Piet Heinstraat 30 402 4461 GL Goes

  • Verhuurd
€ 975 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
21 januari 2022
Verhuurdatum
29 maart 2022
Looptijd
2 maanden

Omschrijving

Te huur aangeboden:

Driekamer appartement (2 slaapkamers), geheel afgewerkt en woon-klaar. Nieuw, nooit eerder bewoond geweest dus u krijgt de woonruimte met de geur van verse verf en nieuwe apparatuur er bij!

Dit appartementengebouw, onderdeel van het plan ‘Buiten de Veste’ ligt op een steenworp afstand van de Goese binnenstad, trein- en busstation en dagelijkse voorzieningen als diverse supermarkten, sport- en medische voorzieningen.

Bij dit appartement heeft u een eigen buitenruimte van 5m2, parkeergelegenheid en eigen berging. Verder is het appartement uitgevoerd met een complete keuken die is uitgerust met inbouwapparatuur: kookplaat, afzuiging, koelkast, vaatwasser en combi-oven.
Daarnaast is het sanitair voorzien van toilet, inloopdouche en wastafel.

Het appartement is afgewerkt met een PVC-vloer, strakke wandafwerking met renovlies in Ral-9010 kleur afgewerkt en raambekleding. Dit houdt in dat u praktisch alleen nog maar uw meubels neer moet zetten!

Het gebouw ‘Burcht’ maakt onderdeel uit van de ontwikkeling ‘Buiten de Veste’. Dit plan bestaat uit totaal 75 Woonappartementen en 8 commerciële ruimtes in de plint onder de woonruimtes. Van dit totaal aan eenheden zijn 30 appartementen en 2 commerciële ruimtes gelegen in het gebouw ‘Burcht’. Het buitenterrein bestaat uit een gezamenlijk terrein wat de overgang vormt tussen de bestaande bebouwing aan de M.H. Trompstraat en ‘Buiten de Veste’. In dit gebied wordt middels een toegangscontrole de toegang verleent aan bewoners, zodat uw gereserveerde parkeerplaats altijd beschikbaar is.
Het binnenterrein wordt voorzien van verlichting, bestrating en ‘groen’ om de buitenruimte een vriendelijk geheel te laten zijn.

Op de begane grond is een berging die bij het appartement hoort en u de gelegenheid biedt om bijvoorbeeld fietsen te stallen.

De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden, 3 maanden opzegtermijn, minimaal brutogezinsinkomen per maand bedraagt €3300,-. Ook dient er 2 maanden borg gestort te worden.
Voor meer informatie of huuraanvraag kunt u op onze website het huuraanvraagformulier invullen. Alleen volledig ingevulde huuraanvragen worden in behandeling genomen.

Bezichtigingen vinden plaats na goedkeuring van de huuraanvraag.

Kenmerken

Laatste huurprijs
€ 975 per maand (exclusief servicekosten à € 50,00 /mnd)
Waarborgsom
€ 1.950 eenmalig
Aangeboden sinds
21 januari 2022
Soort appartement
Portiekflat (appartement)
Oppervlakte
57 m² wonen
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Inhoud
152 m³
Energielabel
Niet beschikbaar
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Betrokken makelaar

VBO verhuurmakelaar

Schrijver Versluys Makelaars

Bel 0113-223946

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.