• Onder optie

Meerweg - Kavel 7 2651 KS Berkel en Rodenrijs

Omschrijving

Start verkoop 2e fase (3 bouwkavels) aan de Meerweg Berkel en Rodenrijs, Meerpolder, Project 50

Meerpolder
Wonen in Meerpolder is -naast de mooie woningen die u hier aantreft- aantrekkelijk om tal van redenen. De ligging van de wijk is op loopafstand van het gezellige dorpscentrum van Berkel en Rodenrijs en centraal ten opzichte van de steden Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer. In de wijk zijn diverse voorzieningen zoals scholen, een polikliniek van het Sint Franciscus Gasthuis en een groot sportpark. Kenmerkend voor Meerpolder is de Berkelse Plas die de wijk een ruimtelijke en natuurlijke aanblik geeft. De wijk is voorzien van veel groen: brede groenstroken langs het water en in de woongebieden.

De locatie: een eiland aan de Meerweg
De wijk Meerpolder is opgedeeld in kleinere gebieden met elk een eigen karakter. De vrije kavels bevinden zich op een eiland ter hoogte van Meerweg 36. De Meerweg is een historisch lint en heeft een kenmerkende afwisseling van bebouwde en open ruimtes. Langs de Meerweg loopt een brede watergang, de Meertocht. Ten noorden van de Meerweg begint de Groenzoom. Dit is een recreatiegebied tussen Berkel, Pijnacker en Zoetermeer. De locatie grenst dus vrijwel gelijk aan het buitengebied, maar heeft toch alle gemakken en voorzieningen van het wonen binnen de bebouwde kom. De kavels worden ontsloten via een brug over de Meertocht. Het eiland heeft groene randen en wordt omgeven door bredere en smallere watergangen. Ten westen van de locatie bevindt zich eveneens een eilandje, met daarop een bestaande boerderijwoning. Deze blijft gehandhaafd en dit eiland blijft verder onbebouwd. Op dit perceel vinden nog agrarische activiteiten plaats en er zijn ook enkele dieren op het perceel aanwezig.

Het hofje
Op het eiland staat momenteel een woonhuis (huisnummer 36), dit blijft gehandhaafd. De brug over de Meertocht sluit aan op een laantje dat de kavels ontsluit. Alle woningen hebben een voortuin, zodat het eiland niet alleen aan de buitenrand, maar ook binnenin een groen karakter krijgt.

Eenheid met overige bebouwing
De vrije kavels bevinden zich in een reeds gerealiseerde wijk. Voor de kavels is het dan ook van belang om de eenheid met de overige bebouwing na te streven. Dit geldt voor de architectuur en het materiaal- en kleurgebruik.

Nog beschikbare kavels:

Kavel 6: 642 m2 (incl. water) € 372.607,- von incl. BTW
Kavel 7: 506 m2 (incl. water) € 317.655,- von incl. BTW
Kavel 8: 730 m2 (incl. water) € 462.786,- von incl. BTW

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De kavels worden verkocht via een loting. De lotingsprocedure is op te vragen bij Van Herk Makelaardij Lansingerland.

De overdracht van deze kavels vinden plaats bij de projectnotaris:

Notaris kantoor van der Hammen BV
Dorpsstraat 100
2761 AH Zevenhuizen

Voor meer informatie, kavelpaspoorten en de lotingsprocedure kunt u contact opnemen met Van Herk Makelaardij via of 010-5190435.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 317.655 vrij op naam
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
506 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Meerweg - Kavel 7

€ 317.655 v.o.n.