Van Rootselaarstraat 11 3817 TB Amersfoort

  • Onder bod
€ 450.000 k.k.

Omschrijving

Deze woning bezichtigingen? Via onze website (De Gratis Makelaar) kun je zelf een afspraak inplannen.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over de woning, het online bieden en het plannen van een bezichtiging.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 25 OKTOBER 2022 20:00 UUR

Indeling
Na hier met veel plezier te hebben gewoond gunnen we iemand anders dit heerlijke huis in een straat met fijne buren precies tussen de binnenstad van Amersfoort en het bos in.

Het jaren 30 huis lijkt van de buitenkant een kleine twee-onder-een-kap, maar eenmaal binnen tref je een lichte grote woonkamer aan met open keuken en openslaande deuren naar een grote tuin op het zuiden met schaduw gevende bomen. Je loopt zo naar buiten, achterom, langs een rustig pleintje naar de Leusderweg wat we ‘het dorp’ noemen met een supermarkt, bloemenzaak en nog meer handige winkels. Of je pakt de fiets uit het schuurtje naast het huis en je bent zo bij het station of in het centrum met veel fijne eettentjes. Ook het Nimmerdorbos is vlakbij, met de fiets of hardlopend ben je zo in ‘de Treek’. Het Leusderkwartier is een prettige wijk om in te wonen, wij blijven hier dan ook in de wijk wonen.

Als je weer thuis komt van een wandeling langs de muurhuizen en de koppelpoort kom je binnen door de boerderijdeur en hang je je jas op in de hal met granieten vloer waar ook een toilet is en de gangkast met de Cv-ketel. Loop de trap op naar de erg ruime slaapkamer (die zou je ook in tweeën kunnen splitsen), werp een blik in de kinder/studeer/logeerkamer en was je handen in de grote badkamer met ligbad en inloopdouche, plek voor de wasmachine en een toilet en wastafelmeubel. Als je weer naar beneden loopt maak je een hapje in de fijne open keuken met een mooi visgraat aanrechtblad en inbouwoven, inductiekookplaat, afwasmachine en Quooker. Vervolgens ga je lekker buiten zitten op het terras om te genieten van de laatste zonnestralen, de stadse geluiden en het groen.

Unieke kenmerken van ons huis zijn ook:

- de knipvoeg op de voorgevel is erg mooi
- Het vrije uitzicht voor en achter, weinig inkijk van buren en in de winter zie je ‘de lange Jan’
- Als de wind goed staat hoor je de carillonklokken spelen
- De 9 zonnepanelen zijn 2,5 jaar geleden geplaatst samen met het geweldige groene dak waarop steeds weer nieuwe plantjes tevoorschijn komen
- De fijne buren in de straat verhogen het woonplezier nog meer
- Vloerverwarming in de badkamer
- Irrigatiesysteem o.b.v. regenwater
- Ouderdoms-/materiaalclausule
- Overdracht vindt plaats bij De Nationale Notaris

Koper is bekend met het feit dat hij onderzoeksplicht heeft jegens het verkochte. Deze onderzoeksplicht omvat onder andere het onderzoeken of het beoogde gebruik is toegestaan. Koper heeft voldoende onderzoek uitgevoerd en vrijwaart verkoper en verkopend makelaar van iedere aansprakelijkheid omtrent het gebruik.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 450.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 5.056
Aangeboden sinds
6+ maanden
Soort woonhuis
Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
Oppervlakte
89 m² wonen / 170 m² perceel
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Inhoud
328 m³
Energielabel
E Wat betekent dit?
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1925