de Opfeart 9 . 9047 KW Minnertsga

Uitgelichte kenmerken

  • 310 m² wonen
  • 4.237 m² perceel
  • 4 slaapkamers

Omschrijving

Werken vanuit huis wordt wel heel eenvoudig op deze energiezuinige locatie!
Bent u ondernemer en wilt u uw onderneming vestigen aan huis dan is dit een uitgelezen kans. Aan de rand van een ruim opgezet industrieterrein aan de oostzijde van Minnertsga staat deze onderhoudsarme bedrijfswoning met verblijfsruimte en een moderne bedrijfshal. Het geheel is in 1999 gebouwd en voorziet de ondernemer en zijn/ haar gezin van alle gemakken. Minnertsga ligt tussen Harlingen en Leeuwarden. En op circa 5 kilometer van de Waddenzee.

De ruime woning (310m2 woonoppervlakte) staat vrij op het perceel. Vanuit de woonkamer heeft u ruim uitzicht over de omliggende landerijen. Op de begane grond bevinden zich naast de woonkamer de woonkeuken en werkkamer. Op de verdieping zijn 4 slaapkamers en een badkamer gesitueerd. Het geheel geeft voldoende ruimte om wonen en werken te combineren. De staat van de woning is zeer goed. De woning is volledig voorzien van kunststof buitenkozijnen, -ramen, -deuren en daklijsten en is energiezuinig gebouwd, HR++ beglazing en vloerverwarming. Niet voor niets heeft deze woningen energielabel A. Mede door alle voorzieningen zijn de jaarlijkse onderhoudswerkzaamheden aan de woning gering. De tijd die hiermee wordt bespaard kan weer worden besteed aan het ondernemen.

Ten Zuiden van de woning staat een gefundeerde verblijfsruimte met ruime garage voor 2 voertuigen. Totale oppervlakte circa 78m2. In de verblijfsruimte is een badkamer met toilet aanwezig. Een eigen keuken welke is voorzien van alle gemakken en een naar wens in te richten leef verdieping.

De ruime en energie neutrale bedrijfshal met een oppervlakte van 613m2 (35x17,5m) biedt tal van mogelijkheden. Ondernemingen zoals een timmerwerkfabriek, bouwbedrijf, groothandel, verhuurbedrijf, autohandel, sociale werkvoorziening zijn slechts enkele voorbeelden. Heeft u niet de gehele ruimte nodig? Gedeeltelijke verhuur of opslag/stalling zou een perfecte mogelijkheid zijn voor extra inkomsten.
De ruimte kan naar eigen voorkeur worden ingericht. De inhoud is circa 3.980m3. De nokhoogte circa 8 meter. De inrijhoogte van de deuren zijn circa 4,35m. De hal is voorzien van ledverlichting. Aan de voorzijde van de loods is een ruim kantoor met vergaderruimte.

Met 90 zonnepanelen (2012) op de bedrijfshal wordt meer energie opgewekt dan verbruikt. De woning heeft een energielabel A. Productiecapaciteit is 22.500 Kw per jaar. Werkelijke productie rond de 21.000kw per jaar. Voorziet in het gebruik van de huidige eigenaren.

Naast het erf is een groenstrook aanwezig waar het mogelijk is om dieren zoals schapen en of geiten te houden.

Indeling woning
Het woonoppervlakte is circa 310m2 en de inhoud van de woning is circa 626m3. Hoogte begane grond 2,60 m. De bovenverdieping 2,40m.
Hal: De hal is de verbinding tussen de verschillende vertrekken. De woonkamer, de bijkeuken, het kantoor, het toilet, de keuken en de woonkamer. Ook de meterkast is binnen deze ruimte aanwezig. De hal is ruim en geeft toegang tot de vaste trap naar de verdieping. De ruimte is voorzien van vloerverwarming.
Bijkeuken: Verbonden aan de hal is de bijkeuken. Met een oppervlakte van ca. 6m2 geeft deze ruimte voor diverse toepassingen. In de bijkeuken zijn voorzieningen voor de wasmachine en de droger. De ruimte wordt verwarmd door vloerverwarming. Ook is hier de CV (AWB, 2015) en de aansturing van de vloerverwarming geplaatst. Een buitendeur geeft toegang tot het terras en de tuin.
Woonkeuken: De grote woonkeuken (ca. 32m2) geeft ruimte aan een complete keuken met alle benodigde faciliteiten. Het geeft ruimte om een grote eettafel neer te zetten. Met veel raampartijen heeft het een directe verbinding met het buitenleven en zicht op de bedrijfsvoering. Via een schuifdeur is het terras aan deze zijde van de woning toegankelijk. Onder de plavuizen in de keuken is vloerverwarming aanwezig. De vloer van het eetgedeelte is voorzien van parket.
Woonkamer: Verbonden aan de woonkeuken is de woonkamer. Met circa 34m2 is deze ruim. De ruimte is licht door grote raampartijen. De vloer is voorzien van parket. De ramen geven de ruimte veel licht en verbindingen naar de tuin en de landerijen.
Werkkamer: De werkkamer (circa 22m2) is ruimte en geeft gelegenheid in een rustige omgeving de werkzaamheden uit te voeren. De ruimte is voorzien van kastgelegenheid en vloerverwarming. Raampartijen aan weerzijden maken de ruimte licht. De ruimte is vrij in te richten.

Slaapkamers: De hal en een vaste trap geven toegang tot de ruime overloop. Op de verdieping zijn 4 ruime slaapkamers. De oppervlakten zijn circa 20m2, 17m2, circa 11m2 en circa 12m2. De ramen van de slaapkamers zijn voorzien van horren. Ook is er een inloopkast (circa 6m2) op de verdieping aanwezig.

Badkamer: De badkamer (circa 11m2) is toegankelijk via de overloop. De badkamer is voorzien van een bad, een aparte douchehoek, dubbele wastafel, en toilet. De grote raampartijen maken dat ventileren van de ruimte eenvoudig is.

Zolder: Een vlizotrap geeft toegang tot de zolder. Deze dient thans als opslagruimte. De hoogte is circa 1,75m. De oppervlakte is circa 20m2.
Verblijfruimte: Aan de voorzijde van de woning staat een gefundeerde verblijfsruimte (circa 70m2, beneden en boven) met ruime garage (circa 35m2). Totale grondoppervlakte circa 78m2. De ruimte is goed geïsoleerd en vrij in te richten/ te gebruiken. De fundering is van beton. Beneden verdieping staalconstructie en de boven verdieping houtskeletbouw. De ruimte heeft een eigen keuken, douche, wc en wasgelegenheid. Het is voorzien van een boiler (50L, elektriciteit).

Bedrijfshal: De bedrijfshal heeft een oppervlakte van 613m2 (35x17,5m). De hal is volledig geïsoleerd. De inhoud is circa 3.980m3. De nokhoogte circa 8 meter. Aan de voorzijde van de loods is een ruim kantoor met vergaderruimte. De ruimte geeft thans ruimte aan 3 werkplekken. De begane grond heeft een oppervlakte van circa 60m2 en de verdieping circa 30m2. Het kantoor is voorzien van vloerverwarming en airco. Op de bovenverdieping van het kantoor is via een vaste trap de vergaderruimte toegankelijk. De ruimte geeft via een raampartij zicht op de bedrijfshal.

In de bedrijfshal zijn twee deuren aanwezig. De inrijhoogte van de elektrische bedienbare sectionaal deuren zijn circa 4,35m. De hal is voorzien van ledverlichting. De hal is voorzien van een kantine en sanitaire voorzieningen. De ruimte is ingericht met stellingen, zolders en een magazijn. Een groot deel hiervan is demontabel en geeft de nieuwe eigenaar de mogelijkheid de ruimte opnieuw in te richten. Een lichtkoepel in de nok van het dak voorziet in het licht in de hal. In de wintermaanden is een deel van de ruimte te verwarmen met een aanwezige heater (gas).

Kadastrale aanduiding

Kadastrale gemeente Sectie Nummer Oppervlakte Omschrijving
Minnerstga G 862 1.776m2 Wonen (erf, tuin)
Minnertsga G 863 2.461m2 Bedrijvigheid (industrie)
Totaal 4.237m2
(Nadere toelichting opgenomen in de bijlage)

Roerende zaken
Er zijn geen roerende zaken in de koop begrepen en worden in gezamenlijk overleg tussen verkoper en koper vastgesteld.

Aanvaarding
De aanvaarding is in overleg

Prijstype
Kosten koper

Bestemming
Enkelbestemming Bedrijventerrein categorieën 1,2 en 3.1 (nadere info )

Extra informatie
Energielabel: Energielabel A
Beveiliging: De woning en bedrijfshal zijn voorzien van inbraakbeveiliging
en een automatisch bedienbaar hek bij de ingang perceel.
Centrale verwarming: Ja, in 2015 nieuw geplaatst (AWB)
Erfdienstbaarheden: Geen
Bezichtigingen: In overleg met Brandsma Vastgoed
Meterkast: Actueel
Bouwtekening: Beschikbaar op aanvraag
Zonnepanelen: 90 zonnepanelen (2012) op de bedrijfshal. Productiecapaciteit is 22.500 Kw per jaar. Werkelijke productie rond de
21.500kw per jaar.

Minnertsga
Minnertsga is een dorp in de gemeente Waadhoeke, in de Nederlandse provincie Friesland. Het ligt nabij de Waddenzee ten noordoosten van Franeker en ten noordwesten van Leeuwarden, tussen Tzummarum en Sint Jacobiparochie. Het heeft circa 1.750 inwoners. Minnertsga heeft vele voorziening, waaronder: huisarts, fysio, Groene Kruis, moderne supermark (o.a. postagentschap), sportzaal, tennisbanen, voetbal en kaatsvelden en vele verenigingen.

De omgeving geeft vele mogelijkheden om te wandelen of fietsen. Ook zijn er diverse winkels zoals voor interieur, bloemen/planten, bakkerij, verfwinkel e.a. Via treft u mogelijk partners om mee samen te werken. Op 6 km ligt Sint Annaparochie waar een ruim aanbod is van sociale voorzieningen, winkels, supermarkten zaken en bedrijven. Leeuwarden, Franeker en Harlingen zijn allen op ca. 15 minuten rijafstand.

Uitnodiging
Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het doen van een financieel voorstel. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende zaken enz.) overeenstemming is bereikt. Wij attenderen u erop dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen.

Voorbehoud/ onderzoeksplicht
Indien koper een of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper met dergelijke toevoegingen alsnog instemt. Koper heeft een eigen onderzoeksplicht ter zake alle onderwerpen die voor hem van belang (kunnen) zijn. Dat geldt zeker ook ter zake bestemmingen, bestemmingsplannen, bouwverordening
e.d. Raadpleeg uw eigen makelaar!

- Brandsma Vastgoed -
?

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 695.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 2.242
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning (bedrijfs- of dienstwoning)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
310 m²
Externe bergruimte
691 m²
Perceel
4.237 m²
Inhoud
626 m³

Indeling

Aantal kamers
10 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche en toilet
Aantal woonlagen
2 woonlagen

Energie

Energielabel
A Wat betekent dit?

Kadastrale gegevens

MINNERTSGA G 862
Kadastrale kaart
Oppervlakte
1.776 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
MINNERTSGA G 863
Oppervlakte
2.461 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein en vrij uitzicht
Tuin
Tuin rondom

Garage

Soort garage
Vrijstaande houten garage
Capaciteit
2 auto's
Voorzieningen
Elektrische deur, vliering, elektra, verwarming en stromend water

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein

Buurt

Minnertsga Bedrijventerrein Boskdykje, Minnertsga

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Woningmarkt Beta

Gem. vraagprijs

Minnertsga Bedrijventerrein Boskdykje

Heel Minnertsga

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Gem. vraagprijs per m2

Minnertsga Bedrijventerrein Boskdykje

Heel Minnertsga

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs / m2 te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Hulp nodig bij het kopen?

Met een makelaar krijg je meer inzichten in de woningmarkt.

arrow-right Vind een makelaar
Gebaseerd op verkochte woningen in deze buurt in het afgelopen jaar. Meer informatie

de Opfeart 9 .

€ 695.000 k.k.