De Ruiterberg 11 t/m 45 eo

Vleuten
Van € 890 tot 1.350 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 51 (geen beschikbaar)
 • Wonen 115 tot 133 m²
 • Aantal kamers 4

Omschrijving

Dit project is gelegen in ideale wijk, is goed bereikbaar voor bewoners en bezoekers met alle soorten vervoer. Met de auto bent u snel op de A2, A12,A27 en A28. Het station Vleuten ligt vlakbij en in de buurt zijn uitgebreide busverbindingen naar het centrum van Utrecht en de omliggende plaatsen. De autoluwe inrichting van de wijk maken het veiliger voor voetgangers en kinderen maar doen nergens afbreuk aan de bereikbaarheid. Door slimme parkeervoorzieningen blijft het straatbeeld overzichtelijk en opgeruimd. Voor de fietsers zijn er veilige fietspaden ;en zelfs een fietsboulevard waarover je via een special fietsbrug rechtstreeks naar Utrecht fiets. Het individuele karakter van de woningen wordt gerealiseerd door te variëren met verschillende woningtypen, verschillende kleuren metselwerk, het toepassen van versieringen in de gevels en de verspringing van de goot- en nokhoogten. Dit project biedt een verscheidenheid aan woningtypen. De afweking van iedere woning is hoogwaardig.

Bent u geïnteresseerd in deze huurwoningen van MVGM
Vastgoedmanagement?
Hieronder vindt u de beschikbare woningtypes. Als u vervolgens het gewenste woningtype selecteert vindt u hierover meer informatie.

Is er momenteel geen woning beschikbaar?
Reageer dan snel en schrijf uzelf in als 'zoeker' via: 'inschrijven'. Als ingeschreven zoeker krijgt u voorrang bij toewijzing; zodra er een woning beschikbaar is die voldoet aan uw zoekwensen ontvang u hierover direct bericht.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 51 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • De Ruiterberg 11 t/m 45: eengezinswoningen

  Tussenwoning Van € 890 tot 1.350 /mnd
  • wonen 115 tot 133 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing