• Onder optie

Bouwkavel (Bouwnr. 1) 3295 AS 's-Gravendeel 's-Gravendeel Woonkern

Omschrijving

ONLINE START VERKOOP FASE 3 GESTART!

De online start verkoop van fase 3 is gestart! Inschrijven kan tot en met DONDERDAG 22 APRIL via het inschrijfformulier in op de projectwebsite:

We bieden u aan: 8 prachtige twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrije kavels. Zij vormen het sluitstuk van een bijzonder bouwproject gekenmerkt door het ruime wonen, het landelijke groen, het gevoel van vrijheid; echt een plek waar je kinderen alles meegeeft.

In september zijn de eerste woningen van fase I opgeleverd. Hiernaast is de bouw van fase II al in een vergevorderd stadium, waardoor de contouren van de wijk al goed zichtbaar zijn. Mocht u dus nog in project Bij de Watertoren willen wonen, dan is dit uw laatste kans!

Naast de twee-onder-een-kapwoningen en de kavels van fase 3, bestaat project Bij de Watertoren vanuit de eerdere fases al uit een gevarieerde selectie van nieuwbouwwoningen: twee-onder-een-kapwoningen, herenwoningen, beneden- en bovenwoningen, rijwoningen, drie-onder-een-kapwoningen en appartementen. Dus voor iedereen wat wils: van starters, alleenstaanden, stellen en gezinnen tot en met gevorderden. Het wordt er wonen om van te watertanden.

Locatie
‘s-Gravendeel werd gesticht in 1593 en is in al die jaren een authentieke plek gebleven. Daarom is het plaatsje altijd populair geweest bij mensen die houden van rust en ruimte, met de gemakken van een grote stad dichtbij. Echter: al lig je in de luwte, de behoefte aan meer (modern) wonen neemt natuurlijk wel toe. Met de komst van project Bij de Watertoren komt er een passend antwoord op de vraag om uitbreiding en vernieuwing.

Vanuit de Dordtse Kil kijkend richting het dorp zie je de gemeentelijke sportvelden. Tot die grens loopt de locatie van dit bijzondere project. Een flink gebied omgeven door water, veel groen, sportvelden en de tuinen van de buurtbewoners. De nabijgelegen uitvalswegen bieden een snelle toegang tot Rotterdam, Breda, Dordrecht, Hellegatsplein en Zeeland. Ook het openbaar vervoer in ’s-Gravendeel en omgeving zijn uitstekend geregeld.

U kunt genieten van de mooie natuur, de verschillende waterpartijen, de fraaie horizon, het vele groen, de enorme ruimte en natuurlijk het pittoreske centrum en alle belangrijke voorzieningen op fietsafstand. Ook in de woningen zelf wordt de woonervaring zo bijzonder. Zoveel ruimte, comfort en vele extra’s. En natuurlijk volledig gasloos. Bovendien wordt elke woning voorzien van één of meerdere zonnepanelen.

Verkopende makelaars:
Marquis Makelaars en Ooms Veldhoen en Romeijn Makelaars

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 265.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
525 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Bouwkavel (Bouwnr. 1)

€ 265.000 v.o.n.