Teakhout 154 t/m 248

Zaandam
Van € 900 tot 1.900 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 112 (geen beschikbaar)
  • Wonen 84 tot 185 m²

Omschrijving

Zaandam is een sfeervolle stad, met toonaangevende architectonische gebouwen. Denk hierbij aan het in het oog springende hotel Inntel, het nieuwe stadhuis en het Hermitage Shopping Zaandam met veel leuke winkels en boetiekjes.

Eerste klas bereikbaarheid
Zaandam ligt pal naast de A7, A8, N246 en N203 en heeft een directe spoor- en wegverbinding met Amsterdam. Murano ligt op drie minuten loopafstand van station Zaandam. Frequent rijdt de stoptrein richting Alkmaar, Amsterdam, Schiphol en Enkhuizen of de intercitytrein naar Arnhem, Den Haag of Maastricht. Met de trein ben je in twaalf minuten in hartje Amsterdam.

Rust en ruimte
De natuur ligt hier op steenworpafstand: het groene Zaanse weidelandschap wordt uw achtertuin. Water met wuivende rietkragen, weilanden en prachtige natuurgebieden, een paradijs voor buitenmensen. Heerlijk voor wandelingen met familie en vrienden, fietstochtjes of watersport. Of gewoon comfortabel op de bank genieten van het Zaanse uitzicht.

Grootstedelijk én intiem
Door het gebruik van veel glas in het ontwerp en pleinen die de woongebouwen met elkaar verbinden, heeft Zaanstad met Murano een compleet nieuwe woonbuurt met een mediterrane uitstraling. Het project omvat 283 appartementen, verdeeld over negen woongebouwen met prachtige Italiaanse namen. De woongebouwen Vespucci, Piaggio, Volta, Galvani, Bernini en Christofori zijn bestemd zijn voor de verhuur. In Murano wordt geparkeerd onder een verhoogd dek. Er is geen gebouw hetzelfde en door de uitgekiende zichtlijnen verschijnen er verrassende doorkijkjes en prachtige binnenpleinen. Dit maakt Murano grootstedelijk en toch intiem.

Ruime keuze
Het aanbod van de huurappartementen heeft zo’n grote verscheidenheid dat er voor elk wat wils beschikbaar is. Murano heeft 112 ruime, comfortabele huurappartementen met eigen parkeerplaats. Er komen twee, drie en vierkamerappartementen, maisonnettes en penthouses met een balkon of dakterras. Wilt u bovenin wonen of liever onderin? Met uitzicht op het groene landschap of op de gezellige binnenpleinen? Murano biedt een ongekend ruime keuze.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 112 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • appartementen

    Bovenwoning en tussenverdieping Van € 900 tot 1.900 /mnd
    • wonen 84 tot 185 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Teakhout 154 t/m 248

Van € 900 tot 1.900 /mnd