De Klencke 1 t/m 7 en Havixhorst 2 t/m 16

Meppel
Van € 950 tot 1.100 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 12 (geen beschikbaar)
  • Wonen 100 tot 160 m²
  • Perceel 70 tot 150 m²

Omschrijving

In de groene, waterrijke en ruim opgezette nieuwbouwwijk 'Berggierslanden' zijn twee-onder-een-kap-woningen en rijwoningen beschikbaar.

Karakteristiek Berggierslanden
Berggierslanden betreft een nieuwbouwwijk welke gelegen is in Meppel-Zuid. De wijk is ruim opgezet en kenmerkt zich door de aanwezigheid van groen, water en de grote diversiteit aan woningen. Karakteristieke kenmerken zoals weggetjes en oude boompartijen zijn behouden gebleven tijdens de realisatie van de wijk. Hierdoor heeft de wijk een landelijke en natuurlijke uitstraling. Voor kinderen zijn diverse speelvoorzieningen aanwezig, verspreid over de wijk. Op korte afstand is Sportpark Koedijkslanden gelegen. Dit veelzijdige sportcomplex biedt sporten aan zoals fitness, tennis, hockey en korfbal. Uiteraard is sportbeoefening in de wijk ook mogelijk door de aanwezigheid van onder andere wandel- en fietsroutes. Zelfs watersport, in de vorm van kanoën, is mogelijk.

Twee type woningen
Aan De Klencke en Havixhorst zijn twee verschillende type woningen beschikbaar. Het eerste type, genaamd 'Genua', betreft een twee-onder-een-kap-woning. Van dit type zijn 4 woningen beschikbaar. Deze woningen hebben een ruime woonkamer en een grote hoekkeuken met diverse inbouwapparatuur. Grenzend aan de keuken is de bijkeuken gelegen, met toegang tot de garage. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer, voorzien van ligbad, douche, wastafel en tweede toilet. Op de zolderverdieping is een zonnecollector en zonneboiler geïnstalleerd. Het tweede type, met de naam 'Martigny', betreft een rijwoning. Van dit type zijn 8 woningen beschikbaar. De woningen zijn voorzien van een ruime woonkamer en open keuken op de begane grond. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. De zolder is middels een vaste trap bereikbaar.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 12 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Eengezinswoningen

    2-onder-1-kapwoning Van € 950 tot 1.100 /mnd
    • wonen 100 tot 160 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing