Brederodelaan / Veerpromenade

Papendrecht
Van € 765 tot 1.150 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 33 (1 beschikbaar)
 • Wonen 81 tot 112 m²

Omschrijving

Papendrecht is aantrekkelijker dan ooit! De gemeente Papendrecht heeft het winkelcentrum De Meent vervangen door een nieuw centrum met leuke, gevarieerde appartementen en meer dan 20.000 m² winkelruimte. De Meent bestaat uit vijf appartementengebouwen en een twee verdiepingen hoog winkelcentrum met parkeergarage. De woningen zijn ontworpen in diverse varianten, verdeeld over drie woonlagen die boven het winkelcentrum lijken te zweven. Er worden 33 3-kamerappartementen te huur aangeboden, gelegen op de 3e, 4e en 5e verdieping. Door de speelse elementen in het ontwerp is per etage geen woning hetzelfde. Waar kiest ú voor?

Alle woningen beschikken over een luxe l-vormige keuken voorzien van keramische kookplaat, oven, vaatwasser, afzuigkap en koel-vriescombinatie. Ruime badkamer met ligbad, wastafel, aparte douche en tweede toilet.

Huurprijzen exclusief service- en stookkosten.

Heeft u interesse in een van deze woningen? Laat dan een bezichtigingsaanvraag achter of schrijf u vandaag nog in, zodat u op de hoogte wordt gehouden van ons aanbod.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 33 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • Brederodelaan/ Veerpromenade

  Bovenwoning Van € 765 tot 1.150 /mnd
  • wonen 81 tot 112 m² wonen
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Brederodelaan 20 Verhuurd 86 m² wonen 3 kamers € 976 /mnd

VGM NL verhuurmakelaar

Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Brederodelaan / Veerpromenade

Van € 765 tot 1.150 /mnd