• Onder bod

Amstelveenseweg 986 C 1081 JR Amsterdam Buitenveldert-West

Uitgelichte kenmerken

  • 102 m² wonen
  • 3 slaapkamers

Omschrijving

*** This Property is listed by a MVA Certified Expat Broker***
*** English text below***

Direct aan het Amsterdamse Bos in een oase van rust en nabij de bruisende Zuidas; ruim en goed ingedeeld dubbel bovenhuis van circa 102 m2 met 3 slaapkamers, een balkon en 2 riante terrassen OP EIGEN GROND.
Aan de achterzijde is er uitzicht over het water en het prachtige Amsterdamse Bos.

OMGEVING
De woning is gelegen in een charmante en groene omgeving aan de Amstelveenseweg, met aan de achterzijde van het woonhuis het idyllische en rustgevende Amsterdamse Bos. De woning is op loopafstand van diverse voorzieningen, waaronder hippe restaurants en winkels voor de dagelijkse boodschappen. Ook is er op korte fietsafstand het winkelcentrum Gelderlandplein met een onderscheidend winkelaanbod.

Uiteraard is het genieten van de mooie en rustige omgeving die het Amsterdamse Bos biedt, waar je rustig kunt wandelen en verschillende sporten kunt beoefenen: tennisparken, hockey- en voetbalvelden, roei- en kano faciliteiten, wandelpaden, speelweides, een kinderboerderij en een openluchttheater.

Nabij gelegen zijn de Zuid-As, Station Zuid en het Stadshart Amstelveen.
De verbinding met openbaar vervoer is uitstekend.
Diverse tram- en buslijnen stoppen in de nabijheid van de woning.

Met het openbaar vervoer (div. tram- en busverbindingen) ben je korte tijd de stad in en uit en met de auto is de Ringweg A10 en A2 binnen enkele auto minuten bereikbaar.

Verder zijn er diverse goede lagere- en middelbare scholen op fietsafstand van de woning. De internationale scholen van Amstelveen en Amsterdam (ISA en Aics) zijn snel en goed te bereiken per auto en of met de fiets.

INDELING
Middels de goed onderhouden en verzorgde entree met natuurstenen trap bereik je de entree op de derde verdieping van deze dubbele bovenwoning.
Derde verdieping:
Binnenkomst in de hal met kast die opbergruimte biedt en is voorzien van een wasmachine- & droger aansluiting, meterkast en een separaat (zwevend) toilet met fontein. Via de hal is er toegang tot een (slaap)kamer aan de voorzijde en de ruime woonkamer met half open keuken. De grote schuifpui in de woonkamer biedt toegang tot het terras aan de achterzijde (zuid-west) met prachtig uitzicht over het Amsterdamse bos. Trap naar de vierde verdieping is aanwezig in de gang.

Vierde verdieping:
Middels de overloop zijn beide slaapkamers bereikbaar, als ook de kast met de CV-installatie en de mechanische ventilatie. De slaapkamer aan de voorzijde heeft zicht op de straat. De masterbedroom aan de achterzijde beschikt over een schuifpui naar het terras (zuid-west) en biedt toegang tot de badkamer. Vanuit de badkamer is er toegang tot een balkon aan de voorzijde (ochtendzon).

WOONKAMER EN KEUKEN
De ruime en lichte woonkamer met aangrenzende half-open keuken bevindt zich op de derde verdieping. Beide zijn uitgerust met een houten vloer.
De nette witte keuken beschikt over inbouwapparatuur waar onder een Amerikaans ijs- &vrieskast combinatie, een vaatwasser (Miele), een koffiezet apparaat (Miele), een oven (Boretti), een magnetron (Pelgrim) en een 6-pits gasfornuis.
De woonkamer met vaste kastenwand bevindt zich aan de achterzijde van het appartement en geeft via de glazen schuifpui toegang tot het ruime terras met fraai uitzicht. De middag en avondzon stralen de woonkamer in en op het terras.

SLAAPKAMERS
De woning beschikt over 3 slaapkamers van verschillend formaat. De eerste slaapkamer is gelegen op de derde verdieping en bevindt zich aan de voorzijde van het appartement. De andere twee slaapkamers liggen op de vierde verdieping. De lichte en ruime masterbedroom beschikt over een schuifpui met toegang tot het dakterras met fraai uitzicht over het bos. Met een ligging van het terras op het zuid-westen, kun je hier ook de gehele zomer optimaal genieten van de zon.
De derde slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning.

Alle slaapkamers beschikken over ingebouwde en vaste kastenwanden.

BADKAMER EN TOILET
Derde verdieping: Separaat zwevend toilet met fontein
Vierde verdieping: Ruime badkamer, uitgerust met heerlijk ligbad, douche, dubbele wastafel met meubel, zwevend toilet en een badkamerkast voor al je spullen.

BUITENRUIMTE
De woning beschikt over DRIE unieke en prachtige buitenruimtes met een totaal oppervlak van ongeveer 38m2!
Op de derde verdieping bevindt zich een royaal terras op het zuid- westen dat toegankelijk is via de schuifpui in de woonkamer. Ook is er op de vierde verdieping zo een heerlijk terras aan de achterzijde en nog een balkon aan de voorzijde. Kortom genoeg keuze om zomers te genieten van de zon.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk voor de deur van het woonhuis tegen betaling of middels parkeervergunningen (capaciteit 2). Bewoners komen per direct in aanmerking voor een bewonersvergunning. Voor meer informatie verwijzen wij naar de website van de gemeente Amsterdam.

ENERGIELABEL
Verkoper overhandigt bij verkoop aan koper een energie label A, geldig tot maart 2029.

GRONDSOORT
De woning bevindt zich op EIGEN GROND, GEEN ERFPACHT!

VVE & maandelijkse servicekosten:
De vereniging van eigenaren bestaat uit 18 leden, wordt professioneel beheerd en de maandelijkse servicekosten bedragen € 140,- euro.
De stukken zijn aanwezig en zijn op te vragen.

BIJZONDERHEDEN
- Gelegen op EIGEN GROND;
- Circa 102m2 NEN2580;
- Drie slaapkamers allen voorzien van inbouw kasten;
- Built-in tv voorzieningen in woonkamer aangebracht;
- Grote glazen schuifpuien;
- Miele, Boretti en Pelgrim apparatuur in de keuken;
- Drie riante buitenruimtes van totaal 38m2 (2 terrassen achterzijde, 1 balkon voorzijde); met uitzicht over het Amsterdamse Bos;
- Modern bouwjaar;
- Verzorgde gemeenschappelijke entree met natuurstenen trap;
- Oplevering februari 2022;
- Volledig uitgerust met dubbelglas;
- CV-installatie, bouwjaar 2020.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

English text

Directly on the Amsterdamse Bos in an oasis of peace and close to the bustling Zuidas; spacious and well laid out split level apartment of approximately 102 m2 with 3 bedrooms, a balcony and 2 spacious terraces located ON OWN GROUND. (no ground lease)

At the rear there is a view over the water and the beautiful Amsterdamse Bos!

SURROUNDINGS
The house is located in a charming and green area along the Amstelveenseweg, with the idyllic and peaceful Amsterdamse Bos at the rear of the house. The house is within walking distance of various amenities, including trendy restaurants and shops for daily shopping. The Gelderlandplein shopping center with a distinctive range of shops is also within a short cycling distance.

Here you can enjoy the beautiful and peaceful environment that the Amsterdamse Bos offers, where you can walk and practice various sports: tennis parks, hockey- and football fields, rowing and canoe facilities, walking paths, playing fields, a petting zoo and an open-air theater are all there.

Nearby are the Zuid-As, South Station and the Stadshart Amstelveen shopping mall.
The connection to public transport is excellent.
Several tram and bus lines stop in the near vicinity of the house and the A10 and A2 ring road can be reached within a few minutes by car.

There are also several good primary and secondary schools within cycling distance of the house. The International Schools of both Amsterdam and Amstelveen (Aics, BritisH and ISA) are easy to reach either by car or by bicycle.

LAYOUT
Through the well-maintained entrance with natural stone stairs you reach the entrance on the third floor.
Third floor: Entry into the hall with cupboard that offers storage space and is equipped with a washing machine & dryer connection, meter cupboard and a separate (floating) toilet with fountain. Through the hall there is access to a (bed) room at the front and the spacious living room with half open kitchen. The large sliding doors in the living room provide access to the terrace at the rear (facingsouth-west) with a beautiful view over the Amsterdam forest. Stairs to the fourth floor are present in the hallway.

Fourth floor:
Both bedrooms are accessible via the landing, as well as the closet with the central heating system and mechanical ventilation. The bedroom at the front has streetview. The master bedroom at the rear is equipped with sliding doors to the terrace (facing south- west) and provides access to the bathroom. From the bathroom there is access to a balcony at the front (morning sun).

LIVING ROOM AND KITCHEN
The spacious and bright living room with adjoining semi-open kitchen is located on the third floor. Both are equipped with a wooden floor.
The neat white kitchen has built-in appliances, including an American refrigerator and freezer combination, a dishwasher (Miele), a coffee machine (Miele), an oven (Boretti) and a microwave (Pelgrim), and a 6-burner gas stove.
The living room with built-in cupboards is located at the rear of the apartment and gives access to the spacious terrace with a beautiful view.

BEDROOMS
The house has 3 bedrooms of different sizes. The first bedroom is located on the third floor at the front of the apartment. The other two bedrooms are on the fourth floor. The light and spacious master bedroom has sliding doors with access to the roof terrace with beautiful views over the forest, you can enjoy the sun here all summer long.
The third bedroom is located at the front of the house and overlooking the big Platanus trees.

All bedrooms have built-in and fixed wardrobes.

BATHROOM AND TOILET
Third floor: Separate floating toilet with fountain.
Fourth floor: Spacious bathroom, equipped with a bath, a shower, double sink with furniture, floating toilet and a bathroom cabinet for all your belongings.

OUTDOOR SPACE
The house has THREE unique and beautiful outdoor spaces with a total surface of approximately 38m2!
On the third floor there is a spacious south- west-facing terrace that is accessible through sliding doors in the living room. There is also a lovely terrace on the fourth floor at the rear and another balcony at the front; enough choice to enjoy the sun in the summer.

PARKING
Parking is possible in front of the house (parking permits ,capacity 2 for resisents, visitors need to pay by the hour). Residents are immediately eligible for a residents permit.There is currenlty no waiting list. For more information, we refer to the website of the municipality of Amsterdam.

ENERGY LABEL
When selling to the buyer, the seller hands over an energy label A, valid until March 2029.

SOIL TYPE
The house is on OWN LAND, no ground lease.

VVE & monthly service costs:
The owners association consists of 18 members, is professionally managed and the monthly servicecosts are € 140,-.
The vve documents are available upon request.

PARTICULARITIES
- Located on OWN GROUND;
- Approximately 102m2 NEN2580;
- Three bedrooms all with inbuilt wardrobes;
- Top Brands kitchen appliances;
- Built-in TV storage combination in the living room;
- Large glass sliding doors;
- Three spacious outdoor areas of 38m2 in total (2 terraces at the rear, 1 balcony at the front); with a view over the Amsterdamse Bos;
- Well-maintained communal entrance with natural stone stairs;
- Delivery possibile February 2022;
- Fully equipped with double glazing;
- Central heating system, year of construction 2020.

This information has been compiled by us with the necessary care. However, no liability is accepted on our part for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The buyer has his own duty to investigate all matters that are important to him or her. The broker is the seller's advisor with regard to this property. We advise you to engage an expert (NVM) broker who guides you through the purchase process. If you have specific wishes regarding the property, we advise you to make these known to your purchasing agent in good time and to have this carried out independently. If you do not engage an expert representative, you consider yourself to be an expert enough by law to oversee all matters that are important.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 695.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 6.814
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
€ 140,00 per maand

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning (appartement)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006
Soort dak
Plat dak

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
102 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
38 m²
Inhoud
325 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche en toilet
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Gelegen op
3e woonlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie en TV kabel

Energie

Energielabel
A Wat betekent dit?
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Intergas (gas gestookt combiketel uit 2020, eigendom)

Kadastrale gegevens

AMSTERDAM AK 3699
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan bosrand, aan water en in bosrijke omgeving
Balkon/dakterras
Dakterras aanwezig en balkon aanwezig

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren, openbaar parkeren en parkeervergunningen

VvE checklist

Inschrijving KvK
Ja
Jaarlijkse vergadering
Ja
Periodieke bijdrage
Ja (€ 140,00 per maand)
Reservefonds aanwezig
Ja
Onderhoudsplan
Ja
Opstalverzekering
Ja

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Amstelveenseweg 986 C

€ 695.000 k.k.