Molenstreek 192 - 192-62

Veendam
Van € 875 tot 1.200 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 25 (geen beschikbaar)
 • Wonen 90 tot 120 m²
 • Aantal kamers 4

Omschrijving

Luxueuze appartementen op een schitterende waterrijke locatie

Veendam is een levendige plaats, met de auto bent u in twintig minuten in de stad Groningen. Airport Eelde en de Duitse grens liggen slechts op twintig kilometer afstand. Op loop afstand van het complex vindt u talloze winkels.

Water speelt een prominente rol in Veendam. Voor de pleziervaart zijn er maar liefst twee jachthavens, een in het centrum van Veendam en de andere in het centrum van Wildervank. Fietsers, wandelaars en zwemmers, kunnen hun hart ophalen in recreatiegebied Borgerswold, een prachtige natuurgebied van maar liefst 450 hectare. Het gebied heeft prachtige fiets- en wandelpaden die u langs de mooiste plekjes voeren. Liefhebbers van een partijtje golf kunnen terecht op de golfbaan bij het sportpark. In alle gevallen is bij het ontwerp van de appartementen rekening gehouden met de aantrekkingskracht en de schoonheid van water, door alle balkons zodanig te situeren dat ze uitzicht bieden op het water. Bij appartementen aan de straatzijde liggen de balkons aan de zijkant, en steken ze uit, zodat u ook van daaruit zicht hebt op het water.

De oppervlakte van de appartementen varieert van ca. 100m2 tot 205m2 incl buitenruimte. In alle gevallen beschikt u over een balkon of dakterras, dat in grootte varieert van 11 tot 39m2. De appartementen hebben een zeer ruime woonkamer met open keuken. De badkamer is ruim van opzet en ingericht met de benodigde voorzieningen. U heeft de beschikking over twee of drie slaapkamers. Er is special aandacht besteed aan veiligheid, privacy en comfort. Zo is bijvoorbeeld bij de hoofdentree een videocamera aangebracht, zodat u vanuit uw woonkamer kunt zien wie er voor de deur staat. Elk appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en ruime berging in de kelder.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 25 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Molenstreek 192 - 192-62 (appartementen)

  Bovenwoning, galerijflat en portiekwoning Van € 875 tot 1.200 /mnd
  • wonen 90 tot 120 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Molenstreek 192 - 192-62

Van € 875 tot 1.200 /mnd