De Gordel van Smaragd

Houten
Van € 1.115 tot 1.170 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 27 (geen beschikbaar)
  • Wonen 77 tot 81 m²

Omschrijving

Wonen in een appartement in de Gordel van Smaragd is luxueus en comfortabel leven.

Als u de prachtig verzorgde Gordel van Smaragd binnenkomt, wordt u getroffen door de binnentuin met tropische allure, grote palmen, groene bamboestruiken en weelderig bloeiende planten.

Als u doorloopt komt u in een even schitterende wintertuin met Balinees houtsnijwerk en grote tropische planten en palmen. Deze bijzondere en warme sfeer wordt verstrekt door het prachtige theehuis, dat centraal in de wintertuin een plekje heeft.

Elk appartement in de Gordel van Smaragd is helemaal gericht op comfort. In het souterrain heeft u standaard een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage en een eigen bergruimte. Vanaf het souterrain kunt u met de ruime lift direct naar uw eigen etage gaan. Bij de hoofdingang is uw brievenbus met bel en intercom.

Het appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 80 m². De ruime en lichte woonkamer sluit aan op de compleet ingerichte open keuken. Aansluitend op de woonkamer heeft u grote woonkamer.

Naast de grote slaapkamer heeft u nog een ruime, extra slaapkamer. In de badkamer heeft u een doucheruimte en een moderne wastafel. Het separate toilet bereikt u via de ruime hal. Elk appartement beschikt over een loggia (inpandig balkon). Sommige typen hebben een prachtige veranda als extra buitenruimte.

Voor dit complex geldt een minimum leeftijd van 45 jaar.

*Interesse gewekt?*
Hebben wij uw interesse gewekt met bovenstaande informatie? Dan kunt u voor nadere informatie contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord voor meer informatie en vertellen u graag over onze bezichtigingsmogelijkheden.

*Huurvoorwaarden*
De voorwaarden die wij stellen aan u als nieuwe huurder van een woning in ons beheer kunt u op onze website terugvinden. Bij het direct beschikbare aanbod staat boven elke woning een kopje “huurvoorwaarden”. Verder is in het hoofdmenu bovenaan de site onder het kopje “informatie” meer te vinden over de “huurvoorwaarden”.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 27 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • De Gordel van Smaragd

    Galerijflat Van € 1.115 tot 1.170 /mnd
    • wonen 77 tot 81 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Gordel van Smaragd

Van € 1.115 tot 1.170 /mnd