Vivaldiplein 1 t/m 89

Terneuzen
€ 891 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 82 (2 beschikbaar)
 • Wonen 120 m²
 • Aantal kamers 3

Omschrijving

Thuiskomen in ruimte en comfort

Aan de Alvarezlaan, vlakbij de Guido Gezellestraat en de Bachlaan in Terneuzen, staan drie fraai vormgegeven woongebouwen. De naam ‘De Drie Swaenen’ is ontleend aan sporthal ’t Zwaantje die hier voorheen stond. Deze locatie biedt ruimte aan negentig gerieflijke appartementen met ruim honderd ondergrondse parkeerplaatsen en twee riante binnentuinen.

De architectuur van De Drie Swaenen straalt één en al kracht uit en sluit perfect aan bij haar omgeving. De drie kopgevels staan fier vooraan en beschermen, zo lijkt het, de achterliggende woningen. De Drie Swaenen staan met hun gezicht richting het noorden, uitkijkend op het winkelcentrum Zuidpolder dat aan de overkant ligt.

Ideale ligging

De locatie van De Drie Swaenen is ideaal. Dicht bij allerlei voorzieningen en slechts een klein kwartiertje fietsen van het centrum. Uw dagelijkse boodschappen haalt u gewoon aan de overkant, bij het overdekte winkelcentrum Zuidpolder. Op een steenworp afstand ligt sportcentrum De Vliegende Vaart met diverse sportfaciliteiten waaronder een zwembad. En binnen enkele minuten geniet u van de natuur van de Otheense Kreek. Aan de andere zijde van de Bachlaan ligt het nieuwe zorgcentrum ‘Ter Schorre’ met tal van zorgfaciliteiten. Met uitvalswegen in de buurt en diverse bushaltes voor de deur is De Drie Swaenen bovendien ook zeer goed bereikbaar. Kortom, een ideale locatie voor jong en oud.

Alle appartementen zijn minimaal ingericht met een nette moderne keuken en badkamer.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 82 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

 • Vivaldiplein 1 t/m 89 - Appartementen

  Bovenwoning € 891 /mnd
  • wonen 120 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Vivaldiplein 75 120 m² wonen 3 kamers € 891 /mnd

VGM NL verhuurmakelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing