• Verkocht

Van Tuyll van Serooskerkenplein 50 II 1076 NC Amsterdam Stadionbuurt

Uitgelichte kenmerken

  • 63 m² wonen
  • 1 slaapkamer
€ 350.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
9 oktober 2020
Verkoopdatum
26 oktober 2020
Looptijd
2 weken

Omschrijving

Van Tuyll van Serooskerkenplein 50-II - Amsterdam

Let op: Eigen bewoningsclausule van toepassing: Koper is verplicht het verkochte daadwerkelijk als hoofdbewoner te bewonen voor ten minste een periode van 3 jaar!

Vanwege het corona virus bezichtigen wij met maximaal 2 personen. Ook bieden wij de mogelijkheid aan voor een virtuele bezichtiging.

Kluswoning van ca. 63 m² met balkon en berging op de zolderverdieping gelegen aan het rustige Van Tuyll van Serooskerkenplein middenin het mooie Amsterdam Oud Zuid met de gezelligheid van leuke restaurants en winkels binnen handbereik! Het Olympisch stadion, het Stadionplein en Olympiaplein zijn allen om de hoek gelegen. Mogelijkheid om eenvoudig een tweede slaapkamer te realiseren! En aan de voorzijde eventueel een derde kleine slaapkamer of werkkamer.

Indeling:
Tweede verdieping: entree, hal met toegang tot alle vertrekken, ruime woonkamer waar aan de achterzijde eenvoudig een tweede slaap gerealiseerd kan worden. Tevens is het mogelijk om aan de voorzijde een derde kleine slaapkamer of werkkamer te creëren. Dichte keuken (geen keuken aanwezig) met toegang tot het balkon. Aan de achterzijde bevindt zich ook de slaapkamer met kastenwand. De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en fonteintje. Op de zolderverdieping bevindt zich de berging met raam.

Omgeving/bereikbaarheid:
Heerlijk rustig wonen aan het mooie Van Tuyll van Serooskerkenplein in Amsterdam Oud Zuid. Op loopafstand vinden zich diverse winkels, zoals Marqt, Albert Heijn en de heerlijke bakkerij Le Fournil. Om de hoek restaurant Spaghetteria voor een heerlijke pasta en op het vernieuwde Stadionplein is een scala aan leuke restaurants en winkels. Op dit plekje in de stad ligt het Vondelpark en het Amsterdamse bos op fietsafstand. Met de fiets of het OV ben je zo in het centrum en ook de stad uit via de Ring A10 is geen probleem. Treinstation Amsterdam Zuid is op loopafstand! Op dit adres kunnen twee parkeervergunningen aangevraagd worden. Voor de wachttijd van de vergunning verwijzen wij je graag naar de website van de gemeente.

De volgende clausules zullen in de koop- en leveringsakte worden opgenomen:

1. Eigenschappen verkochte:
Koper is op de hoogte van het feit dat verkoper het verkochte niet zelf feitelijk heeft gebruikt en/of bewoond en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt of bewoond. In verband hiermee zijn partijen overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken volledig voor rekening en risico van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee uitdrukkelijk rekening is gehouden.

2. Ouderdomsclausule:
Koper verklaart ermee bekend te zijn dat de woning inmiddels circa 90 jaar oud is en bekend te zijn met de dienovereenkomstige staat van het gebouw en de gebruikseenheid. Koper aanvaardt alle in verband daarmee voorzienbare en/of te verwachten tekortkomingen van het gebouw en de gebruikseenheid, in het bijzonder wat betreft fundering, gevels, leidingen, lozingen, daken en eventueel installaties, ook voor zover die een tijdelijke belemmering kunnen zijn voor het normale gebruik van het verkochte. Koper is zich er van bewust dat hem de mogelijkheid wordt geboden op eigen kosten een bouwkundige keuring uit te (laten) voeren. Met andere woorden: koper koopt de onroerende zaak ‘as is, where is’. Koper bevestigt uitdrukkelijk dat het verkochte - met in acht name van het vorenstaande - in de zin van artikel 7.17 Burgerlijk Wetboek aan de gesloten overeenkomst beantwoordt.

3. Anti-speculatiebeding:
Koper is jegens Verkoper verplicht het Verkochte zelf te bewonen casu quo te laten bewonen door zijn meerderjarige kind(eren) en/of zijn ouders én het Verkochte niet te vervreemden gedurende een termijn van drie jaar na de Leveringsdatum van het Verkochte, zulks om ongewenste speculatie te voorkomen.
Koper kan van deze verplichting ontheffing krijgen van Verkoper indien zich binnen deze termijn van drie jaar omstandigheden voordoen, welke ten tijde van de juridische levering redelijkerwijze niet te voorzien waren en ten gevolge van welke omstandigheden redelijkerwijze niet van hem verlangd kan worden dat hij het Verkochte blijft gebruiken of doen gebruiken zoals vermeld. Bij overtreding of niet nakoming van deze verplichting is Koper in verzuim en is Koper een door het enkele feit der niet-nakoming onmiddellijk opeisbare boete groot vijftigduizend euro (€ 50.000,00) verschuldigd ten behoeve van Verkoper, zonder dat enige ingebrekestelling zal zijn vereist. Het onderhavige anti-speculatiebeding heeft geen werking in geval van executoriale verkoop ex artikel 268 boek 3 van het Burgerlijk Wetboek.

BIJZONDERHEDEN
- Totale woonoppervlakte 63,3 m²;
- Erfpacht: canon is vooruitbetaald t/m 31-05-2063;
- Vaste projectnotaris: Spier en Hazenberg notarissen;
- Servicekosten voor het appartement en de berging: € 136,90 per maand;
- Voormalige huurwoning;
- CV-ketel 2017;
- Zelfbewoningsclausule van toepassing; conform de geldende regelgeving zal de woning uitsluitend worden verkocht voor eigen bewoning, dan wel aan ouders voor hun kinderen;
- De woning dient gerenoveerd te worden;
- Oplevering per direct;
- Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 350.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 5.556
Servicekosten
€ 137 per maand
Status
Verkocht

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning (appartement)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Specifiek
Kluswoning

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
63 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
4 m²
Externe bergruimte
10 m²
Inhoud
210 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (1 slaapkamer)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Ligbad en toilet
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
2e woonlaag

Energie

Energielabel
C 1,65 Wat betekent dit?
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Intergas ( combiketel uit 2017, eigendom)

Kadastrale gegevens

AMTERDAM AB 2662
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
Gemeentelijk eigendom belast met erfpacht
Lasten
Afgekocht tot 31-05-2063
AMSTERDAM AB 2662
Eigendomssituatie
Gemeentelijk eigendom belast met erfpacht
Lasten
Afgekocht tot 31-05-2063

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren, openbaar parkeren en parkeervergunningen

VvE checklist

Inschrijving KvK
Ja
Jaarlijkse vergadering
Ja
Periodieke bijdrage
Ja
Reservefonds aanwezig
Ja
Onderhoudsplan
Ja
Opstalverzekering
Ja

Betrokken makelaar

NVM verkoopmakelaar

Eefje Voogd Makelaardij

Bel 020-3050560

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.