Veldbloemlaan 2 t/m 97 eo

Vleuten
Van € 890 tot 2.000 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 78 (geen beschikbaar)
 • Wonen 108 tot 128 m²
 • Aantal kamers 1
 • Perceel 108 tot 128 m²

Omschrijving

MET REGELMAAT BESCHIKBAAR IN VLEUTERWEIDE (VLEUTEN).

Vleuterweide: landelijk wonen in de stad
Als u van een landelijke sfeer houdt, maar toch dichtbij de stad Utrecht wilt wonen, kiest u voor Vleuterweide. Deze prachtige en ruim opgezette wijk ligt tussen Vleuten en De Meern aan de rand van het Groene Hart. Het landelijke gevoel komt meteen boven door de kleinschaligheid en het groen. Aan de ene kant het bijzondere beekje de Heycop en aan de andere kan het schitterende Maxima Park. En niet te vergeten het bijzondere Landgoed Haarzuilens met kasteel de Haar.

Vleuterweide ademt de rust en gezelligheid, die vaak ontbreekt in nieuwe wijken. Rond de woningen vindt u veel groen, water en ruimte. Rechte wegen en strakke rijen met huizen zijn taboe. De kinderen kunnen hier lekker buiten spelen en ravotten zonder dat ze gehinderd worden door het verkeer. Vleuterweide is ontworpen om volop te genieten van het leven en de vrijheid.

Met de auto bent u snel en efficiënt op de A2 en de A12, waardoor u zo op uw plaats van bestemming bent. Maar ook het openbaar vervoer is uitstekend te noemen. Met de bus of trein bent u in een mum van tijd in Utrecht. De vrije fietspaden zorgen ervoor dat u snel en veilig overal in Leidsche Rijn komt. En wilt u de fiets pakken om eens lekker te genieten van uw vrije dag, dan kunt u gebruik maken van een uitgebreid netwerk aan fietspaden door het schitterende Groene Hart van Nederland.

Rietvelden 1.2:
78 huurwoningen aan de Trompetbloemlaan, Veldbloemlaan, Scharnierbloempad, Teunisbloemlaan en Globebloemlaan.
Het project De Rietvelden 1.2 omvat royale woningen met verschillende breedtes. Hierdoor ontstaat een afwisselend geheel én zijn alle woningen toch duidelijk familie van elkaar. De golvende lijnen die onder andere door de halfronde erkers ontstaat, brengt continuïteit in het plan, terwijl door de erkers afzonderlijk ook individualiteit te herkennen valt.

Zongerichte erker
De royale woningen kenmerken zich door brede woonkamers aan de tuinzijde van de woningen. Een deel van de woningen hebben aan de voorzijde bovendien een halfronde erker, die zoveel mogelijk op de zon is gericht. De erker in de eetkeuken biedt plaats aan een flinke eettafel.

Hoogwaardige afwerking
De achterzijde van de woning biedt een intiem karakter door de doorlopende kap over de eerste verdieping en de raampartij in de vorm van een dakkapel. Verder zijn de woningen voorzien van een luxe keuken en sanitair en bezitten ze elk een ruime zolder. Bovendien is bij de maatvoering rekening gehouden met bewoning door minder validen.

Globale indeling:
In de woning vindt u op de begane grond een hal met toilet en trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal betreedt u de riante woonkamer die aan de achterzijde de hele breedte van de woning bestrijkt. Aan de voorzijde van de woning vindt u de keuken. Onder de vaste trap naar de eerste verdieping is een ruime vaste kast verwerkt.

Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers aan die verschillen in grootte en een complete badkamer met 2 wastafels, toilet, ligbad en aparte douche voorzien van hardglazen schuifdeuren. Via een vaste trap komt u op de tweede verdieping. In deze ruimte bevinden zich de CV-opstelling.

De foto's zijn van een vergelijkbaar woningtypen en geven een goede impressie van de ruimte weer. De kleurstelling van de keuken kan onderling verschillen, de woningen zijn niet voorzien van een vloerbedekking.

Overig:
- vanaf 112 tot 123 m2
- lichte woonkamer met schuifpui
- royale lijnkeuken met diverse inbouwapparatuur
- aparte bergruimte op de eerste verdiep

Voorwaarden
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm. Voor meer informatie en vragen over de voorwaarden kunt u contact met ons opnemen.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 78 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Eengezinswoningen

  Vrijstaande woning Van € 890 tot 2.000 /mnd
  • wonen 108 tot 128 m² wonen
  • aantal kamers 1 kamer
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Veldbloemlaan 2 t/m 97 eo

Van € 890 tot 2.000 /mnd