• Onder optie

Sysseltse Droom kavel 15 6711 XB Ede Veluwse Poort

Omschrijving

Velen dromen ervan: ooit een eigen huis bouwen. Bouwen in de stijl die u zelf kiest, met materialen die u aanspreken, volgens de indeling die het beste bij u past. Op Simon Stevin kunt u die droom waarmaken.

Exclusief wonen in uw eigen stijl.

De bouwgrond met vrije bouwkavels ligt aan de rand van het bos, midden in het glooiende landschap van de voormalige kazerneterreinen. Op Simon Stevin woont u in uw eigen droomhuis op een van de mooiste plekken van Ede. Op slechts 5 minuten van het centrum en station Ede-Wageningen woont u straks met alle rust en ruimte midden in de natuur. Wie hier een kavel koopt heeft iedere dag de veluwe als achtertuin.

In dit project gaan 28 vrije kavels in de verkoop. De kavels liggen op een prachtige plek tussen heide en bos. De grootte van de kavels varieert tussen de 387m² en 777m². De prijzen liggen tussen de € 235.000,00 en € 475.000,00 v.o.n.

** De loting voor de verdeling van deze kavels heeft inmiddels plaatsgevonden. Op alle kavels hebben zich mensen ingeschreven. Mocht u op de reservelijst genoteerd willen worden kunt u ons per mail aangeven naar welke kavelnummers uw belangstelling uitgaat. **

Ieder kavel heeft zijn eigen kavelpaspoort, hierin staat de locatie van de kavel, de oppervlakte, de bebouwingsmogelijkheden en de koopsom.

U kunt via ons kantoor het kavelpaspoort, uitgebreide uitleg over de procedure en de spelregels voor het inschrijven ontvangen.

Kijk voor meer informatie over de kazerneterreinen op en

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 335.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
551 m²

Buitenruimte

Ligging
Aan bosrand, aan rustige weg, in bosrijke omgeving en in woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Sysseltse Droom kavel 15

€ 335.000 v.o.n.