Pastoor Spieringsstraat 143 5401 GT Uden

  • Verhuurd
€ 1.100 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
27 september 2021
Verhuurdatum
13 november 2021
Looptijd
6 weken

Omschrijving

Pal in het centrum van Uden gelegen 3-kamerappartement op de derde (bovenste) verdieping met een eigen berging en parkeerplaats gelegen in de ondergelegen kelder. Dit appartement is met de woonkamer en het balkon op het oosten gesitueerd en kijkt uit over het gezellige Brabantplein. De entree van het complex bevindt zich tegenover de bioscoop.

INDELING
Begane grond: entree, postbussen, trappenhal en liftinstallatie. Met afsluitbare parkeerkelder met eigen berging en parkeerplaats.
Derde verdieping: hal, woonkamer, open keuken, toiletruimte, badkamer en twee slaapkamers.

ALGEMEEN
Aan de Pastoor Spieringsstraat op de begane grond bevindt zich een gemeenschappelijke entree met intercombeveiliging, postbussen, trappenhal en liftinstallatie. Via deze hal zijn zowel de appartementen als de afsluitbare kelder bereikbaar. In de kelder zijn de parkeerplaatsen en bergingen gelegen. De ingang van de parkeerkelder is eveneens aan de Pastoor Spieringsstraat gesitueerd.
Via een overdekte galerij komt u bij de entree van het appartement. Via de hal heeft u toegang tot de twee slaapkamers, het toilet, de badkamer en de woonkamer. De slaapkamers hebben een oppervlakte van respectievelijk circa 6,5 en 14 m². De badkamer is licht betegeld en uitgevoerd met een ligbad/douche-combinatie, wastafel met meubel en witgoedaansluitingen. De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een fonteintje. De lichte woonkamer heeft een zeer prettige lichtinval door de vele raampartijen in vlakverdeling. Via de woonkamer is de loggia bereikbaar welke net zoals de woonkamer op het oosten gesitueerd is. Zowel vanuit de woonkamer als vanaf de loggia heeft u uitzicht op het gezellige Brabantplein. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is voorzien van een nette keukeninrichting in hoekopstelling. Via de keuken is er nog een separate berging bereikbaar met opstelling combiketel en unit t.b.v. de mechanische afzuiging.

GOED OM TE WETEN
- Het betreft een goed onderhouden en licht afgewerkt appartement met goede en duurzame materiaalkeuze;
- Het appartement is volledig geïsoleerd en voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;
- Nagenoeg het gehele appartement is voorzien van een nette laminaatvloer;
- Het appartement is volledig gestoffeerd, o.a. voorzien van vloeren en raambekleding;

HUURCONDITIES
- Huurprijs bedraagt € 1.100,- per maand inclusief servicekosten en waterverbruik, exclusief het verbruik van gas en elektra;
- De minimale huurtermijn bedraagt 2 jaar. Na afloop van deze periode is de huurovereenkomst door huurder opzegbaar met een opzegtermijn van één kalendermaand;
- Huurder dient zichzelf aan te melden bij de desbetreffende nutsvoorzieningsbedrijven;
- Voor de huur van deze woning is een borg vastgesteld van € 2.200,-. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. De waarborgsom wordt aan huurder terugbetaald bij beëindigen van de huurovereenkomst en na correcte oplevering van de woning;
- Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, zal de huurprijs geïndexeerd worden;

Heeft u interesse in deze woning of in een andere huurwoning in ons bestand? Reageert u dan a.u.b direct. Wij sturen u dan een inlichtingenformulier toe zodat wij weten wie u bent en wat uw achtergrond is. Op basis van uw gegevens gaan wij bekijken of er een 'match' te maken is tussen u en de verhuurder. U zult dan uitgenodigd worden voor een bezichtiging van de woning. Indien u de woning daarna wilt huren zullen wij verdere gegevens bij u opvragen. U dient er rekening mee te houden, dat een externe screening en een inkomenstoets onderdeel is van het onderzoek naar uw achtergrond. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u er rekening mee te houden dat het bruto maandinkomen minimaal 3,5 keer de maandhuur moet bedragen. Indien dit niet het geval is, dient er aantoonbaar vermogen te zijn in de vorm van spaargeld. Voorbehoud gunning door eigenaar/verhuurder. Bij valsheid in geschrifte wordt altijd aangifte gedaan.

Kenmerken

Laatste huurprijs
€ 1.100 per maand (geen servicekosten)
Waarborgsom
€ 2.200 eenmalig
Aangeboden sinds
27 september 2021
Soort appartement
Galerijflat (appartement)
Oppervlakte
80 m² wonen
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Inhoud
220 m³
Energielabel
B Wat betekent dit?
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Betrokken makelaar

VastgoedPRO verhuurmakelaar

Leygraaf | Makelaars & Taxateurs

Bel 0412-649149

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.