Kamerlingh Onnesstraat 123 9727 HH Groningen

  • Verhuurd
€ 1.000 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
10 augustus 2022
Verhuurdatum
11 augustus 2022
Looptijd
1 dag

Omschrijving

PER DIRECT BESCHIKBAAR: Appartement met twee slaapkamers nabij het Stadspark!

Het appartement gelegen aan de Kamerlingh Onnesstraat is een bovenwoning in een portiekflat en heeft een totale woonoppervlakte van ongeveer 79 m2. De portiekflat is gelegen op de hoek van de straat en beschikt over twee balkons, zowel aan de zij- als de achterkant. Het appartement beschikt naast deze balkons over een woonkamer, een keuken, maar liefst twee slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. De keuken beschikt over een toegangsdeur naar het balkon, eveneens als één van de twee slaapkamers. De overige slaapkamer biedt uitzicht op straat. De badkamer is voorzien van een handdoekenradiator, een kastje met ingebouwde wastafel, een opbergkast en niet te vergeten een ruim douchegedeelte. Het separate toilet bevindt zich in de hal van het appartement. Let op: toilet heeft op de foto een andere kleur dan in het echt. Verder beschikt de woning nog over een berging, welke onderin de portiekflat is te vinden. Hier is er bijvoorbeeld ruimte om een fiets of scooter te stallen.

De bovenwoning is gelegen op een gunstige locatie vlakbij het Stadspark en het station van Groningen. Verder bevinden voorzieningen zoals winkels, supermarkten en evenementenlocaties zich op enkele minuten afstand van deze woning. Zo zijn de Action en de Aldi vlakbij en is het Martiniplaza en zoals genoemd ook het Stadspark op loopafstand. Ook het gezellige stadscentrum van Groningen is op enkele minuten fietsafstand. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 1 minuut rijden te bereiken.

De huurprijs bedraagt €1000,- per maand, exclusief gas, water, elektra, televisie en internet. De nutsvoorzieningen dient de huurder zelf te verzorgen, dus dit komt over de totale huurprijs heen. De waarborgsom bedraagt éénmaal de maandhuur.

Geïnteresseerd in dit appartement? Reageer dan via onze website of bel met 050 - 364 62 19.

Aan bovenstaande kunnen geen rechten ontleend worden.

Indeling
De voordeur van het appartement is via de ingang van de portiekflat- en vervolgens de trap in de portiekflat te bereiken. Eenmaal binnen in het appartement bevindt zich ten eerste de hal. Deze hal biedt toegang tot de twee slaapkamers, de keuken, het separate toilet en de woonkamer van het appartement. De slaapkamer aan de voorkant heeft uitzicht op straat en de slaapkamer aan de achterkant heeft uitzicht op een aantal tuinen van andere huizen en op een andere straat. Tevens beschikt laatstgenoemde slaapkamer over een toegangsdeur naar één van de twee balkons. De keuken beschikt eveneens over een toegangsdeur naar dit balkon. De woonkamer van circa 32 m2 biedt toegang tot de beide balkons van het appartement. Het separate toilet bevindt zich zoals gezegd in de hal, tussen de deuren van de woonkamer en keuken in. De badkamer maakt de indeling af en bevindt zich achterin de woonkamer.

Balkon
Het appartement beschikt over twee balkons, één aan de achterkant- en één aan de zijkant van het appartement, waardoor er volop genoten kan worden van het weer en er zodoende zelfs keuze is waar gezeten kan worden.

Bijzonderheden
- Per direct beschikbaar
- Kale huurprijs is €1000,-
- Gas, water, elektra, tv en internet dient zelf geregeld te worden
- Waarborgsom éénmaal de maandhuur
- Geschikt voor een stel of een alleenstaand persoon
- Huurders worden gescreend

Kenmerken

Laatste huurprijs
€ 1.000 per maand (exclusief servicekosten à € 5,00 /mnd)
Waarborgsom
€ 1.000 eenmalig
Aangeboden sinds
10 augustus 2022
Soort appartement
Bovenwoning (appartement)
Oppervlakte
79 m² wonen
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Inhoud
240 m³
Energielabel
C 1,71 Wat betekent dit?
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1957

Betrokken makelaar

VBO verhuurmakelaar

050Vastgoed

Bel 050-3646219

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.