Bobeldijk 57 1647 CH Berkhout

Omschrijving

Dit multifunctionele bedrijfspand, bestaande uit twee units en een overkapping, biedt u vele mogelijkheden. U kunt deze ruimte gebruiken voor opslag, als bedrijfsruimte (categorie 1) of u kunt het deels gebruiken als woonruimte. Het object is gunstig gelegen, op korte afstand van Hoorn en de A7 richting Amsterdam. Aan de voorzijde heeft u een groenrijk uitzicht en de achterzijde grenst aan een waterpartij met daarachter landerijen. 

Het voorste gedeelte (werkplaats bouwjaar 1980) is 9,5 x 12,50 meter en heeft een volledige verdieping. Deze ruimte is voorzien van een kanteldeur, aan beide zijden een toegangsdeur, meterkast, uitstortgootsteen en een trapopgang naar de verdieping.

Het achterste gedeelte (opslagloods gebouwd in 1990) heeft een overheaddeur en een afmeting van 16,85 x 10,53 meter. Hiervan is een gedeelte als entresol ingericht, welke met een aparte trap bereikbaar is. Beide ruimtes worden verwarmd middels heaters.

Op de verdieping treft u een separate toiletruimte, een vaste kast met opstelling CV-ketel, een kantine met dakkapel (2009) en een eenvoudig keukenblok. U heeft de mogelijkheid om de verdieping naar eigen wens in te delen.

Voor het pand heeft u diverse parkeerplaatsen op eigen terrein. Het perceel heeft een totale grootte van 765 m² eigen grond.

Het bestemmingsplan “landelijk gebied” kunnen wij u op verzoek toesturen.
Indien u het object deels als woonruimte wenst te gebruiken, dan dient u een verzoek tot wijziging van het bestemmingsplan in te dienen bij de gemeente.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 399.000 k.k.
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort overig aanbod
Opslagruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Indeling

Voorzieningen
Verwarming, elektra, stromend water, vliering en elektrische deur
Afmetingen
392m² (29,5 meter diep en 10 meter breed)
Perceel
765 m²

Kadastrale gegevens

WESTER-KOGGENLAND AA 122
Kadastrale kaart
Oppervlakte
330 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
WESTER-KOGGENLAND AA 373
Oppervlakte
140 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
WESTER-KOGGENLAND AA 385
Oppervlakte
295 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Bobeldijk 57

€ 399.000 k.k.