• Verkocht onder voorbehoud

Bouwkavel Twee-onder-een-kapwoning (Bouwnr. 2) 1641 Spierdijk

Onderdeel van project Spierland, Spierdijk

Omschrijving

De uiterlijke inschrijvingsdatum voor dit nieuwbouwproject is op 3 januari 2021 verstreken. Het is derhalve niet meer mogelijk om in te schrijven. Het is nog wel mogelijk om genoteerd te worden op een reservelijst.

De nieuwe wijk ‘Spierland’ heeft het karakter van een kleinschalige, landelijke en intieme woonbuurt, waar het open polderlandschap nooit ver weg is. Het dorpse karakter, met een variatie aan woningtypen, kleur- en materiaalgebruik, sluit aan bij de karakteristiek van Spierdijk. Door de ruime opzet, de zichtlijnen richting het polderlandschap en de toepassing van groene (voor) tuinen met hagen en beplanting, krijgt de nieuwe wijk een groene en dorpse uitstraling.

Spierdijk is een actief, betrokken en dynamisch dorp Spierdijk is een mooi groen dorp, gelegen in de gemeente Koggenland tussen Hoorn en Heerhugowaard en wordt omringd door de dorpen De Goorn, Wogmeer, Zuidermeer, Bobeldijk
en Berkhout. Spierdijk is gelegen nabij de A7 en de N23 met een goede verbinding richting Randstad en Lelystad. Landelijk wonen met enerzijds het groen en de gemoedelijkheid van een dorp en anderzijds de reuring van Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn om de hoek.

In het naastgelegen Avenhorn vindt u winkelcentrum De Vijverhof, een aantrekkelijk en levendig winkelcentrum. In Spierdijk leeft het verenigingsleven volop. In het dorp zijn onder andere een voetbal-, handbal- en tennisvereniging actief. Het actieve verenigingsleven vormt samen met de basisschool het actieve sociale hart van het dorp.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 197.500 vrij op naam
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
357 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Bouwkavel Twee-onder-een-kapwoning (Bouwnr. 2)

€ 197.500 v.o.n.