• Verkocht onder voorbehoud

Korenstreep 6 5464 RG Veghel Buitengebied Driehuizen en Hazelberg

Uitgelichte kenmerken

  • 223 m² wonen
  • 20.290 m² perceel
  • 5 slaapkamers

Omschrijving

''INRUIL EIGEN WONING BESPREEKBAAR''

Dit geheel is gelegen op een goed bereikbare locatie in het buitengebied van Veghel. De vrijstaande woning is correct afgewerkt en voorzien van onder andere een fraaie woonkeuken, woonkamer, 4 slaapkamers, kantoorruimte en een badkamer. De inpandige mantelzorg woning is ingericht met een woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer op de 1e verdieping.

De hippische accommodatie is ingericht met een royale loods met daarin ca. 33 paardenstallen, een binnenbak, diverse bergingen/ opslagruimtes en een was- / poets plaats. Rondom het geheel zijn diverse weilanden en paddocks gesitueerd. Dit alles ligt op een perceel van ruim 2ha.

INDELING:
Begane grond:
De hal is ingericht met een garderobenis onder de trap, meterkast met glasvezel aansluiting en biedt toegang tot de woonkamer. De ruimte is voorzien van een tegelvloer. De woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer met vloerverwarming, deels stucwerk, deels schoonmetselwerk wanden en een stucwerk plafond. De fraaie schouw met gashaard geeft de ruimte extra warmte en sfeer. Er is een erker in de zijgevel gerealiseerd welke de woonkamer wat extra ruimte biedt. Er zijn openslaande deuren aan de achterzijde aanwezig. De fraaie woonkeuken is op dezelfde manier afgewerkt als de woonkamer. De hoekopstelling met landelijke look is ingericht met, 1 ½ spoelbak, 5 pits gaskookplaat, brede oven, vaatwasser en koelkast. De raampartijen in de keuken zijn voorzien van zonwering. Middels schuifdeuren is de woonkamer bereikbaar. De kamer die nu wordt gebruikt als kantoor/ speelkamer kan ook worden ingericht als bijvoorbeeld slaapkamer. De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Er is een inbouwkast met daarin de unit van de vloerverwarming aanwezig. De verdiept gelegen kelderkast is grotendeels betegeld en voorzien van diverse schappen welke zorgen voor veel bergruimte. Het deels betegelde achterportaal is voorzien van aansluitingen voor de wasapparatuur en een gootsteen. Tevens biedt deze ruimte toegang tot de mantelzorgwoning en de geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje.

De mantelzorgwoning ingericht met een woonkamer met eenvoudig keukenblok, badkamer en slaapkamer op de 1e verdieping. De woonkamer is voorzien van een tegelvloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een douche, toilet en wastafel. Middels een vaste trap is de 1e verdieping met daar een royale slaapkamer een inloopkast gesitueerd. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerk wanden en een geïsoleerd plafond met zicht tot in de nok. Een dakkapel voorziet de kamer van extra ruimte en licht. Er is tevens een wastafel in de ruimte gesitueerd.

1e verdieping:
De ruime overloop met dakkapel bij de trapopgang biedt toegang tot de 4 slaapkamers, badkamer, toilet, inloopkast met regelpunt voor de vloerverwarming en trap naar de zolder. De overloop is afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond. De geheel betegelde badkamer geniet veel lichtinval. De badkamer is ingericht met een ligbad, douche en wastafel. De geheel betegelde toiletruimte is ingericht met een zwevend toilet. De 4 slaapkamers zijn allen afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond. In 2 slaapkamers zijn 2 inbouwkasten gesitueerd, in 1 van de kamer is bergruimte onder de dakschuinte gecreëerd. De kleinste slaapkamer is voorzien van een dakvenster.

Zolder:
Middels een vaste afgesloten trap is de zolder bereikbaar. Hier is de cv-ketel (Nefit 2009) en wtw installatie gesitueerd. De zolder biedt voldoende bergruimte.

Tuin en erf:
De rondom de woning gelegen, fraai aangelegde tuin is ingericht met diverse gazons, een vijver, een groot terras welke deels overdekt is en borders met vaste planten en struiken.
De oprit en een deel van het erf is voorzien van gebakken klinkers. Middels 2 poorten is het terrein bereikbaar. Er is tevens een royaal hondenhok aanwezig.

Hippische accommodatie:
Loods:
De loods is opgetrokken uit betonelementen met een metselwerk profiel en voorzien van stalen spanten en een geïsoleerd dak. Er bevinden zich roldeuren in de zij-, voor- en achtergevel. Tevens is er een loopdeur in de voorgevel gesitueerd. De loods is voorzien van 15 stallen (ca. 3 x 4 mtr.), 6 stallen (ca. 2,5 x 2,5 mtr.), 3 ponystalletjes, 1 noodstal, 5 stallen (ca. 3 x 3,5 mtr) en 3 loopstallen. De stallen zijn grotendeels voorzien van schuifdeuren, deels kunststof, deels gegalvaniseerde voorwanden, kunststof tussen wanden en een beklinkerde vloer.
Er is een was/ poets plaats aanwezig met koud water aansluiting. Naast deze plaats is een eenvoudig keukenblok met warm water middels een boiler (10 l.) gesitueerd. De binnenpiste is voorzien van een zandbodem en is met hout omheind. De berging/ kantoor/ kantine ruimte is voorzien van een betonvloer, metselwerk wanden en een houten plafond. Er is een gaskachel aanwezig. Boven de ruimte is een entresol gesitueerd. In de ruimte is een geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet, fonteintje en natuurlijke ventilatie gesitueerd. De zadelkamer is voorzien van een beklinkerde vloer, schoonmetselwerk wanden en een houten plafond. De werkplaats is afgewerkt met betonklinkers, metselwerk wanden en een houten balkenplafond. In de ruimte is een gaskachel aanwezig. Aan de achterzijde van de loods is nog voldoende ruimte beschikbaar voor opslag van hooi en stro.

Mestplaat:
De mestplaat is uitgevoerd in beton.

Weilanden/ paddocks:
Er zijn diverse weides en paddocks aanwezig, allen omheind met een houten hekwerk.

Bijzonderheden:
* Woonoppervlakte c.a. 224 m2.
* Inhoud c.a. 732 m³.
* De woning is volledig geïsoleerd.
* Er is vloerverwarming aanwezig op de begane grond en badkamer op de 1e verdieping.
* De ramen van de woning zijn voorzien van dubbel glas.
* De ramen van de loods zijn uitgevoerd in enkel glas.
* De loods is geïsoleerd.
* Bij de raampartijen in de keuken is zonwering aanwezig.
* De woning is aangesloten op gas, water, elektra en riolering.
* Er is een glasvezel aansluiting aanwezig.
* De ramen zijn op diverse plaatsen voorzien van fraai glas in lood werk.
* Er zijn rookmelders in de gehele woning aanwezig.
* Onder de vloer van de schuur en onder de 2e oprit zit gebroken puin.
* Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Nuenen.

++++++++++

This property is in an easily accessible location in the outskirts of Veghel. The detached house features good finishes and includes a beautiful kitchen/lounge, living room, 4 bedrooms, office space and a bathroom. The integrated multi-generation apartment features a living room, kitchen, bathroom and a bedroom on the 1st floor.

The equestrian accommodation is equipped with an expansive barn with 33 horse stables, an indoor arena, various storage areas and a grooming/washing area. The property is surrounded by meadows and paddocks. All on a lot spanning over 2 ha.

LAYOUT:
Ground floor:
The hall features a wardrobe nook under the stairs, a meter cupboard with an optic fiber connection and access to the living room. The living room features tiled floors with underfloor heating, partial plaster and partial masonry walls and plaster ceiling finishes. The beautiful mantel with a gas-burning fireplace lends the space added warmth and atmosphere. There is a bay window at the side, creating extra space in the living room. There are French doors at the rear. The stunning kitchen/lounge features similar finishes as the living room. The country kitchen with corner units is fitted with 1 ½ sink, 5-burner gas cooker, wide oven, dishwasher and refrigerator. The windows in the kitchen are fitted with sun screens. Sliding doors open to the living room. The room that is now used as a study/playroom can also serve as a bedroom. This space is fitted with a tiled floor and plaster walls and ceiling finishes. There is a fitted closet with the underfloor heating unit. The sunken cellar closet is largely tiled and fitted with shelving for ample storage space. The partially tiled back hall features the fittings for the laundry equipment and a utility sink. This space also opens to the multi-generation apartment and the partially tiled restroom with a wall-mounted toilet and washbasin.

The multi-generation apartment features a living room with a simple kitchen unit, bathroom and a bedroom on the 1st floor. The living room features tiled flooring and plaster wall and structured ceiling finishes. The fully tiled bathroom is fitted with a shower, toilet and sink. Stairs lead to the first floor with a spacious bedroom and a walk-in closet. The space features laminate flooring, plaster wall finishes and an insulated ceiling with an exposed roof ridge. A dormer provides extra space and daylight entry. This space also includes a sink.

1st floor:
The large landing with a dormer by the staircase accesses 4 bedrooms, the bathroom, restroom, walk-in closet with the control panel for the underfloor heating and the stairs to the attic. The landing features laminate flooring, plaster wall finishes and a structured ceiling. The fully tiled bathroom is bright. The bathroom is fitted with a bathtub, shower and sink. The fully tiled restroom is fitted with a wall-mounted toilet. All 4 bedrooms feature laminate flooring, plaster wall finishes and structured ceilings. 2 bedrooms include 2 fitted closets, 1 room has storage space behind the side panels under the slope of the roof. The smallest bedroom has a roof window.

Attic:
A separate staircase leads to the attic, with the central heating boiler (Nefit 2009) and the heat recovery system. The attic offers ample storage space.

Garden and grounds:
The house is surrounded by a beautifully landscaped garden with several lawns, a pond, a large partially porched terrace and lush borders.
The driveway and a part of the grounds is paved with cobblestones. 2 gates access the grounds. There is also a large doghouse.

Equestrian accommodation:
Barn:
The barn is constructed from concrete slabs with brickwork profile and steel rafters and an insulated roof. There are roller doors in the side, front and rear facades. There is also a door at the front. The barn includes 15 stables (ca. 3 x 4 mtr.), 6 stables (ca. 2,5 x 2,5 mtr.), 3 pony stables, 1 emergency stable, 5 stables (ca. 3 x 3,5 mtr) and 3 playpens. The stables are largely fitted with sliding doors, partially synthetic partially galvanized front walls, synthetic partition walls and paved floors.
There is a washing/grooming station with cold water. Adjacent to this station is a simple kitchen unit with warm water (20 l. boiler) The indoor arena is fitted with sand flooring and timber fencing. The storage/office/canteen space is fitted with a concrete floor, brickwork walls and a timber ceiling. There is a gas-burning heater. Above is a mezzanine floor with a filly tiled restroom with a wall-mounted toilet, washbasin and natural ventilation. The tack room features paved flooring, brick walls and a timber ceiling. The workshop features concrete stone floors, brick walls and a timber beamed ceiling. The space includes a gas heater. There is ample space at the rear of the barn for the storage of hay and straw.

Manure pit:
The manure pit is made of concrete.

Meadows/ paddocks:
The property includes several meadows and paddocks, all enclosed by timber fencing.

Specifications:
* Residential floor area ca. 224 sqm.
* Volume ca. 732 cbm.
* The house features full insulation.
* Underfloor heating on the ground floor level and the 1st floor bathroom.
* The house features double glazing.
* The barn features single glazing.
* The barn is insulated.
* The windows in the kitchen are fitted with sun screens.
* The house is connected to natural gas, water, electrics and sewage.
* Optical fiber connection.
* Several windows feature beautiful stained glass detailing.
* Smoke detectors throughout the house.
* There is broken debris under the floor of the barn and under the 2nd driveway.
* For more information or to schedule a private viewing, please contact our Nuenen office.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.125.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 5.045
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
223 m²
Externe bergruimte
1.890 m²
Perceel
20.290 m²
Inhoud
732 m³

Indeling

Aantal kamers
8 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers en 2 aparte toiletten
Badkamervoorzieningen
Ligbad, 2 douches en toilet
Aantal woonlagen
2 woonlagen, een zolder en een kelder
Voorzieningen
Buitenzonwering, dakraam en glasvezelkabel

Energie

Energielabel
A Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie en vloerisolatie
Verwarming
Cv-ketel, gashaard en gedeeltelijke vloerverwarming
Warm water
Cv-ketel en gasboiler
Cv-ketel
Nefit (gas gestookt combiketel uit 2009, eigendom)

Kadastrale gegevens

VEGHEL L 2655
Kadastrale kaart
Oppervlakte
20.290 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, open ligging en vrij uitzicht
Tuin
Tuin rondom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande stenen berging
Voorzieningen
Vliering, elektra, verwarming en stromend water
Isolatie
Dakisolatie en muurisolatie

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Korenstreep 6

€ 1.125.000 k.k.