Sligsweg 7475 NP Markelo

Omschrijving

Sligsweg, Markelo

Wie gaat hier in het buitengebied van Markelo op een royale kavel van 2750 m² zijn droomhuis bouwen?

Deze kavel is meegenomen in het "Buitengebied Hof van Twente Veegplan 2019" , het betreft hier een “rood voor rood” procedure; hier op vooruitlopend, zal naar verwachting, de ruimtelijke ordeningsprocedure, een schakeling van de bestemming “agrarisch” naar " wonen" , worden afgerond.

Alle op de bouwkavel en het naastgelegen terrein (deels) aanwezige opstallen zullen in het kader van de rood voor rood procedure / bestemmingswijziging door en voor rekening van verkoper worden verwijderd en als een schoon bouwterrein worden opgeleverd. De in procedure gebrachte bestemmingswijziging behelst de bouw van een vrijstaand woonhuis met een inhoud van maximaal 750 m³ alsmede een bijgebouw met een omvang van maximaal 150 m².

Het perceel is aantrekkelijk gelegen met fraaie vergezichten over de weilanden in de buurtschap Stokkum. Vanuit hier bent u binnen 10 minuten op de A1 (Deventer 30 min / Enschede 30 min).

Aanvaarding in overleg.

Wij hebben maximale aandacht besteed aan de samenstelling van deze prospectus. Desondanks aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid indien deze prospectus onvolledig is, onjuistheden bevat of anderszins en aanvaarden we eveneens geen aansprakelijkheid voor de gevolgen daarvan. Alle vermeldde maten en oppervlaktes zijn indicatief en kunnen iets afwijken van de werkelijke situatie. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 295.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
2.750 m²

Kadastrale gegevens

MARKELO S 946
Kadastrale kaart
Oppervlakte
2.750 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, open ligging en vrij uitzicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Sligsweg

€ 295.000 k.k.