Hitjesweg 35 6413 TV Heerlen Nieuw-Einde

  • Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Gelegen aan het einde van een rustige doodlopende weg, op een groot perceel (360m²) grenzend aan het Emmapark, bieden wij deze vrijstaande, levensloopbestendige woning aan met 2 slaapkamers, een ruime multifunctionele aanbouw (ca. 20m²), inpandige garage (ca. 27m²) met ruime oprit voor meerdere auto's en bergzolder.

Geniet van een heerlijke wandeling in het Emmapark en sportpark de Varenbeuk op enkele minuten loopafstand.

Let op, verkoop onder voorwaarden:
De koper moet voldoen aan het afstammingsbeginsel (kunnen aantonen dat zijn/haar ouders/grootouders in een woonwagen hebben gewoond). Tevens wordt t.a.v. de doorverkoop een beperking opgeworpen welke ook geldt voor opvolgende kopers: Het staat koper (en zijn rechtsopvolger) altijd vrij om het gekochte te verkopen aan een naast familielid (bloed- of aanverwant in de eerste of tweede graad). Deze beperkende bepaling geldt ook voor opvolgende eigenaren. Verkoop van het gekochte aan derden is binnen vijf (5) jaar na datum ondertekening notariële akte, alleen toegestaan nadat het gekochte via aangetekend schrijven en voor een geïndexeerde prijs aan de gemeente Heerlen te koop is aangeboden.

Indeling
Overdekte entree/portaal (1,2m x 1m) met meterkast en toegang naar de T-vormige woonkamer.

De woonkamer/keuken (ca. 28m²) is voorzien van een laminaatvloer en openslaande deuren naar de achtertuin.

De open keuken in rechte opstelling is voorzien van een granieten werkblad en achterwand, een koelkast, een combi-magnetron, een vaatwasser, een 4-pits gasfornuis en onderbouw afzuigkap.

De gang (4,66m x 1,1m) biedt middels een luik toegang naar de vliering.

Slaapkamer 1 (3,5m x 3m).
Slaapkamer 2 (2,1m x 3m).

De badkamer (2,63m x 2,2m) is in zijn geheel betegeld en voorzien van een wandtoilet, hoekligbad, hoekdouche, wastafel in meubel en designradiator.

De CV-bergruimte (1,8m x 2,16m) is voorzien van een tegelvloer en de opstelplaats voor een wasmachine en droger.

De zeer ruime aanbouw (5,20m x 3,93m) biedt middels een schuifpui (functioneert momenteel niet) toegang naar de achtertuin en inpandige garage (2,21m x 5,22m plus 5,83m x 2,67m) waarvan de garagepoort ontbreekt.

Eerste verdieping
De bergzolder (1,35 x 12,26m.) met een hoogte van 1,84 m. is deels afgewerkt met een houten vloer.
Tevens bevindt zich hier ook de opstelplaats voor de mechanische ventilatie unit.

Tuin
De voor- en achtertuin is geheel bestraat en de achtertuin is grotendeels ommuurd.

Bijzonderheden
- Modern meterkast: 3 groepen, 2 aardlekschakelaars, slimme elektra meter, gasmeter en watermeter
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dauerluftung, dubbel glas en elektrische rolluiken welke niet allemaal functioneren
- CV- ketel Intergas HRE (2018, eigendom)
- Airco in woonkamer (werking onbekend)
- Nagenoeg geheel voorzien van laminaatvloeren

* Het betreft een kluswoning: o.a. afwerkvloeren en binnendeuren/binnenkozijnen zijn beschadigd, garagepoort ontbreekt, schuifpui in aanbouw functioneert momenteel niet, werking airco is onbekend, wandcontactdozen ontbreken/zijn beschadigd, tevens is onbekend of er nog lekkages zijn etc. etc. Deze woning wordt verkocht "as is". Uiteraard staat het koper vrij om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten uitvoeren.

* Anti-speculatiebeding van toepassing. Zonder toestemming van verkoper mag de woning binnen 13 maanden niet verkocht en binnen 3 jaar niet verhuurd worden.
* Projectnotaris: U kunt als koper geen notariskeuze maken. Het transport zal plaatsvinden bij Wolfs & Knops Notarissen.

De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De waarborgsom of bankgarantie dient twee weken na het verlopen van de ontbindende voorwaarden gestort te zijn jegens de betrokken notaris. Indien er geen sprake is van ontbindende voorwaarden, zal het bedrag binnen twee weken na ondertekening van de koopovereenkomst moeten worden gestort op de derdenrekening. Over de waarborgsom dan wel bankgarantie wordt door de verkoper geen rente vergoed.

Corio Makelaars B.V. heeft met de meeste zorg informatie samengesteld doch kunnen we ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 140.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 1.918
Aangeboden sinds
3 maanden
Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Oppervlakte
73 m² wonen / 360 m² perceel
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Inhoud
537 m³
Energielabel
C 1,57 Wat betekent dit?
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Betrokken makelaar

Corio Makelaars BV

Bel 045-5272711

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Hitjesweg 35

€ 140.000 k.k.