Dahliastraat 2 E 4711 ET St. Willebrord

  • Verhuurd
€ 1.050 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
5 juli 2022
Verhuurdatum
3 november 2022
Looptijd
3½ maand

Omschrijving

Een prachtig nieuwbouw appartement te huur, deel uitmakende van het gloednieuwe kroonjuweel van Sint Willebrord, appartementencomplex Casa Luigi. Het appartement heeft onder andere twee slaapkamers en een ruime woonkamer met open keuken en een loggia.

Indeling
De appartementen bevinden zich op de begane grond. Via de centrale hal komt u het appartement binnen en deze biedt toegang tot de ruimtes. Aan de achterzijde zijn de twee slaapkamers gesitueerd. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een dubbele wastafel met spiegel. Er is een separaat toiletruimte, voorzien van een vrij hangend toilet en een fontein. In de techniek ruimte zijn de stelplaatsen voor de warmtepomp installatie en de mechanische ventilatie unit, en de aansluitingen voor de wasapparatuur. De ruime woonkamer staat in open verbinding met de keuken. De keuken wordt voorzien van een keukeninrichting.

Appartementencomplex
In het centrum van Sint Willebrord is op de hoek van de Dorpsstraat en de Dahliastraat een nieuw project gerealiseerd. Het appartementencomplex is perfect gelegen en wordt verdeeld in drie bouwlagen en is voorzien van een trappenhuis en een liftinstallatie. Elk appartement beschikt over een balkon en is toegankelijk van een galerij aan de achterzijde, welke toegankelijk is via een trappenhuis of een lift. In het appartement wordt een monitor met telefoon geplaatst en bij de ingang komt een camera. Dit betekent dat u uw bezoekers via een deurtelefoniesysteem binnen kunt laten wanneer u dit wenst. Via de toegangsuitrit is het afgesloten achter terrein bereikbaar, welke ingericht is met eigen bergingen en voldoende (eigen en vrije) parkeerplaatsen. Bij het appartement behoort een eigen privé berging en parkeerplaats.

Bouwaard
Het appartementencomplex is wegens de recente bouwperiode voorzien van hoogwaardige en duurzame materialen en uitgerust met zonnepanelen. De verdiepingsvloeren zijn in beton en de dakvloer is eveneens in beton, voorzien van isolatie van voldoende dikte en isolerend vermogen. Het appartement beschikt over een mechanische ventilatie unit. De voorziening van verwarming en warmwater gaat via een lucht-water warmtepomp, welke uitgerust is met een warmwater boiler van circa 180 liter. Het gehele appartement is met uitzondering van de berging/techniek ruimte voorzien van vloerverwarming.
De kozijnen zijn uitgevoerd in meranti hout met isolerende HR++ beglazingen. De buitenberging is voorzien van elektra.

Verhuur
De huurprijs is op aanvraag en de servicekosten worden nader bepaald. Huurder dient zelf een leverancier voor water en elektra af te sluiten. Bij verhuur wordt een waarborgsom ter grootte van 1 maand huur gevraagd. Huurbetalingen per maand of nader overeen te komen periode vooraf. Huurperiode bij voorkeur voor langere termijn, minimaal 1 jaar. Toekomstig huurder wordt gevraagd om gegevens te verstrekken inzake identiteit en kredietwaardigheid. Huurovereenkomst komt pas tot stand na beoordeling en goedkeuring door opdrachtgever.

Servicekosten
Het appartementencomplex maakt deel uit van een Vereniging van Eigenaren (VvE). Onder de bijdrage door huurder regelt de VvE de zaken die van algemeen belang zijn zoals opstal-, W.A.-, glas- en rechtsbijstandsverzekering, algemeen elektraverbruik (denk aan lift, verlichting), glasbewassing, onderhoud aan gebouw en groenvoorzieningen, vuilafvoer en ledigen container etc.

Overige:
Plaatsing van vloeren en overige aanpassingen zijn in overleg met de verhuurder
bespreekbaar.

Tevens mogelijkheid om een extra eigen parkeerplaats te huren. Huurprijs op aanvraag.

MEER INFORMATIE IS TE VINDEN OP ONZE WEBSITE: OF
OP FUNDA STAAT NIET DE VOLLEDIGE PLAATSING

Kenmerken

Laatste huurprijs
€ 1.050 per maand (geen servicekosten)
Waarborgsom
Geen
Aangeboden sinds
5 juli 2022
Soort appartement
Benedenwoning (appartement)
Oppervlakte
79 m² wonen
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Inhoud
158 m³
Energielabel
A++ Wat betekent dit?
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022

Betrokken makelaar

VastgoedPRO verhuurmakelaar

Boeren Kuijpers Makelaars BV

Bel 0165-383251

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.