Bouwkavel 416 4205 MA Gorinchem

  • Onder optie

Omschrijving

Je eigen droomhuis bouwen!

Bouwkavels in een groene en waterrijke omgeving

In samenwerking met de gemeente Gorinchem bieden wij een de laatste bouwkavels in het project De Tuinen van Mollenburg aan.

Ken je de Mollenburgseweg? Achter de grote bomen ter hoogte van de Sportlaan lagen vroeger sportvelden. Sinds een aantal jaar wordt het gebied getransformeerd tot populaire woonlocatie. Hier kun je straks in alle rust wonen, maar dan wel met de wetenschap dat je alle bestaande voorzieningen van de wijken Stalkaarsen en Haarwijk om de hoek hebt.

Het is een gezellige buurt waar kinderen fijn kunnen opgroeien. Overal vind je speelvoorzieningen en prachtige plekken met grote bomen, gras en waterpartijen. Daarbij zijn er in Stalkaarsen en Haarwijk meerdere basisscholen en een middelbare school.

Voor de dagelijkse boodschappen ligt winkelcentrum Piazza met zijn ruime winkelaanbod op een paar minuten fietsafstand. De tennisvereniging zit letterlijk om de hoek, maar ook voor het beoefenen van andere sporten zoals voetbal, hockey of fitness hoef je meestal niet langer dan 10 minuten te fietsen.

Gorinchem is een stad met een rijke historie. Dat vind je onder andere terug in de prachtige vestingwal met zijn bastions uit de 16e eeuw, het voormalige stadhuis op de gezellige Grote Markt met diverse restaurants en terrasjes en natuurlijk de vele karakteristieke straten en steegjes. Het sfeervolle centrum van Gorinchem ligt op ongeveer 10 minuten fietsafstand.

Door de centrale ligging van Gorinchem kun je snelle alle kanten op via de A27, A15 en A2. Grote steden als Breda, Utrecht en Rotterdam zijn bereikbaar binnen 30 autominuten.

Binnen de door de gemeente vastgestelde kaders is er nog veel vrijheid in het aanzicht en het indelen van de woningen.

Nieuwsgierig geworden? Wij hebben diverse documentatie beschikbaar en vertellen u er graag meer over.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 232.386 kosten koper
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
541 m²

Kadastrale gegevens

GORINCHEM A 1234
Kadastrale kaart
Oppervlakte
541 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Bouwkavel 416

€ 232.386 k.k.