Oranjelaan 53 -53a53b 5741 HE Beek en Donk

Omschrijving

Het combineren van wonen en werken wordt mogelijk gemaakt door dit unieke combinatieobject!
Het woongedeelte bestaat uit een riante bedrijfswoning en een dubbele garage met studio op de verdieping. Zowel de woning als de garage zijn perfect onderhouden en goed afgewerkt. De privacy biedende tuin geeft u de gelegenheid om volop te genieten onder de zeer luxueuze veranda!
Het bedrijfsgedeelte bestaat uit een multifunctionele bedrijfshal met meerdere kantoorruimten op de verdieping. Voorzien van een eigen oprit met goede mogelijkheden voor laden en lossen.
U zult versteld staan van de vele mogelijkheden die dit object te bieden heeft.
Neem vrijblijvend contact op voor een bezichtiging.

AFMETINGEN
Woongedeelte
Bedrijfswoning
Gebruiksoppervlakte begane grond 120,50 m²
Gebruiksoppervlakte verdieping 102,60 m²
Bruto inhoud woning 783 m³
Veranda 40,00 m²

Begane Grond Verdieping
Bovenstaande oppervlakten zijn berekend conform de Meetinstructie Gebruiksoppervlakte
Woningen & de Meetinstructie Bruto Inhoud Woningen opgesteld door de brancheverenigingen.

Dubbele garage met verdieping
Gebruiksoppervlakte begane grond 46,60 m²
Gebruiksoppervlakte verdieping 23,70 m²
Bruto inhoud garage 243 m³

Begane grond Verdieping
Bovenstaande oppervlakten zijn berekend conform de Meetinstructie Gebruiksoppervlakte
Woningen & de Meetinstructie Bruto Inhoud Woningen opgesteld door de brancheverenigingen.

Bedrijfsgedeelte
Bedrijfshal
Begane grond
Bedrijfshal ca. 425,00 m²
Kantine ca. 15,00 m²
Werkplaats ca. 26,00 m²
Toiletten ca. 15,00 m²
Kantoor ca. 48,00 m²
Werkbare hoogte ca. 3,50 m¹
Overheaddeuren (hxb) ca. 3,50 m¹ x 3,80 m¹
Bovenstaande oppervlakten zijn indicatief berekend en mogen niet beschouwd worden
als een meetcertificaat conform NEN 2580 van het Nederlands Normalisatie Instituut.

Kantoorruimten
Begane grond
Entree ca. 17,00 m²
Verdieping
Receptie ca. 36,00 m²
Kantine ca. 30,00 m²
Vergaderruimte ca. 50,00 m²
Kantoorruimten (totale vloeroppervlakte
van 12 kantoor-/praktijkruimten) ca. 280,00 m²
Toiletten ca. 8,00 m²
Server-ruimte ca. 8,00 m²
Bovenstaande oppervlakten zijn indicatief berekend en mogen niet beschouwd worden
als een meetcertificaat conform NEN 2580 van het Nederlands Normalisatie Instituut.

VRAAGPRIJS
€ 845.000,00 kosten koper.

OMSCHRIJVING WOONGEDEELTE - ORANJELAAN 53
De vrijstaande woning is gebouwd in 1967. De muren zijn met bakstenen in spouw opgetrokken en het dak is gedekt met pannen, onderschoten met dakisolatieplaten. De woning beschikt over een zeer grote, prachtig afgewerkte veranda. Het dak van de veranda heeft vele ramen en is gedekt met een bitumineuze dakbedekking. Verwarming van de veranda middels warmtelampen.
De kozijnen van de begane grond zijn uitgevoerd met hardhout en voorzien van dubbele beglazing. De kozijnen van de verdieping zijn uitgevoerd met zowel kunststof als hardhout, voorzien van dubbele beglazing en voorzien van zonnescreens.
De vloeren van zowel de begane grond als van de eerste verdieping zijn uitgevoerd met beton. De vloer van de tweede verdieping is uitgevoerd met hout. Volledig isolatiepakket middels vloer, wand- en dakisolatie. Verwarming vindt plaats door middel van radiatoren aangesloten op de Nefit HR ketel van het bouwjaar 2017 en middels vloerverwarming. De woning is verder uitgerust met een alarminstallatie en een airco unit in de slaapkamer.

Indeling begane grond
Hal
De woning is aan de voorzijde toegankelijk middels een dubbele deur. De hal beschikt over een mooie houten trap, een inbouwkast en een separaat toilet. De vloer is bekleed met tapijt en de wanden en het plafond zijn gestuct, voorzien van sierlijsten. Het toilet beschikt over een wandcloset. De vloer en wanden zijn betegeld, het plafond stucwerk.

Living
Het is heerlijk vertoeven in de prachtige grote living. Een sfeervol detail is de prachtige gashaard met schouw. U profiteert optimaal van veel natuurlijke lichtinval door de vele ramen in deze ruimte. Via twee openslaande tuindeuren heeft u toegang tot de luxe veranda en de riante, privacy biedende tuin. De vloer is uitgevoerd met natuursteen, wanden en plafond stucwerk, voorzien van sierlijsten.

Royale leefkeuken
De royale, sfeervolle leefkeuken heeft veel natuurlijke lichtinval. Een dubbele tuindeur biedt toegang tot de veranda en de royale tuin. Voorzien van een luxe inbouwkeuken met o.a. een vaatwasser, combi magnetron, koelkast (Miele), en een 4-pits gaskooplaat met wokpit. De vloer is betegeld met Portugese abdijtegels, wanden stucwerk en deels houten lambrisering, plafond stucwerk.

Wasruimte
Er is op de begane grond een separate wasruimte aanwezig.

Indeling verdieping
Via een mooie houten trapopgang bereikt u de verdieping welke toegang biedt tot een viertal slaapkamers, een ruime badkamer en een separaat toilet.

Masterbedroom
Een royale slaapkamer met maar liefst vier inbouwkasten. Voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en zonnescreens welke zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en de mogelijkheid tot ventilatie bieden. Airco-installatie aanwezig, waardoor de perfecte temperatuur gerealiseerd kan worden. De slaapkamer is afgewerkt middels een tapijtvloer en gestucte wanden en dak.

Slaapkamer 2
Een slaapkamer met voldoende natuurlijke lichtinval. De vloer is afgewerkt met laminaat, de wanden en het plafond met stucwerk.

Slaapkamer 3
Een royale slaapkamer. De vloer is afgewerkt met laminaat, de wanden en het plafond met stucwerk. Het dakvenster biedt voldoende daglichtintreding.

Slaapkamer 4
Een ruime ruimte met toegang tot een klassiek balkon. De slaapkamer is afgewerkt middels een laminaatvloer en gestucte wanden en plafond. De grote ramen zorgen voor voldoende ventilatiemogelijkheden en natuurlijke lichtinval.

Badkamer
De ruime badkamer is van alle gemakken voorzien. Zo is de badkamer voorzien van twee wastafels met spiegels, een whirlpool, een separate douche met glazen douchewand aanwezig. De vloer en de wanden zijn betegeld en het plafond is afgewerkt met MDF schroten voorzien van inbouwspots. De badkamer kan worden verwarmd door een elektrische wandkachel.

Separaat toilet
Het separaat toilet heeft de vloer en de wanden betegeld en het plafond is afgewerkt met stucwerk.

Dubbele garage met een studio op de verdieping
De ruime dubbele garage is perfect onderhouden en erg goed afgewerkt.

De garage beschikt over maar liefst twee elektrisch bedienbare overheaddeuren. De vloer is betegeld, wanden metselwerk en een balklaag plafond. Voorzien van een pantry met warm- en koud water. Via een vaste trap toegang tot de verdieping. De ruimte op de verdieping is voor vele doeleinden geschikt! De prachtige ruimte geniet van daglicht, een sfeervolle gashaard en een mooie kleurstelling van wanden, plafond en vloer. De vloer is afgewerkt met een houten vloer, wanden metselwerk en een gipsplaten plafond.

Riante tuin met zéér luxe en grote veranda
De ruime tuin is goed onderhouden en voorzien van een prachtige, zéér grote veranda.
De veranda is uitgevoerd met houten staanders en een houten plafond met vele ramen. De vloer is betegeld. Voorzien van warmtelampen.
U kunt hier volop genieten van de prachtige, privacy biedende tuin. Deze is voorzien van gazon, vaste beplanting en volwassen bomen.

OMSCHRIJVING BEDRIJFSGEDEELTE - ORANJELAAN 53 A EN B
Bedrijfshal
De ruime en multifunctionele bedrijfshal is zowel vanuit de tuin van de bedrijfswoning als via een separate inrit te bereiken. De buitengevels zijn opgetrokken met metselwerk en staalplaten. De bedrijfshal is uitgevoerd met een betonnen vloer, gemetselde wanden, een gedeelte staalplafond en het overige deel een houten plafond. Deels verwarmd middels vloerverwarming en deels verwarmd middels gasheaters. De bedrijfsruimten zijn voorzien van twee elektrisch bedienbare overheaddeuren. Multifunctioneel te gebruiken door de demontabele wanden. Een prettige werkomgeving met verassend veel natuurlijke lichtinval.
Aanwezige installaties
Verwarmingsinstallatie : gasheaters en vloerverwarming
Elektronische installatie : krachtstroom 50 ampère
TL-verlichting : aanwezig
Alarminstallatie aanwezig : nee
Luchtbehandelinginstallatie : nee
Airco-installatie : nee
Riolering : aangesloten
Waterleidingnet : aangesloten
Brandblusmiddelen : aanwezig

Kantoorruimten
Op de verdieping van het bedrijfsgebouw zijn diverse kantoor-, atelier- en praktijkruimten gevestigd. De ruimten zijn perfect onderhouden, goed afgewerkt en instapklaar! De ruimten beschikken over voldoende natuurlijke lichtinval en zijn van alle gemakken voorzien. Afgewerkt middels een tapijtvloer, gestucte wanden en een systeemplafond met inbouwarmaturen.

BEREIKBAARHEID
Het complex is gelegen nabij het Wilhelminakanaal op het industrieterrein Beekerheide aan de N612 (Oranjelaan). De N279 's-Hertogenbosch – Asten ligt op ca. 5 autominuten gelegen. De N279 sluit aan de op de afslag Someren (ca. 10 km) welke direct aansluit op de snelweg A67. Tevens sluit de N279 aan de op afslag Veghel (ca. 15 km) welke direct aansluit op de snelweg A50. Een bushalte is nabij (Restaurant de Hommel, Beekheide). Er is dus sprake van een goede ontsluiting. Vanwege de ligging nabij uitvalswegen richting Helmond, Eindhoven en 's-Hertogenbosch is de bereikbaarheid uitstekend. Op korte afstand bevinden zich het centrum van Beek en Donk en Aarle-Rixtel.

KOOPVOORWAARDEN
NOTARIS
Door koper te bepalen.

ZEKERHEIDSSTELLING
De koper dient bij de ondertekening van de koopovereenkomst aan de verkoper een bankgarantie af te geven of bij de notaris een waarborgsom te storten ter grootte van 10% van de koopsom.

AANVAARDING
In overleg.

VOORBEHOUD
Goedkeuring eigenaar

Kenmerken

Vraagprijs
€ 845.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
info
€ 3.789
Aangeboden sinds
6+ maanden
Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning (bedrijfs- of dienstwoning)
Oppervlakte
223 m² wonen / 2.812 m² perceel
Aantal kamers
9 kamers (4 slaapkamers)
Inhoud
783 m³
Energielabel
Niet beschikbaar
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Buurt

Bedrijventerrein Beekerheide, Beek en Donk

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Woningmarkt Beta

Gem. vraagprijs

Bedrijventerrein Beekerheide

Heel Beek en Donk

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Gem. vraagprijs per m2

Bedrijventerrein Beekerheide

Heel Beek en Donk

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs / m2 te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Hulp nodig bij het kopen?

Met een makelaar krijg je meer inzichten in de woningmarkt.

arrow-right Vind een makelaar
Gebaseerd op verkochte woningen in deze buurt in het afgelopen jaar. Meer informatie

Oranjelaan 53 -53a53b

€ 845.000 k.k.