Bosplaat, Engelsmanplaat, Huibertplaat en Rottumerplaat

Zwolle
Van € 500 tot 700 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 350 (geen beschikbaar)
  • Wonen 65 tot 100 m²

Omschrijving

Aa-landen
De wijk Aa-landen is een woonwijk ten noorden van het stadscentrum van Zwolle met voorzieningen voor zowel jong als oud. Op korte afstand van de appartementen is het winkelcentrum 'De Dobbe' gelegen. In de wijk zijn tevens diverse scholen aanwezig. De wijk wordt ontsloten door de Rijnlaan en de Zwartewaterallee. Langs de wijk loopt de A28. Door middel van een stadsbus is de wijk verbonden met het centrum van Zwolle.

Volop keuze in 'De Dobbe'
Aan de Bosplaat, Engelsmanplaat, Huibertplaat en Rottumerplaat zijn deze twee- en drie-kamerappartementen beschikbaar. De indeling en oppervlakte varieert, net als het aantal slaapkamers.
De appartementen zijn gelegen in een parkachtige aanleg waarin de plas 'De Dobbe' een belangrijke plaats inneemt. De appartementen kenmerken zich door hun opbouw met terrassen. De woningen staan daarom ook bekend als zogenaamde 'terraswoningen'.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 350 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Appartementen

    Maisonnette en galerijflat Van € 500 tot 700 /mnd
    • wonen 65 tot 100 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing