Liesveldstraat 1 t/m 66, Lonnekerstraat 1 t/m 28

Tilburg
€ 1.035 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 80 (1 beschikbaar)
 • Wonen 135 m²
 • Aantal kamers 4
 • Perceel 150 tot 250 m²

Omschrijving

De woningen liggen zeer centraal op een mooie locatie in “tuindorp de Kievit” in de wijk Reeshof Tilburg. In de directe nabijheid van het gezellige grote winkelcentrum “Heyhoef” . Ook zijn er voldoende sportaccommodaties en scholen in de directe nabijheid. In het bruisende centrum van Tilburg bent u in 15 minuten. Openbaar vervoer voorzieningen zijn optimaal. Ook beschikt de wijk de Reeshof over een eigen NS station.
Het Focal Point, gelegen in de wijk “Tuindorp de Kievit”omvat 81 luxe woningen met garage en enkele met extra dakopbouw.

Indeling:
Via de hal/entree betreedt u deze ruime 4-kamer woningen. Vanuit de entree zijn zowel de keuken, woonkamer als garage bereikbaar. De ruime dichte woonkeuken ligt aan de voorzijde van de woning. De woonkamer is aan de tuinzijde gesitueerd met een oppervlakte van ruim 30 tot 35 m2. De woonkamers zijn merendeels met de aangrenzende tuinen naar het water gericht. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, luxe badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. Tevens op de 1e verdieping een bergruimte. Enkele woningen hebben een extra dakkamer en een zonneterras. Alle woningen zijn voorzien van stadsverwarming.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 80 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • Liesveldstraat 1 t/m 66, Lonnekerstraat 1 t/m 28 - Eengezinswoning

  Tussenwoning en vrijstaande woning € 1.035 /mnd
  • wonen 135 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Lonnekerstraat 8 135 m² wonen 4 kamers € 1.035 /mnd

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Liesveldstraat 1 t/m 66, Lonnekerstraat 1 t/m 28

€ 1.035 /mnd