• Onder optie

De Buytenplaets -Rijksstraatweg kavels 4194 CG Meteren Meteren - De Plantage

Omschrijving

Heeft u altijd al zelf willen bouwen?
Realiseer uw vrijstaande droomhuis in De Plantage in Meteren grenzend aan een brede watergang en uitzicht op de boomgaard!

Wonen in De Plantage, een nieuwbouwwijk vlakbij Geldermalsen, betekent wonen op een plek die ruimte biedt voor inspiratie en ontspanning.
U woont er buiten, maar toch centraal in de Betuwe. Er heerst rust, u kunt de vogels horen fluiten en de wind door de bomen horen ritselen. Er is veel groen, in de ruime tuinen maar ook in het straatbeeld. Ook woont iedereen aan het water. In De Plantage staat kwaliteit bovenaan.

Gemeente West Betuwe verkoopt bouwkavels aan de Rijksstraatweg. De kavels aan de Rijksstraatweg zijn groot, ten minste 1.000 vierkante meter.

De Rijksstraatweg biedt landelijk wonen op exclusieve kavels met vrij uitzicht. De woningen hebben diepe voortuinen en de achtertuinen grenzen allen aan een brede watergang. Bovendien bent u met het uitzicht op de boomgaard aan de overkant van de weg echt midden in de Betuwe. Op de kavels aan de Rijksstraatweg ligt de ruimte voor het absolute topsegment. Dit schept ook de ruimte voor de aanleg van schitterende tuinen of voor bijgebouwen voor werk, hobby of gewoon voor opslag. Kortom, aan de Rijksstraatweg ligt de ruimte voor uw nieuwe woning!

Op dit moment zijn alle kavels verkocht of onder optie.

Download de brochure voor aanvullende informatie en de contactgegevens van Team Vastgoed en Grond van de gemeente West Betuwe.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 313.600 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
800 m²

Buitenruimte

Ligging
Aan water

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

De Buytenplaets -Rijksstraatweg kavels

€ 313.600 k.k.