Sassembourg

Sassenheim
Van € 950 tot 1.300 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 30 (geen beschikbaar)
 • Wonen 70 tot 100 m²

Omschrijving

Er is veel contact tussen leeftijdsgenoten, dat kan mét of zonder zorg. Zorgcomplex SassemBourg ligt op loopafstand van het centrum van Sassenheim. Ideaal voor mensen die ondanks hun beperking nog zoveel mogelijk in het leven willen staan.

SassemBourg gelegen in de buurt Sassenheim. Het complex ligt in het centrum van Sassenheim met een divers aanbod van winkels, supermarkt, eetgelegenheden, sportvoorzieningen en een park op loopafstand. Gemeente Teylingen kenmerkt zich met name door de rustige omgeving in de aantrekkelijke Duin- en Bollenstreek en de centrale ligging ten opzichte van de Randstad.

In het gezondheidscentrum zijn diverse eerste- en anderhalvelijnsfuncties gevestigd, waaronder een huisarts, apotheek, diverse therapeuten en het Alrijne ziekenhuis.

Het complex heeft 43 levensloopbestendige woningen, verdeeld over de 1e tot de 4e etage, allen met een lift te bereiken.

Tevens is er iedere ochtend een huismeester aanwezig die een oogje in het zeil houdt.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Omgeving

In het centrum van Sassenheim! Centraal gelegen ten opzichte van voorzieningen.

Foto's

Omgeving

In het centrum van Sassenheim! Centraal gelegen ten opzichte van voorzieningen.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 30 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Sassembourg appartementen

  Galerijflat en portiekflat Van € 950 tot 1.300 /mnd
  • wonen 70 tot 100 m² wonen
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Jan van Brabantweg 427 Verhuurd 71 m² wonen 3 kamers € 988 /mnd
  Jan van Brabantweg 443 Verhuurd 95 m² wonen 4 kamers € 1.103 /mnd

NVM verhuurmakelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing