Straussstraat, Valeriusstraat

Lichtenvoorde
Van € 816 tot 965 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 29 (geen beschikbaar)
  • Wonen 138 m²

Omschrijving

De eengezinswoningen aan de Strausstraat en Valeriusstraat zijn gelegen in een rustige buurt, in zuidwest Lichtenvoorde. De woningen zijn ruim opgezet in de woonwijk `t Zand. Hier kunt u heerlijk wonen in een rustige en aantrekkelijke woonomgeving. De riante eengezinswoningen hebben allen een ruime lichte woonkamer met open haard en twee badkamers. De woningen zijn fraai vormgegeven en voldoen aan de hedendaagse woonwensen. Op korte afstand van het centrum en in nabijheid van openbaar vervoer en uitvalswegen.

Indeling
Entree in de hal met toilet, royale Z-vormige woonkamer met open haard en half open keuken met aansluitende berging en doorgang naar de achtertuin. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers gelegen (ca. 10, 11 en 14m²) en de 1e badkamer v.v. een 2e toilet, ligbad en douchegelegenheid. Op de 2e verdieping bevindt zich de 4e slaapkamer (ca 20m²) en een 2e badkamer v.v. douchecel en wastafel. Daarnaast is op de zolder voldoende bergruimte en ruimte voor de wasmachine.

Omgeving
In deze ruim opgezette woonwijk kunt u heerlijk rustig wonen. Het platteland biedt ruimte voor ontspanning en voor cultuurliefhebbers ligt het centrum in de buurt. In de wijk vindt u verschillende scholen, winkel- sport- en gezondheidscentra. De woningen zijn goed bereikbaar over de weg en het openbaar vervoer. Via station Lichtenvoorde-Groenlo kunt u snel en gemakkelijk de regio en de rest van Nederland bereiken.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 29 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Eengezinswoningen

    Hoekwoning Van € 816 tot 965 /mnd
    • wonen 138 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Straussstraat, Valeriusstraat

Van € 816 tot 965 /mnd