Willem van Hooffstraat 2 t/m 62

Naaldwijk
Van € 600 tot 1.500 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 35 (geen beschikbaar)
  • Wonen 67 tot 132 m²

Omschrijving

De ideale locatie van De Tuinen en de uitstraling van het winkelcentrum inspireerde tot het ontwerp van 34 prachtige appartementen boven de winkels met een tijdloze uitstraling. De appartementen (gelegen aan de Willem van Hooffstraat) bevinden zich deels in 2 woontorens. De 20 appartementen in de torens hebben een eigen parkeerplaats in een af te sluiten ruimte.

Daarnaast is bij deze appartementen nog eens extra aandacht geschonken aan het opleveringsniveau, hetgeen onder andere tot uiting komt in de luxe entree met natuursteenvloer en de verrassend complete keuken en badkamer. Ook aan uw veiligheid is gedacht: met de videofooninstallatie herkent u uw bezoek voor u de buitendeur open doet. Naast de appartementen beschikt dit complex over zeer mooie, ruime en complete penthouses. Deze beschikken over een fantastisch uitzicht. Laat u verrassen!

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 35 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Willem van Hooffstraat 2 t/m 62 - Appartementen

    Portiekflat Van € 600 tot 1.500 /mnd
    • wonen 67 tot 132 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Willem van Hooffstraat 2 t/m 62

Van € 600 tot 1.500 /mnd