Cypruslaan / Sicilieboulevard

Rotterdam
Van € 900 tot 1.600 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 102 (6 beschikbaar)
 • Wonen 76 tot 132 m²
 • Aantal kamers 3 tot 4

Omschrijving

Barcelona Tower & Miami Plaza te Rotterdam Nesselande
Siciliëboulevard & Cypruslaan

Welkom in Newport Nesselande

In Newport Nesselande komen alle goede dingen van het leven samen, het is er vrij genieten. Een bruisende boulevard met een breed strand, 10.000 m² aan winkels en een parkeergarage met privéparkeerplaatsen. Wie kiest voor huren in Newport, kiest voor genieten in alle vrijheid.

Eigentijds comfort
Het project Newport omvat twee woongebouwen met vrije sector huurwoningen; Miami Plaza en de Barcelona Tower.
In het vijf etages hoge Miami Plaza zijn driekamerappartementen te huur in diverse uitvoeringen en vijfkamermaisonnettes met een riante buitenruimte. De oppervlakte varieert van 80 m² tot maar liefst 150 m². De woningen kijken uit op de binnentuin, het winkelplein of de boulevard. De luxe keuken is voorzien van inbouwapparatuur en een natuursteencomposiet blad. De badkamers zijn voorzien van een ligbad en een aparte douche. Verder beschikt elk appartement over een separaat toilet; sommige typen hebben een extra toilet in de badkamer.

In de hoge Barcelona Tower zijn driekamer- en vierkamerappartementen te huur in vier verschillende uitvoeringen. De oppervlakte varieert van 75 m² tot maar liefst 140 m². De appartementen hebben een weids uitzicht over de Zevenhuizerplas en zijn omgeving tot aan Den Haag toe. De luxe keuken is voorzien van inbouwapparatuur en een natuursteencomposiet blad. De badkamers zijn in de meeste gevallen voorzien van een ligbad en een aparte douche. Verder beschikt elk appartement over een separaat toilet; sommige typen hebben een extra toilet in de badkamer.

Veilig wonen
De totaal 102 appartementen van Newport Nesselande maken deel uit van een onder architectuur gebouwd complex. De woningen zijn gelegen naast de Zevenhuizerplas en het omliggende recreatiegebied. Voor de veiligheid zijn de woningen uitgerust met een videofoon, rookmelder en hoogwaardig hang- en sluitwerk. Voor het opbergen van spullen heeft iedere huurder een eigen inpandige berging en is er een fietsenberging onder het gebouw. Parkeren kan op een eigen parkeerplaats in de overdekte parkeergarage onder het gebouw.

Wonen in de stad
Nesselande trekt met strand, boulevard en winkelcentrum veel mensen naar zich toe. Rustig wonen in een jonge wijk op steenworp afstand van het bruisende centrum van Rotterdam.
De ligging aan de Zevenhuizerplas biedt Nesselande veel recreatiemogelijkheden. Een eigen metrostation maakt een snelle verbinding naar het Alexandrium en het centrum van Rotterdam mogelijk. Via de A20 en de A12 is Nesselande ook goed aangesloten op andere steden zoals Zoetermeer, Den Haag en Gouda.

Newport Nesselande | Rotterdam
Cypruslaan
Sicilieboulevard
102 woningen: appartementen en maisonnettes
Oppervlakte woningen: 75-150 m2

• Zeer luxe appartementen
• Eigen berging en parkeerplaats
• Moderne keuken en badkamer
• Gelegen aan de Zevenhuizerplas
• Opgeleverd in 2010
• Goede bereikbaarheid en uitvalswegen

Heeft u interesse in een van deze woningen? Laat dan een bezichtigingsaanvraag achter of schrijf u vandaag nog in, zodat u op de hoogte wordt gehouden van ons aanbod.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 102 huizen in dit project zijn er nog 6 beschikbaar

 • Cypruslaan

  Bovenwoning Van € 973 tot 1.348 /mnd
  • wonen 76 tot 125 m² wonen
  • aantal kamers 3 tot 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Cypruslaan 201 85 m² wonen 3 kamers € 973 /mnd
  Siciliëboulevard 566 90 m² wonen 3 kamers € 1.025 /mnd
  Siciliëboulevard 594 125 m² wonen 4 kamers € 1.348 /mnd
  Siciliëboulevard 608 93 m² wonen 3 kamers € 1.020 /mnd
  Siciliëboulevard 638 76 m² wonen 3 kamers € 973 /mnd
 • Sicilieboulevard

  Portiekflat en bovenwoning Van € 900 tot 1.600 /mnd
  • wonen 82 tot 132 m² wonen
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Cypruslaan / Sicilieboulevard

Van € 900 tot 1.600 /mnd