Stevensweg 62 3319 AL Dordrecht Dubbeldam-Zuid

Uitgelichte kenmerken

  • 151 m² wonen
  • 499 m² perceel
  • 3 slaapkamers

Omschrijving

Overwater Rentmeesterskantoor biedt namens de eigenaar vrijblijvend te koop aan de twee-onder-een-kapwoning met garage, grote schuur (multifunctionele loods van circa 160 m²) en voortuin- en zijtuin met parkeergelegenheid op eigen erf ter grootte van 499 m², staande en gelegen aan de Stevensweg 62 te Dordrecht.

OMGEVING
Het aangeboden object is gelegen in Dubbeldam, een wijk in de stad Dordrecht en de gelijknamige gemeente. Dubbeldam was tot halverwege 1970 een zelfstandig dorp, waarna het onderdeel is gaan uitmaken van de stad Dordrecht. Dubbeldam bestaat uit een oude dorpskern, een paar voormalige landwegen en veel nieuwbouw. Van de oude dorpskern is door afbraak en nieuwbouw in de jaren zestig weinig meer te zien. De wijk ligt bijna direct aan het
natuurgebied De Hollandse Biesbosch. Dubbeldam is een wijk met zo'n 13.000 inwoners. Alledaagse voorzieningen, zoals winkels en sportverenigingen zijn dan ook aanwezig in dit Dordtse stadsdeel. Er zijn ook diverse scholen
en kerken te vinden in de wijk. Er is zelfs een zwembad! In Dubbeldam, ook wel bekend als het 'dorp in eigen stad' kan worden genoten van de rust en ruimte die de wijk te bieden heeft. Dubbeldam wordt aan de westzijde begrensd door de Randweg N3 en aan de noordzijde door de Provincialeweg.

INDELING
Begane grond: entree, hal, meterkast, trapopgang naar de 1e verdieping, woonkamer, toegang tot de keuken, badkamer, bijkeuken met hangplaats cv-combiketel (Remeha 2019) en toegang tot inpandige garage.
Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers en vaste trapopgang naar de 2e verdieping.
Tweede verdieping: zolderruimte met kamer en hangplaats oude cv-ketel.

NUTSVOORZIENINGEN
Het woonhuis is aangesloten op gas, water, elektriciteit, telefoon, glasvezel, riolering en centrale verwarming. De loods is aangesloten op elektriciteit (220V/380V).

ENERGIELABEL
Het woonobject heeft het energielabel G toegekend gekregen per 16 november 2020.

KWALITATIEVE VERPLICHTING
Op 1 juli 1992 is een kwalitatieve verplichting overeengekomen tussen verkoper en de toenmalige eigenaar van het achterliggende perceel, kadastraal bekend gemeente Dubbeldam, sectie B, nummer 2830.

Partijen zijn ten aanzien van het aangeboden object overeengekomen dat verkoper en diens rechtsopvolgers zullen dulden trillingen, rumoer, stank of rook, alsmede de hinder of overlast van het komen en gaan van de openbare weg (Stevensweg) naar perceel sectie B, nummer 2830 met vervoersmiddelen in de ruimste zin des woords, zonder dat de eigenaar of diens rechtsopvolgers van perceel sectie B nummer 2830 tot enigerlei vorm van schadevergoeding
wegens de door voornoemde hinder of overlast ontstane schade, gehouden is.

BESTEMMING
Voor de aangeboden percelen vigeert het bestemmingsplan Dubbeldam, vastgesteld door de raad op 16 december 2014. In dit bestemmingsplan hebben de percelen de enkelbestemming: 'Wonen' en de dubbelbestemming 'Waarde-Archeologie-2'. De loods heeft als functieaanduiding: 'Bedrijf'.

De navolgende maatvoeringen zijn van toepassing, conform het vigerende bestemmingsplan.
- Bij de woning is een maximale bouwhoogte toegestaan van 10 m en
- Bij de loods is een maximaal bebouwde oppervlakte toegestaan van 300 m².

TOEKOMSTIGE ONTWIKKELINGEN
Naar opgave van de gemeente Dordrecht zijn er vooralsnog geen nieuwe planologische ontwikkelingen te verwachten op de locatie van het aangeboden object.

BODEMONDERZOEK
Verkoper heeft recent geen onderzoek verricht of laten verrichten naar de aanwezigheid van stoffen in grond of grondwater, of naar materialen die schadelijk zijn voor mens, milieu of gebouwen, of naar de aanwezigheid van stoffen die de waarde beïnvloeden. Koper kan voor zijn rekening en risico een verkennend bodem- en grond-wateronderzoek laten uitvoeren op de aangeboden percelen.

De milieukundige toestand van bodem- en grondwater moet voldoende zijn voor agrarische exploitatie, dit kan als ontbindende voorwaarde gelden. In de koopovereenkomst zal een clausule worden opgenomen waarin is bepaald dat koper het risico van de bodemkwaliteit van verkoper overneemt.

Aanvaarding: in overleg, naar verwachting per 1 mei 2022.

Bezichtiging: in verband met Covid-19 zullen op enkele, door ons nader te bepalen, dagdelen bezichtigingen plaatsvinden met inachtneming van de geldende coronaregels.

Vraagprijs: € 599.000,- de massa kosten koper.

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Arno Huysmans, mobiel: 06-13893841.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 599.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 3.967
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1931-1944

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
151 m²
Perceel
499 m²
Inhoud
470 m³

Indeling

Aantal kamers
7 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Ligbad
Aantal woonlagen
3 woonlagen

Energie

Voorlopig energielabel
G Wat betekent dit?
Verwarming
Cv-ketel

Kadastrale gegevens

DUBBELDAM B 2714
Kadastrale kaart
Oppervlakte
376 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
DUBBELDAM B 2829
Oppervlakte
123 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande stenen berging

Garage

Soort garage
Aangebouwde stenen garage
Capaciteit
1 auto

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Stevensweg 62

€ 599.000 k.k.