Marsmanplein 100 2025 DV Haarlem

Omschrijving

Nooit meer door de regen, sneeuw of snikhete zon met je handen vol naar de auto lopen. Je hebt nu de kans om een autoparkeerplaats te kopen in een droge, schone en beveiligde parkeergarage in de verdiepte onderbouw van Lyriek.

In 2013 heeft HBB Planontwikkeling het nieuwbouwproject Lyriek opgeleverd. In de verdiepte onderbouw zijn nu twee parkeerplaatsen beschikbaar voor verkoop. De parkeergarage is gelegen op niveau -1 onder het wooncomplex en is enkel toegankelijk voor eigenaren. Het gebouw is goed gelegen nabij diverse uitvalswegen en aantrekkelijke faciliteiten. De parkeergarage is 24/7 bereikbaar. De speedgate werkt middels een sleutelcontrolesysteem waardoor de garage veilig is afgesloten. De parkeergarage beschikt over meerdere camera's.

Bij verkoop wordt de parkeerplaats opgeleverd vrij van huur en gebruik. Na ondertekening van de koopovereenkomst dient kopende partij een waarborgsom te storten ter grootte van 20% van de koopsom. De maandelijkse VvE-bijdrage bedraagt €25,13 per maand. Het breukdeel in de VvE is 24/2513e. Notariskeuze in overleg met verkoper.
Prijs: € 19.500,-- k.k. per parkeerplaats.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 19.500 kosten koper
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort parkeergelegenheid
Parkeerplaats
Soort bouw
Bestaande bouw

Indeling

Capaciteit
1

Kadastrale gegevens

SCHOTEN D 1298
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Marsmanplein 100

€ 19.500 k.k.