Alblasserdamstraat 10 164/168 3076 JZ Rotterdam Lombardijen

Omschrijving

UNIEKE KANS VOOR OPSLAG OF HOBBYRUIMTE!

Ben je op zoek naar een veilige en altijd toegankelijke opslagruimte om jouw goederen of gereedschap in op te slaan? Heb je geen geschikte plek om te klussen of om een brommer/motor of andere spullen neer te zetten?

Wij bieden goed beveiligde garageboxen in Rotterdam te koop aan!
Op dit moment is er 1 garagebox leeg te koop. Er eventueel nog 4 verhuurde garageboxen bij te koop. (Huurwaarde per jaar voor deze 4 boxen is totaal € 11.447,28). De 5 garageboxen zijn naast elkaar gesitueerd. Prijs op aanvraag.

Omschrijving;
Garagebox met een doorrijhoogte van 2 meter en is gesitueerd op de 1e verdieping en heeft een oppervlakte van 18 m². Totale inhoud van de box is 45m³. De afmetingen zijn 6m x 3m x 2,5m (LxBxH). Let op: dit zijn buitenmaten.

De boxen zijn uitstekend bereikbaar middels een trap en zware spullen stuur je eenvoudig middels een zeer ruime goederenlift naar boven. De lift heeft een oppervlakte van bijna 5 m² en een draagkracht van 2000 kg.

De boxen zijn te gebruiken als opslagruimte en werk- of bedrijfsruimte, voorzien van stroom, verlichting en een eigen postbus. Hiermee voorziet GaragePark in de groeiende vraag van huisvesting van o.a. klein zakelijke ondernemers zoals klussers, installateurs, stukadoors, webshops en motoren opslag.

Bijzonderheden:
* Toegankelijke opslag- en werkruimte 24/7;
* Toegang met persoonlijke keytag;
* Stroom en verlichting in de box;
* Park en de boxen zijn zeer goed beveiligd (BORG-2);
* Hoog hekwerk rondom het park met stroomschok beveiliging, 24-uurs camerabewaking met aansluiting op meldkamer
en brand- en inbraakbeveiliging per box;
* Eigen postbus, sanitaire voorziening en parkbeheer (onderhoud en controle) door VvE;
* Uitstekend bereikbaar;
* Maandelijkse bijdrage VvE € 33,20,-; per box
* Oplevering per direct;
* Aan bovenstaande tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtigingsafspraak?
Maak snel een afspraak voor een oriënterende bezichtiging !

Dichtbij woonkernen en belangrijke uitvals- en snelwegen
Over de veiligheid hoef je je bij GaragePark geen zorgen te maken. Onze parken zijn voorzien van een hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging en er is 24/7 cameratoezicht (aangesloten op een meldkamer). Zodra het donker is wordt het park verlicht en naast de sociale controle op het park heeft elk Garagepark ook een eigen parkbeheerder die een oogje in het zeil houdt. Elke garagebox heeft ook een eigen inbraak- en brandalarm. Kortom, je spullen staan extreem veilig. Onze beveiliging is BORG-2 gecertificeerd, waardoor je aan een verzekeraar kunt aantonen dat je spullen veilig zijn opgeborgen.

De locatie van GaragePark Rotterdam Hordijk bevindt zich aan de Alblasserdamstraat 10. Deze straat is nieuw en daarom nog niet altijd terug te vinden in de navigatiesystemen of op Google Maps. Voor navigatie kunt u de Bolnesstraat 2 aanhouden.

Vanaf daar rijdt u richting de spoorlijn. De locatie bevindt zich circa 100 m verder aan uw rechterhand. Het park is o.a. vanuit Barendrecht en Ridderkerk goed bereikbaar via de A16 en S104. De garageboxen zijn 24/7 toegankelijk, extreem veilig en zowel te gebruiken als opslag, werk- of bedrijfsruimte. Multifunctioneel dus!

Kenmerken

Vraagprijs
€ 34.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Soort parkeergelegenheid
Garage
Perceel
18 m²
Aanvaarding
In overleg
Status
Beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Alblasserdamstraat 10 164/168

€ 34.000 k.k.