• Verkocht

Van Heuven Goedhartlaan 274 1181 LH Amstelveen Elsrijk Oost

Uitgelichte kenmerken

  • 152 m² wonen
  • 146 m² perceel
  • 5 slaapkamers
€ 665.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
4 december 2020
Verkoopdatum
20 december 2020
Looptijd
2 weken

Omschrijving

***FOR ENGLISH TRANSLATION SEE BELOW***

Een zee aan ruimte dankzij de in 2018 gerealiseerde dakopbouw. Deze keurig onderhouden eengezinswoning aan de rand van de populaire wijk Elsrijk, op 5 minuten loopafstand van het Stadshart van Amstelveen, heeft maar liefst 5 slaapkamers en een zonnige achtertuin op het westen.
Op de begane grond ligt de heerlijk lichte woonkamer, een separate keuken en het in 2018 vernieuwde toilet. Op de eerste verdieping 3 slaapkamers, waarvan 1 met vaste kastenwand en 1 met balkon, de in 2018 vernieuwde badkamer met inloopdouche en tweede toilet en een berging. De tweede verdieping heeft nog 2 royale slaapkamers en een berging met mogelijkheid voor een 2e badkamer.
De ligging nabij het Stadshart zorgt voor aantrekkelijke voorzieningen zoals winkels, horeca, de vrijdagmarkt, en recreatieve en culturele opties op loopafstand. Er zijn diverse supermarkten in de directe omgeving, met de auto zit u in 3 minuten op de A9 en er zijn uitstekende openbaar vervoerverbindingen met tramlijn 5, de Amstelveenlijn en onder andere bus 300 om de hoek.
Verder liggen in de omgeving diverse scholen, zowel basis, middelbaar als internationaal, sportclubs en een muziekschool.

INDELING
Begane grond: entree, vestibule met doorgang naar de hal met kelderkast en modern zwevend toilet met fonteintje. Het toilet is in 2018 vernieuwd met hoogwaardig sanitair en een smaakvolle Spaanse tegel tegen de achterwand.
De woonkamer is van goed formaat, heeft openslaande deuren naar de zonnige achtertuin op het westen en is voorzien van een massief houten vloer. De aparte keuken is uitgevoerd in lichte kleurstelling en ingebouwd zijn een 4-pits gaskookplaat, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer.
Naast de toegang via openslaande deuren is de tuin via de keuken toegankelijk. De tuin is fraai betegeld met meerdere zitjes en grondverlichting. Daarnaast staat hier een schuur voor extra bergruimte.

Eerste verdieping: via de hal zijn alle vertrekken bereikbaar. De masterbedroom ligt aan de achterzijde met daarnaast de heerlijk ruime badkamer. De moderne badkamer is luxe vernieuwd in 2018 en uitgerust met een grote inloopdouche met regendouche, dubbel wastafelmeubel en zwevend 2e toilet. De verwarming wordt verzorgd door middel van een designradiator in combinatie met vloerverwarming. De kleurstelling is licht met een fraaie Spaanse tegelwand.
De tweede royale slaapkamer ligt aan de voorzijde en hier is de wand voorzien van extra isolatie en zorgt een vaste kastenwand voor veel bergruimte. De 3e slaapkamer geeft toegang tot het balkon aan de voorzijde. In de voormalige badkamer is een grote berging gerealiseerd.
Deze verdieping is afgewerkt met chique donker tapijt.

Tweede verdieping: de centrale overloop geeft toegang tot de zeer royale 4e en 5e slaapkamer, beide over de breedte van het huis. De voorkamer heeft 2 op maat gemaakte kastenwanden. In het midden ligt een grote berging met ruimte voor de wasmachine, droger en opstelling voor de CV-ketel. Deze ruimte kan desgewenst eenvoudig tot een 2e badkamer worden omgebouwd.
De 2e verdieping is in 2018 compleet nieuw gerealiseerd en voorzien van een fraaie pvc-vloer en een dakkoepel in de hal.

LIGGING
De woning is gelegen net buiten het Stadshart van Amstelveen. Het Stadshart biedt een zeer uitgebreid aanbod van winkels zoals de Bijenkorf en veel modezaken, een grote Albert Heijn en een plein met verswinkels. In het Stadshart liggen verder diverse gezellige restaurants en koffietenten, een bibliotheek, schouwburg, bioscoop en poppodium. Op het Stadsplein is elke vrijdag markt en er vinden regelmatig evenementen plaats.
Voor de dagelijkse boodschappen zijn er diverse supermarkten op loop- en fietsafstand (onder andere Bankrashof en Kostverlorenhof).
De bereikbaarheid met zowel openbaar- als eigen vervoer is uitstekend. Met de auto zit u in 3 minuten op de A9. Met tram 5 bent u in 7 minuten op Station Zuid/Zuidas of rijdt u door naar het Concertgebouw, musea of het Leidseplein. Met bus 300 in 20 minuten van en naar Schiphol (ook 's nachts N30) of in 15 minuten naar Amsterdam ZuidOost / station Bijlmer Arena.

Recreëren is mogelijk in de Middelpolder, het Amsterdamse Bos of aan de Amstel. Bovendien lopen door de gehele wijk fraai aangelegde parkjes met waterpartijen. Meerdere middelbare scholen en de Internationale School zijn binnen 10 fietsminuten te bereiken. De kinderen kunnen spelen aan de overkant van de straat op het sportveld of basketbalveld, het speeltuintje om de hoek of de skatebaan verderop.
Heeft u geen zin om te koken; op minder dan een minuut lopen treft u een Indiaas, Mexicaans en Koreaans restaurant of haalt u een pizza.

EIGENDOMSSITUATIE
De woning is gelegen op 146 m² eigen grond.

RECENT UITGEVOERDE WERKZAAMHEDEN
• 2011: vervangen raamkozijnen grote slaapkamer voor en achterzijde begane grond en eerste verdieping door kunststof kozijnen met dubbel glas. De woonkamer heeft openslaande deuren met roedeverdeling en daarnaast 2 stroken doorvalglas.
• 2013: aanleggen voor- en achtertuin.
• 2015: leggen tapijt eerste verdieping.
• 2016: leggen pvc-vloer in de keuken, gang en vestibule en vervangen vaatwasser.
• 2018: plaatsen en afwerken dakopbouw, vernieuwen badkamer en toilet en plaatsen zonnescherm op de begane grond.

AFMETINGEN (gemeten conform NEN2580)
• Gebruiksoppervlakte wonen: circa 152 m².
• Gebouw gebonden buitenruimte: circa 5 m².
• Externe bergruimte: circa 9 m².
• Bruto inhoud woning: circa 486 m³.

BIJZONDERHEDEN
• Bouwjaar: 1959.
• De achtertuin is gesitueerd op het westen.
• Isolatie: voorzien van dubbel glas en kap isolatie.
• Voorzien van een elektrisch zonnescherm op de begane grond aan de achterzijde en screens in de grote voor- en achter slaapkamer op de eerste verdieping.
• Gedeeltelijk voorzien van dimbare verlichting.
• Verwarming en warm water middels een Nefit HR combi ketel, bouwjaar 2018.
• Energielabel: C.
• Bij de aanpassingen/verbouwingen is gebruik gemaakt van zeer degelijke materialen en bedrijven.
• Parkeren is mogelijk op basis van bewonersvergunningen, bezoekersvergunningen en betaald parkeren.
• Notaris: naar keuze koper, mits koopakte conform Model Ring bij notaris in Groot Amsterdam.
• Er is pas een overeenkomst indien zowel koper als verkoper een schriftelijke koopovereenkomst hebben ondertekend bij de notaris.
• Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Oplevering: in overleg.

Voorbehoud
Alle verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor onjuist verkregen (mondelinge) informatie, onvolledigheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan en wijzen de koper nadrukkelijk op zijn wettelijke onderzoekplicht.

************************************************************************************************

Plenty of space thanks to the roof structure realized in 2018. This well maintained single-family home on the outskirts of the popular Elsrijk district, a 5-minute walk from the city center of Amstelveen, has no fewer than 5 bedrooms and a sunny backyard on the west.
On the ground floor is the wonderfully bright living room, a separate kitchen and the toilet, which was renovated in 2018. On the first floor 3 bedrooms, 1 with a closet wall and 1 with balcony, the bathroom with walk-in shower and second toilet, renovated in 2018 and a storage room. The second floor has 2 more spacious bedrooms and a storage room with the possibility for a second bathroom.
The location near the Stadshart provides attractive facilities such as shops, restaurants, the Friday market, and recreational and cultural options within walking distance. There are several supermarkets in the immediate vicinity, you are on the A9 in 3 minutes by car and there are excellent public transport connections with tram 5, the Amstelveen line and bus 300 around the corner.
Furthermore, there are several schools in the area, both primary, secondary and international, sports clubs and a music school.

LAYOUT
Ground floor: entrance, vestibule with passage to the hall with cellar cupboard and modern floating toilet with hand basin. The toilet was renewed in 2018 with high-quality sanitary ware and a tasteful Spanish tile against the back wall.
The living room is of a good size, has French doors to the sunny backyard on the west and has a solid wooden floor. The separate kitchen has a light color scheme and a 4-burner gas hob, oven, dishwasher, fridge and freezer.
In addition to access through French doors, the garden is accessible through the kitchen. The garden is beautifully tiled with several seating areas and ground lighting. In addition, there is a shed here for extra storage space.

First floor: all rooms are accessible through the hall. The master bedroom is located at the rear with the wonderfully spacious bathroom next to it. The modern bathroom has been luxuriously renovated in 2018 and equipped with a large walk-in shower with rain shower, double washbasin and a floating second toilet. The heating is provided by means of a design radiator in combination with underfloor heating. The color scheme is light with a beautiful Spanish tile wall.
The second spacious bedroom is located at the front and here the wall has extra insulation and a fixed cupboard wall provides plenty of storage space. The 3rd bedroom gives access to the balcony at the front. A large storage room has been realized in the former bathroom.
This floor is finished with chic dark carpet.

Second floor: the central landing gives access to the very spacious 4th and 5th bedrooms, both across the width of the house. The front room has 2 custom cupboard walls. In the middle is a large storage room with space for the washing machine, dryer and installation for the central heating boiler. This space can easily be converted into a second bathroom if desired.
The 2nd floor was completely redesigned in 2018 and equipped with a beautiful PVC floor and a roof dome in the hall.

LOCATION
The house is located just outside the city center of Amstelveen. The Stadshart offers a very extensive range of shops such as the Bijenkorf and many fashion shops, a large Albert Heijn and a square with fresh food shops. In the Stadshart there are also several cozy restaurants and coffee shops, a library, theater, cinema and pop stage. There is a market every Friday on the Town Square and events take place regularly.
For daily shopping there are several supermarkets within walking and cycling distance (including Bankrashof and Kostverlorenhof).
The accessibility by both public and private transport is excellent. You can be on the A9 in 3 minutes by car. Tram 5 will take you to Zuid / Zuidas Station in 7 minutes or continue to the Concertgebouw, museums or Leidseplein. With bus 300 in 20 minutes to and from Schiphol (also N30 at night) or in 15 minutes to Amsterdam South East / station Bijlmer Arena.

Recreation is possible in the Middelpolder, the Amsterdamse Bos or on the Amstel. Moreover, beautifully landscaped parks with water features run through the entire neighborhood. Several secondary schools and the International School can be reached within 10 cycling minutes. The children can play across the street on the sports field or basketball court, the playground around the corner or the skating rink down the road.
Do you not feel like cooking; less than a minute's walk away you will find an Indian, Mexican and Korean restaurant or get a pizza.

OWNERSHIP SITUATION
The house is situated on 146 m² of private land.

RECENTLY PERFORMED WORK
• 2011: replaced window frames in the large bedroom at the front and rear of the ground floor and first floor with plastic frames with double glazing. The living room has French doors with rod distribution and 2 strips of drop-through glass.
• 2013: construction of the front and back garden.
• 2015: installation of carpet on the first floor.
• 2016: laying PVC floor in the kitchen, hallway and vestibule and replacing the dishwasher.
• 2018: placing and finishing the roof structure, renewing the bathroom and toilet and placing an awning on the ground floor.

DIMENSIONS (measured in accordance with NEN2580)
• Usable area living: approximately 152 m².
• Building-related outdoor space: approximately 5 m².
• External storage space: approximately 9 m².
• Gross content of the house: approximately 486 m³.

PARTICULARITIES
• Year of construction: 1959.
• The backyard is situated on the west.
• Insulation: fitted with double glazing and hood insulation.
• Equipped with an electric sunscreen on the ground floor at the rear and screens in the large front and rear bedroom on the first floor.
• Partially equipped with dimmable lighting.
• Heating and hot water through a Nefit HR combi boiler, year of construction 2018.
• Energy label: C.
• Very solid materials and companies were used for the modifications / renovations.
• Parking is possible on the basis of resident permits, visitor permits and paid parking.
• Notary: optional buyer, subject to the purchase deed in accordance with Model Ring at the notary in Greater Amsterdam.
• There is only an agreement if both buyer and seller have signed a written purchase agreement at the civil-law notary.
• The seller reserves the right of award.

Delivery in consultation.

Reservation
All sales information has been compiled with due care. We do not accept any liability for incorrectly obtained (oral) information, incompleteness or otherwise, or the consequences thereof and explicitly point out to the buyer his legal obligation to investigate.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 665.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 4.375
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1959
Soort dak
Plat dak

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
152 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
5 m²
Externe bergruimte
9 m²
Perceel
146 m²
Inhoud
486 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Toilet
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Buitenzonwering en dakraam

Energie

Energielabel
C Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie en dubbel glas
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Nefit (gas gestookt combiketel uit 2018, eigendom)

Kadastrale gegevens

AMSTELVEEN H 8435
Kadastrale kaart
Oppervlakte
146 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Achtertuin en voortuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande stenen berging
Voorzieningen
Elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren en parkeervergunningen
Betrokken makelaars

NVM verkoopmakelaar

De Makelaers BV

Bel 020-215 6 215
Mevr. Otterski
Van Heuven Goedhartlaan 274
10,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Makelaar Bart Starink stond vanaf het eerste tot het laatste moment klaar met raad, daad en ondersteuning. Het hele proces is uiterst soepel verlopen dankzij zijn brede ervaring en deskundigheid. Zijn uitgebreide kennis van de lokale markt, persoonlijke benadering en pro-actieve houding hebben ervoor gezorgd dat mijn huis op een goede manier onder de aandacht is gebracht en snel is verkocht. Ieder rimpeltje werd snel gladgestreken en met name de betrokkenheid en hands-on mentaliteit heb ik als zeer prettig ervaren. Wat een fijne makelaar is dit!
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
10

NVM aankoopmakelaar

Admiraal makelaardij

Bel 020-6472020
Een funda gebruiker (zoeken en aankoop)
Van Heuven Goedhartlaan 274
9,5
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Pleasant experience with broker Joost Haan from ERA Makelaardij. Helped through the entire process, sharing his thoughts and knowledge every step of the way.
Bereikbaarheid en communicatie
10
Deskundigheid
10
Onderhandeling en resultaat
9
Prijs / kwaliteit
9

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.