Waterlelie 'De Haven' 1 t/m 73

Zwolle
Van € 855 tot 985 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 37 (geen beschikbaar)
 • Wonen 115 tot 150 m²
 • Aantal kamers 3 tot 4

Omschrijving

Rustig wonen, met vrij uitzicht over het water en de weilanden. Wandelen, fietsen en vissen kan volop in deze waterrijke en groene woonomgeving. Winkelcentrum Stadshagen ligt op slechts vier minuten fietsafstand. Via de Twistvlietbrug is de historische binnenstad van Zwolle snel te bereiken.

Ruimte en comfort
In Stadshagen Haven zijn vier typen drie- en vierkamerappartementen te huur. Luxe woningen, met een royale woonkamer. De open of halfopen keuken is uitgerust met een kookplaat, elektrische oven en koelkast. Naast twee of drie slaapkamers is er een fraaie badkamer met ligbad, separate douche, wastafel en tweede toilet. Elk appartement beschikt over een balkon en een handige berging met aansluitpunt voor de wasmachine. Voor extra comfort zijn alle ramen voorzien van zonwerende screens.

Maximaal wooncomfort
Deze 37 appartementen liggen aan Waterlelie in appartementengebouw de Haven. Bij de bouw van dit zeslaagse complex is veel aandacht besteed aan gemak en veiligheid. De woningen, te bereiken met de trap of lift, zijn uitgerust met een videofooninstallatie. In een afsluitbare parkeerkelder is voor iedere woning een parkeerplaats gereserveerd. Hier zijn ook aparte fietsbergingen te vinden en, per appartement, een praktische bergruimte.

Bij water, natuur en stad
Stadshagen is een jonge, moderne wijk. Stadshagen is groen, ruim opgezet en ligt tegen de stad Zwolle aan. Water is een belangrijk element in de wijk. De rivier het Zwarte Water verbindt Stadshagen met het centrum van Zwolle. Het appartementengebouw de Haven ligt aan de Milligerplas. Een mooie plek om te wandelen, vissen, zwemmen of een kop koffie te drinken bij de strandtent. Ook fietsen kan volop in de omgeving. Door het weidse polderlandschap of een van de vele natuurgebieden rondom Zwolle. Handig is de nabijheid van winkelcentrum Stadshagen, op vier minuten fietsafstand. Het winkelcentrum vormt het hart van de wijk en bestaat naast 35 winkels, uit het Bewegingshuis, Cultuurhuis en het Gezondheidshuis. Naar het historische stadshart van Zwolle is het, via de Twistvlietbrug, tien minuten fietsen. Vanuit de wijk vertrekt ook elk kwartier een stadsbus naar het centrum.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 37 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Driekamer appartementen

  Portiekflat Van € 855 tot 985 /mnd
  • wonen 115 tot 150 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Vierkamer appartementen

  Portiekflat Van € 855 tot 985 /mnd
  • wonen 140 tot 150 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing