Broekheenseweg 33 7534 PC Enschede Oikos

  • Onder optie

Omschrijving

ENSCHEDE – BOUWKAVELS TE KOOP!

Altijd al uw droomhuis willen bouwen? Dan is dat te realiseren aan de Broekheenseweg in Enschede! Deze twee prachtige nieuwbouwkavels zijn gelegen in de mooie Vinex-wijk Eschmarke! De kavel heeft een grootte tussen de 500m² en 550m² (dient nog ingemeten te worden).

De bouwrijpe kavels liggen in het gebied ‘De Driehoek’, dat gezamenlijk met een aantal andere gebieden in Glanerbrug onder het herinrichtingsplan ‘Eschmarke Zuid-Oost’ valt. Er wordt gestreefd naar een wijk met een open karakter en een landelijke sfeer. Het binnengebied van deze driehoek wordt vrijgehouden van bebouwing, zodat dit open karakter gehandhaafd blijft. Bent u nieuwsgierig geworden en lijkt het u wat om uw droomhuis te creëren dan is dit een unieke kans om zelf een vrijstaande of een twee-onder-één-kapwoning te realiseren.

De prijs is nader te bepalen, mede afhankelijk van de uiteindelijke kavelgrootte. De overdracht geschiedt via projectnotaris Hofsteenge & Wesseling te Enschede. Bij biedingen of interesse ontvangen wij graag de onderstaande gegevens op het volgende email-adres:

Voornaam:
Achternaam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoonnummer:
Email:
Opmerkingen:

Kenmerken

Vraagprijs
€ 159.900 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Soort object
Bouwgrond
Perceel
545 m²
Ligging
In woonwijk
Aanvaarding
In overleg
Status
Onder optie

Betrokken makelaar

EXTRA Makelaars

Bel 053-4304304

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Broekheenseweg 33

€ 159.900 v.o.n.