• Verkocht onder voorbehoud

Orcastraat 10 1035 JA Amsterdam

Uitgelichte kenmerken

  • 80 m² wonen
  • 107 m² perceel
  • 2 slaapkamers

Omschrijving

AAN HET WATER GELEGEN EENGEZINSWONING (CA. 80 M²) MET 2 SLAAPKAMERS EN EEN ZONNIGE ACHTERTUIN ( ZUID-ZUID-OOST) IN DE VRIENDELIJKE WIJK OOSTZANERWERF TE AMSTERDAM-NOORD. Lichte woonkamer met witte plavuizen voorzien van (vloer)verwarming met toegang tot het zonneterras, beplanting en een trap naar het 2e terras aan het water. De lichte, half open keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. De 2 ruime slaapkamers zijn net als de overloop voorzien van een mooie parketvloer. De badkamer is gerenoveerd in 2017. Uzelf of uw bezoek parkeert hier gratis voor de deur. De erfpachtcanon is afgekocht t/m 15 maart 2042. Een ideale woning in een prettige en waterrijke omgeving met het boeiende centrum van Amsterdam om de hoek! Uw droomwoning? Neem dan direct contact op met Douwes Makelaardij en "PLAN UW PERSOONLIJKE BEZICHTIGING"

OMGEVING:
Deze leuke eengezinswoning is gelegen in Amsterdam-Noord in de kindvriendelijke Walvisbuurt, in de wijk Oostzanerwerf en in de gemeente Amsterdam. Dit deel van de Orcastraat ligt met de achtertuin aan het water. Het is een rustige woonwijk met voornamelijk laagbouw. Parkeren doet u gratis in de straat.

Er zijn winkels en supermarkten: Lidl, Deen en Albert Heijn. De laatste bevindt zich in winkelcentrum Molenwijk; waar u ook een Primera, Etos, Zeeman, diverse speciaalzaken en een kapper en bloemist treft. Aan de Pomonastraat zit een stomerij. Op de voormalig NDSM werf zit ook een HEMA.
Het Zonneplein met monumentaal theater: Het Zonnehuis en verschillende winkels, liggen dichtbij in het "Lageland" van Tuindorp Oostzaan.

Haalt u lekker eten bij de Chinees Far East op de Pomonastraat waar u gastvrij wordt onthaald door de vriendelijke eigenaresse die zichzelf Bettie laat noemen en/of bij een van de vele trendy restaurants op de voormalige NDSM werf bijvoorbeeld: Loetje aan 't IJ, Pllek, Cannibale Royale du Nord, De IJ-kantine en Noorderlicht.

Tevens zijn diverse er (basis)scholen, kinderdagverblijven, 2 kinderboerderijen ( Natuurspeeltuin Het Diereneiland en 't Dierendok) en sportmogelijkheden in de omgeving.
Op warme zomerdagen zwemt u hier in Zijkanaal I vanaf de zwemsteigers of beleeft u waterpret met de allerkleinsten in Pierenbad Noord aan het Plejadenplein, dat zich op loopafstand bevindt. Pak de fiets en geniet van het vlakbij gelegen groene Twiske; een recreatie- en natuurgebied met water, speelplaatsen, wandel- en fietsroutes.

Amsterdam-Noord maakt grote sprongen op alle gebieden; wat het steeds populairder maakt als woonlocatie. Er is tijdens de juiste omstandigheden veel te beleven: Schommelen bovenop de Adam toren, Zwemmen in het Noorderparkbad, bezoek het: filmmuseum EYE, de Tolhuistuin, met een (Paradiso)concertzaal, er is veel cultuur aanbod op zowel de voormalige NDSM werf, als ook het Stork terrein aan de oost-oever met ateliers. Zeg het voort: "kom genieten in Noord!"

BEREIKBAARHEID:
Opstapplaatsen voor het openbaar vervoer en uitvalswegen zijn in de nabije omgeving te vinden. Zo neemt u bus 392 op 4 min. lopen en bus 36 op 10 min. lopen richting Metrostation Noord. Hier pakt u de metro bijvoorbeeld naar Amsterdam Centraal of naar de Albert Cuypmarkt in De Pijp. Bus 125 brengt u naar Purmerend en bus 392 gaat naar Zaandam. Bus 245 rijdt via tussenstops naar Metrostation Noord, Muiderpoortstation, Amstelstation en Luchthaven Schiphol.
Met de auto is de ring A10 in circa 2 minuten bereikbaar, de NDSM pont treft u op circa 13 fietsminuten; welke u in circa 15 minuten naar Amsterdam Centraal Station brengt.

INDELING:
Begane grond:
Voortuin (noordnoordwesten);
Houtenschuur voorzien van elektra en plat dak met overstek richting de voordeur;
entree; gang; meterkast; toilet met fontein; trapopgang, deur naar de woonkamer en deur naar de half open keuken in lichte kleurstelling inclusief 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de gang en de woonkamer met trapkast. De in 2017 aangelegde terras/tuin is op het zuid-zuid-oosten en is voorzien van stenen traptreden tussen twee groot gevormde plantenbakken (met op moment van schrijven; 2 vijgenboompjes, 1 perzik en een bessen) naar het knusse terras aan het water met kunststof opbergkast.

Eerste verdieping:
Vanuit de gang loopt u de trap op en via de overloop met rond dakraam loopt u recht en links van de badkamer in een van de 2 ruime slaapkamers met horren en rolluiken. De nette badkamer uit 2017 beschikt over een douche met een scherm, wastafel, staand toilet en radiator en handige wandrekjes; vanaf de overloop kunt u ook bij de Remeha CV-ketelopstelling uit 2006 en de mechanische ventilatie unit.

BIJZONDERHEDEN:
• Goede locatie ten op zichten van voorzieningen, uitvalswegen en Amsterdam centrum
• Bouwjaar 1992
• Renovaties en verbeteringen ca. 2017: badkamer, achtertuin, rolluiken, horren en een zonnescherm
• 2021: nieuwe achterdeur
• Dubbelglas
• Woonoppervlakte ca. 80 m² ingemeten volgens de Branche brede meetinstructie
• Erfpacht canon is afgekocht t/m 15 maart 2042*
• Houten voortuinberging met elektra en verlengd dak richting de voordeur
• Verwarming en warm water d.m.v. Remeha Cv-ketel uit 2006
• Gratis parkeren voor de deur
• Notariskeuze koper, wel binnen de ring A10 van Amsterdam en conform Amsterdams Ringmodel*²
• Oplevering in overleg; bij voorkeur: snel

* Gemeente Amsterdam, afdeling Erfpacht en Uitgifte, Grond en Ontwikkeling, tel. 14020, heeft de financiële gegevens en de gekozen betaaloptie voor eeuwigdurende erfpacht hieronder op een rij gezet: De erfpacht canon is afgekocht t/m 15 maart 2042 en wordt daarna ca. € 1310,- per jaar + inflatie of u koopt de erfpacht canon eeuwigdurend af voor ca. € 32.995,-

*² Graag willen wij u er op attenderen dat koper binnen 2 werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris dient aan te wijzen in de omgeving van het verkochte in Amsterdam opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
In de koopakte zal een ouderdomsclausule en een asbestclausule (laatste controle 26-06-2017) en mogelijk een overbruggingsclausule ten behoeve van de verkoper. worden opgenomen.

Deze informatie is door Douwes Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven binnenmaten en binnen oppervlakten zijn conform de Branche brede meetinstructie ingemeten door derden. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (VastgoedPro )makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

*** ENGLISH BELOW ***

LOCATED ON THE WATER, SINGLE-FAMILY HOUSE (APPROX. 80 M²) WITH 2 BEDROOMS AND A SUNNY BACKYARD (SOUTH-SOUTH EAST) IN THE FRIENDLY AREA OOSTZANERWERF IN AMSTERDAM-NORTH. Bright living room with white tiles with (floor) heating with access to the sun terrace, plants and a staircase to the 2nd terrace on the water. The light, semi-open kitchen is equipped with a 4-burner gas hob and extractor. The 2 spacious bedrooms are just like the landing with a beautiful parquet floor. The bathroom was renovated in 2017. You or your visitors can park here for free in front of the door. The lease rent has been bought off until March 15, 2042. An ideal home in a pleasant and water-rich environment with the fascinating center of Amsterdam around the corner! Your dream home? Please contact Douwes Makelaardij directly and "

ENVIRONMENT:
This nice family house is located in Amsterdam-Noord in the child-friendly Walvisbuurt, in the Oostzanerwerf district and in the municipality of Amsterdam. This part of the Orcastraat is located with the backyard on the water. It is a quiet residential area with mainly low-rise buildings. You can park for free in the street.

There are shops and supermarkets: Lidl, Deen and Albert Heijn. The latter is located in the Molenwijk shopping center; where you will also find a Primera, Etos, Zeeman, various specialty shops and a hairdresser and florist. There is a dry cleaner on Pomonastraat. There is also a HEMA on the former NDSM wharf.
The Zonneplein with monumental theater: Het Zonnehuis and various shops are close by in the "Lageland" of Tuindorp Oostzaan.

Get good food at the Chinese Far East on the Pomonastraat where you will be warmly welcomed by the friendly owner who lets herself be called Bettie and / or at one of the many trendy restaurants on the former NDSM wharf, for example: Loetje aan 't IJ, Pllek , Cannibale Royale du Nord, De IJ canteen and Noorderlicht.

There are also various (primary) schools, daycare centers, 2 petting zoos (Nature playground Het Diereneiland and 't Dierendok) and sports opportunities in the area.
On warm summer days you can swim here in Zijkanaal I from the bathing jetties or experience water fun with the little ones in Pierenbad Noord at Plejadenplein, which is within walking distance. Grab your bike and enjoy the nearby green Twiske; a recreation and nature area with water, playgrounds, walking and cycling routes.

Amsterdam-Noord is making great strides in all areas; which makes it increasingly popular as a residential location. There is a lot to do under the right circumstances: Swinging on top of the Adam tower, Swimming in the Noorderparkbad, visit it: film museum EYE, the Tolhuistuin, with a (Paradiso) concert hall, there is a lot of culture on offer at both the former NDSM wharf, and also the Stork site on the east bank with workshops. Spread the word: "come and enjoy Noord!"

ACCESSIBILITY:
Boarding places for public transport and roads can be found in the vicinity. Take bus 392 at a 4-minute walk and bus 36 at a 10-minute walk in the direction of Metro station Noord. Here you can take the metro to Amsterdam Central or the Albert Cuyp market in De Pijp, for example. Bus 125 takes you to Purmerend and bus 392 goes to Zaandam. Bus 245 runs via intermediate stops to Metrostation Noord, Muiderpoortstation, Amstelstation and Schiphol Airport.
The ring A10 can be reached by car in approximately 2 minutes, the NDSM ferry is approximately 13 minutes by bike; which takes you to Amsterdam Central Station in approximately 15 minutes.

CLASSIFICATION:
Ground floor:
Front garden (north-northwest);
Wood shed with electricity and flat roof with overhang towards the front door;
entrance; hallway; fuse box; toilet with wash basin; stairs, door to the living room and door to the semi-open kitchen in bright colors including 4-burner gas hob and extractor. From the kitchen you have access to the hallway and the living room with stairs cupboard. The terrace / garden, laid out in 2017, faces south-south-east and has stone steps between two large-shaped planters (with at the time of writing; 2 fig trees, 1 peach and a berries) to the cozy waterfront terrace with plastic storage cabinet.

First floor:
From the hallway you walk up the stairs and through the landing with round skylight you walk right and left of the bathroom into one of the 2 spacious bedrooms with mosquito nets and shutters. The neat bathroom from 2017 has a shower with a screen, sink, toilet and radiator and handy wall racks; from the landing you can also access the Remeha boiler setup from 2006 and the mechanical ventilation unit.

DETAILS:
• Good location in view of amenities, roads and Amsterdam center
• Year of construction 1992
• Renovations and improvements approx. 2017: bathroom, backyard, shutters, mosquito nets and a sunshade
• 2021: new back door
• Double glazing
• Living area approx. 80 m² according to the Industry-wide measurement instruction
• Long lease rent has been bought off until March 15, 2042 *
• Wooden front garden shed with electricity and extended roof towards the front door
• Heating and hot water by means of Remeha central heating boiler from 2006
• Free parking in front of the door
• Notary's choice of buyer, but within the A10 ring road of Amsterdam and in accordance with the Amsterdam Ring Model * ²
• Delivery in consultation; preferably: fast

* Municipality of Amsterdam, Leasehold and Issue, Land and Development department, tel. 14020, has listed the financial details and the chosen payment option for perpetual leasehold below: The leasehold ground rent has been bought off t / m March 15, 2042 and then becomes approx. € 1310 per year + inflation or you buy off the ground lease perpetually for approx. € 32,995.

* ² We would like to draw your attention to the fact that the buyer must designate a civil-law notary in the vicinity of the item sold in Amsterdam within 2 working days after the oral agreement has been reached regarding the purchase price and the conditions, so that no later than 1 week after this oral agreement. the deed of sale can be signed. If the buyer has not appointed a civil-law notary within this period, the seller has the right to appoint one. An oral agreement between the private seller and the private buyer is not legally valid. In other words, there is no purchase. There is only a legally valid purchase agreement if the private seller and the private buyer have signed the purchase agreement.
The deed of sale will contain an old age clause and an asbestos clause (last check 26-06-2017) and possibly a bridging clause for the benefit of the seller. be included.

This information has been compiled by Douwes Makelaardij with the necessary care. However, on our part no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified interior dimensions and surface areas have been measured by third parties in accordance with the Industry-wide measurement instruction. The buyer has his own duty to investigate all matters that are important to him or her. The real estate agent is an advisor to the seller with regard to this property. We advise you to engage an expert (VastgoedPro) broker who guides you through the purchase process. If you have specific wishes regarding the home, we advise you to inform your purchasing agent in good time

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 360.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 4.500
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992
Specifiek
Gedeeltelijk gestoffeerd
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
80 m²
Externe bergruimte
5 m²
Perceel
107 m²
Inhoud
269 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Douche en toilet
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
Buitenzonwering, dakraam, mechanische ventilatie, natuurlijke ventilatie, rolluiken en TV kabel

Energie

Energielabel
C Wat betekent dit?
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Remeha Avanta (gas gestookt combiketel uit 2006, eigendom)

Kadastrale gegevens

AMSTERDAM AO 2908
Kadastrale kaart
Oppervlakte
107 m²
Eigendomssituatie
Gemeentelijke erfpacht (einddatum erfpacht: 15-03-2042)
Lasten
Afgekocht tot 15-03-2042

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, aan water en in woonwijk
Tuin
Achtertuin en voortuin
Achtertuin
47 m² (10,29 meter diep en 4,61 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het zuidoosten

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande houten berging
Voorzieningen
Elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Woningmarkt Beta

Gem. vraagprijs

Oostzanerwerf

Heel Amsterdam

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Gem. vraagprijs per m2

Oostzanerwerf

Heel Amsterdam

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs / m2 te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Hulp nodig bij het kopen?

Met een makelaar krijg je meer inzichten in de woningmarkt.

arrow-right Vind een makelaar
Gebaseerd op verkochte woningen in deze buurt in het afgelopen jaar. Meer informatie

Orcastraat 10

€ 360.000 k.k.