Midbuulweg 8 6021 AA Budel Budel

Omschrijving

UW EIGEN DROOMWONING BOUWEN OP EEN RIANT PERCEEL AAN DE RAND VAN HET DORP, IS HIER MOGELIJK!

Perceelgrootte 2.540 m2.

Een uitgelezen kans uw woonwens te realiseren!

Uitzonderlijk mooi gelegen bouwperceel aan de rand van Budel van maar liefst 2.540 m². Met mogelijkheid voor het bouwen van een woning van ruim 900 m³! en 110 m² aan bijgebouwen. Op deze bouwkavel heeft in het verleden een langgevelboerderij gestaan waardoor deze ruime inhoud voor de nieuwe woning tot de mogelijkheden behoort. Daarnaast staat op het perceel nog een authentieke stal die voor de liefhebber goede mogelijkheden biedt om iets mooi van te maken.

Op het buurperceel wordt momenteel de laatste hand gelegd aan een prachtige langgevelboerderij en samen met de te bouwen woning, maakt dat de Midbuulweg compleet en een fijne woonomgeving.

Door de ligging aan de rand van de bebouwing is een prachtig uitzicht over de landerijen gewaarborgd. De locatie is goed, de High Tech Campus, ASML en de centra van Eindhoven zijn slechts in ca. 20 minuten via de A2 bereikbaar. Het NS-station in Maarheeze en Weert zijn op nog geen 10 minuten afstand gelegen. Voldoende parkeergelegenheid op het eigen perceel.
Budel heeft zelfs en vliegveld "Kempen Airport”. De Belgische grens ligt op een steenworp afstand. Het centrum van Budel heeft alle voorzieningen en is op loopafstand.
Budel is de hoofdplaats van de gemeente Cranendonck en heeft alle benodigde voorzieningen. Twee grote full-sevice supermarkten voorzien ruimschoots in de dagelijkse benodigdheden daarnaast maken een groot aantal speciaalzaken het centrum van Budel tot een bijzonder prettig winkelgebied. Cranendonck heeft maar liefst 7 basisscholen en 2 middelbare scholen. Het verenigingsleven beleeft hoogtijden en Budel is omgeven van grote natuurgebieden zoals het Goor, de Looserplas, de Grote Heide en het Leenderbos

Afmetingen van het perceel:
Gemiddelde breedte ca. 34 m.
Gemiddelde diepte ca. 70 m.

Voor een volledig overzicht van het bestemmingsplan en verdere vragen kunt u terecht op ons kantoor.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 489.000 kosten koper
Aangeboden sinds
5 maanden
Soort object
Bouwgrond
Perceel
2.540 m²
Ligging
Aan drukke weg en open ligging
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Status
Beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Midbuulweg 8

€ 489.000 k.k.