Suikerlaan 5 -28 9743 DA Groningen

  • Verhuurd
€ 895 /mnd
Onderdeel van project De Loskade, Groningen

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
4 juni 2019
Verhuurdatum
10 september 2019
Looptijd
3 maanden

Omschrijving

Los aan De Loskade!

Op het Suikerunieterrein in de stad Groningen verrijst de komende maanden een nieuwe wijk. Aan De Loskade worden 46 tijdelijke huureenheden gebouwd, waarvan er inmiddels al meerdere gereed zijn. De studio’s (kleinste eenheden) zullen worden aangeboden vanaf € 895,- all-in. Zoals het nu lijkt is alles vanaf augustus gereed.

HUREN VOOR KORTE TIJD:
De eenheden van De Loskade worden verhuurd aan mensen die voor korte tijd in Groningen gaan studeren en/of werken. De huurders mogen maximaal een half jaar in de eenheid verblijven. De reden hiervoor is dat het Suikerunieterrein feitelijk nog geen woonbestemming heeft. Om nu toch al gebruik te kunnen maken van de ruimte op het Suikerunieterrein hebben de eenheden van Loskade een zogenaamde ‘hotelbestemming’ gekregen. De eenheden worden allemaal volledig gemeubileerd opgeleverd en daardoor kunnen de ‘gasten’ er zo in. De eerste eenheden kunnen al in juli worden betrokken.

BIJZONDER CONCEPT:
Met diverse creatieve en vooruitstrevende partijen wordt met Loskade gebouwd aan een pop-up wijk, gericht op duurzame innovaties in een experimentele omgeving. Op deze manier wordt geanticipeerd op veranderende gebruikerswensen zoals compact, betaalbaar en zelfvoorzienend leven.

Op het eerste gezicht lijkt De Loskade op een redelijk traditionele wijk, maar niks is minder waar! De eenheden zijn geheel remontabel, wat betekent dat na de huurperiode de complete wijk wordt gedemonteerd en elders opnieuw zal worden opgebouwd.
In 2030 worden de huizen weer afgebroken als het terrein voor andere zaken nodig is. In de tussentijd wordt gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te experimenteren met de duurzaamheid van de eenheden.

Er is voor een fraai interieur gekozen in drie verschillende stijlen: Scandinavisch, industrieel en landelijk.
In de huurprijs is een bundel voor energielasten (verwarming, water en elektra) opgenomen. Er zijn verschillende installaties in de verblijven aanwezig en het energieverbruik wordt gemonitord. Bovengemiddeld verbruik van energie zal worden verrekend. Alle verblijven zijn voorzien van wifi.

TYPE STUDIO
De 32 knusse studio's bevinden zich in 2 complexen en verdeeld over 4 lagen. Allen beschikken ze over eigen voorzieningen zoals een ingerichte keuken en eigen badkamer/sanitair. De studio's zijn uitermate geschikt voor alleenstaanden en worden volledig ingericht en gemeubileerd verhuurd.
De nummers 1 t/m 8 bevinden zich op de begane grond, de nummers 9 t/m 16 op de eerste verdieping, de nummers 17 t/m 24 op de derde verdieping en de nummers 25 t/m 32 op de vierde.
Alle studio's zijn even groot (totaal 42m²) en kosten €895.- inclusief servicekosten per maand. De borgsom bedraagt tevens €895.-.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 895 per maand (geen servicekosten)
Waarborgsom
€ 895 eenmalig
Huurovereenkomst
Tijdelijke verhuur
Status
Verhuurd

Bouw

Soort appartement
Galerijflat
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
42 m²
Inhoud
105 m³

Indeling

Aantal kamers
1 kamer
Aantal woonlagen
1 woonlaag

Energie

Voorlopig energielabel
A Wat betekent dit?

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande stenen berging

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Betrokken makelaar

NVM verhuurmakelaar

Pandomo Makelaars

Bel 050-8533733

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.