• Onder optie

Albert Berendshof kavel 8 8431 VT Oosterwolde (FR)

Omschrijving

Wonen aan het hof, tussen reuring en landelijkheid. De toegangsweg ligt er al. Speels gekromd met aan het einde de cul de sac, de draai voor de weg terug.

Kavel 8:
Kavel 8 is circa 1.601 m² groot. Deze kavel ligt aan de westzijde van de straat aan het einde van de straat. De kavel heeft uitzicht over het achtergelegen agrarisch gebied. De achtertuin ligt dus op het westen. Eventueel bijkopen van extra grond behoort tot de mogelijkheden.

Hoe de huizen aan het Albert Berendshof eruit komen te zien bepaalt u zelf. Ruimte genoeg, de architect heeft de beschikking over maar liefst 500 te bebouwen vierkante meters. Volledig energieneutrale woningen, een kantoor of praktijk aan huis, mantelzorgwonen, of gewoon de keus voor een royaal bemeten gezinswoning. Het staat u vrij om uw gedroomde woonwens naar eigen inzicht in te vullen.

Oosterwolde heeft een gunstige ligging als middelpunt van het noorden. Dankzij de vernieuwde N381 is Drachten tegenwoordig bereikbaar in vijftien autominuten. Groningen, Leeuwarden, Assen of het Merengebied van Friesland liggen hooguit een goed half uur vanaf Oosterwolde.

Het Albert Berendshof ligt ruimtelijk gezien op een bijzondere plek. De locatie grenst aan een stukje landelijkheid dat vanaf de westkant tot aan het centrum van Oosterwolde reikt. Aan de ene kant begint de stedelijke reuring die bij de hoofdplaats van Ooststellingwerf hoort, aan de andere kant wenkt het buitengebied.

Het winkelgebied en andere voorzieningen bevinden zich op vijf minuten loopafstand. De basisschool en het Stellingwerf College voor middelbaar onderwijs, de huisartsenpost en het centrum voor gezondheidszorg, de sportfaciliteiten en het zwembad van Oosterwolde liggen op steenworp afstand.

De genoemde prijs betreft een vaste prijs inclusief BTW, de kosten van de akte van levering komen voor rekening van de verkoper.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 255.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
1.601 m²

Kadastrale gegevens

OOSTERWOLDE C 6338
Kadastrale kaart
Oppervlakte
Deelperceel
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg en open ligging

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Albert Berendshof kavel 8

€ 255.000 v.o.n.