Schans 180 t/m 330

Uithoorn
€ 1.445 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 36 (geen beschikbaar)
 • Wonen 80 tot 160 m²

Omschrijving

Wonen met vrij uitzicht over rivier de Amstel en op loopafstand van winkels en voorzieningen. Dat kan in dit lichte en zonnige vierkamerappartement op de derde verdieping met balkon op het zuidoosten. Het appartement is voorzien van een ruime woonkamer met drie grote ramen, een semi-open keuken, drie slaapkamers, badkamer met ligbad en douche en een separaat toilet. Het complex is voorzien van een lift en er is een eigen (fietsen)berging op de begane grond.

Uithoorn maakt deel uit van het groene hart van Nederland en ligt in het Holland-Utrechtse weidegebied, waar het vergezicht en de stilte van het hollandse landschap nog aanwezig zijn. Uithoorn is via provinciale wegen makkelijk te bereiken (Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer enerzijds en Vinkeveen, Hilversum en Utrecht anderzijds) met zowel eigen als openbaar vervoer.

De wijk is opgedeeld in wooneilandjes die onderling met elkaar in verbinding staan via fiets- en wandelpaden, en wat autowegen betreft allemaal uitkomen op één hoofdontsluitingsweg. Dit bevordert de veiligheid (met name voor kinderen) en de rust. De Meerwijk word "aangekleed" met veel groen.

Bent u geïnteresseerd in deze huurwoningen van MVGM Vastgoedmanagement?
Hieronder vindt u de beschikbare woningtypes. Als u vervolgens het gewenste woningtype selecteert vindt u hierover meer informatie.

Is er momenteel geen woning beschikbaar?
Reageer dan snel en schrijf uzelf in als 'zoeker' via: 'inschrijven'. Als ingeschreven zoeker krijgt u voorrang bij toewijzing; zodra er een woning beschikbaar is die voldoet aan uw zoekwensen ontvang u hierover direct bericht.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 36 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Appartementen

  Portiekflat en tussenverdieping Van € 890 tot 1.420 /mnd
  • wonen 80 tot 160 m² wonen
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Schans 204 Verhuurd 120 m² wonen 4 kamers € 1.395 /mnd

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Schans 180 t/m 330

€ 1.445 /mnd