Nova Zemblakade

Woerden
Van € 960 tot 980 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 33 (geen beschikbaar)
 • Wonen 96 tot 98 m²
 • Aantal kamers Onbekend

Omschrijving

Het complex Nova Zemblakade is uitstekend gelegen ten opzichte van de op- en afritten van de A12, het station en het stadscentrum van Woerden. Het sfeervolle centrum van Woerden is eenvoudig te bereiken en heeft diverse voorzieningen als restaurants, eetcafés en winkels. Woerden ligt in een landelijke omgeving in het bekende Groene Hart van Holland. Diverse recreatiegebieden zijn aanwezig, waaronder de (toekomstige) recreatieplas in Waterrijk, Nieuwkoopse Plassen en Reeuwijkse Plassen.

Daarnaast beschikt de woonwijk Snel en Polanen over een eigen winkelcentrum met een compleet aanbod aan winkels.

Het appartementengebouw is gelegen op de westelijke punt van het wooneiland en is geheel omgeven door waterpartijen. Het gebouw telt 11 bouwlagen. Op de begane grond zijn de hoofdentree en lifthal gelegen. Vanaf de begane grond zijn in de kelder de bergingen en de parkeergarage bereikbaar. Op de eerste verdieping zijn een drietal appartementen gesitueerd. Op de tweede tot de achtste verdieping zijn per verdieping 4 appartementen gelegen. Op de negende verdieping zijn 2 appartementen gelegen.

Het parkeren is optimaal geregeld in de afgesloten parkeergarage onder het complex waar iedere woning een exclusieve parkeerplaats heeft. Het dak van deze parkeergarage is aangekleed met een daktuin, passend bij de allure van het gebouw.

Via een afgesloten centrale entree kunt u als bewoner de lifthal en het trappenhuis bereiken. Postkasten en bellentableau zijn in de entreegevel geplaatst. Uw bezoekers kunnen het complex alleen betreden nadat u vanuit uw appartementen de elektrische deuropener heeft bediend.

*Huurvoorwaarden*
De voorwaarden die wij stellen aan u als nieuwe huurder van een woning in ons beheer kunt u op onze website terugvinden. Bij het direct beschikbare aanbod staat boven elke woning een kopje “huurvoorwaarden”. Verder is in het hoofdmenu bovenaan de site onder het kopje “informatie” meer te vinden over de “huurvoorwaarden”.

*Interesse gewekt?*
Hebben wij uw interesse gewekt met bovenstaande informatie? Dan kunt u voor nadere informatie contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord voor meer informatie en vertellen u graag over onze bezichtigingsmogelijkheden.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 33 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Nova Zemblakade

  Portiekflat Van € 960 tot 980 /mnd
  • wonen 96 tot 98 m² wonen
  • aantal kamers onbekend
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Nova Zemblakade 10 Verhuurd 98 m² wonen 3 kamers € 1.055 /mnd
  Nova Zemblakade 28 Verhuurd 96 m² wonen 3 kamers € 1.025 /mnd

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Nova Zemblakade

Van € 960 tot 980 /mnd