• Onder optie

Landerij Kavel 25 5131 Alphen (NB)

Omschrijving

Kavel 25 Landerij Alphen NB

Licht, lucht en ruime

Een vrije kavel in Alphen
De 10 vrije bouwkavels maken deel uit van de tweede fase van het plan Landerij aan de rand van het dorp. De kavels grenzen voor een deel aan de bestaande bebouwing en deels vormen ze de overgang naar het buitengebied. De kavels varieren in grootte van 930 m2 tot 1.365 m2 wat zorgt voor een aantrekkelijke woonomgeving met een open en transparant karakter. Niets voor niets waren de begrippen licht, lucht en ruimte uitgangspunten van de planvorming. Een beleving die wordt versterkt door de riante tuinen en het beeldbepalende groen. Wie van rust houdt, voelt zich hier thuis en vindt het prettig dat het verkeer er niet harder dan 30 km/uur mag.

Locatie bouwkavels Alphen
De gemeente Alphen-Chaam heeft zo'n 9500 inwoners, waarvan er ongeveer 4000 in Alphen wonen. Deze veelzijdige gemeente biedt u allerlei voorzieningen zoals winkels, een basisschool, een cultureel centrum en een natuurbad. Ook kent het dorp Alphen een groot aantal bezienswaardigheden waaronder diverse historische gebouwen. Net als vrijwel elk Brabants dorp bloeit ook hier het verenigingsleven en is de sfeer spreekwoordelijk gemoedelijk. Alphen ligt gunstig ligging ten opzichte van Tilburg, Breda en het karakteristieke Baarle-Nassau. De kern Alphen is goed te bereiken via de provinciale weg N260 die u in tien minuten naar de A58 leidt.

Inspiratie voor uw woning
Ruimte voor Ruimte werkt nauw samen met een aantal geselecteerde bouwbedrijven. Op de website van Ruimte voor Ruimte vindt u ter inspiratie voor uw woning een aantal referentiewoningen die door deze kwaliteitsaanbieders zijn gerealiseerd. Dit geeft u een indruk van de mogelijkheden, architectuurstijlen en het bijbehorende kostenplaatje.

Alphen- Landerij II
Beeldkwaliteitsplan
Bebouwingsmogelijkheden voor uw kavel Binnen de kaders van de regels en voorschriften kunt u uw huis naar eigen idee ontwerpen en realiseren. De bebouwingsmogelijkheden staan onder andere in het bestemmingsplan van de gemeente Alphen-Chaam. Het belangrijkste is dat de eigentijdse, uit moderne en duurzame materialen gebouwde woningen passen bij de dorpse sfeer.

Eisen aan de woning
- Het maximaal te bebouwen oppervlak is 250 m2 voor kavels 19 t/m 25 (inclusief aan- en bijgebouwen).
- Keuze tussen één bouwlaag met of zonder kap, anderhalve bouwlaag met kap of twee bouwlagen zonder kap.
- Bouwhoogte maximaal 8 meter.
- Goothoogte tussen 3 en 8 meter.
- Nokhoogte maximaal 8 meter.
- Dakhelling is vrij.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 295.625 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
1.365 m²

Kadastrale gegevens

ALPHEN EN RIEL K 432
Kadastrale kaart
Oppervlakte
1.365 m² (deelperceel)
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Landerij Kavel 25

€ 295.625 v.o.n.