• Verkocht

Ceintuurbaan 179 III 1073 EK Amsterdam Oude Pijp

Uitgelichte kenmerken

  • 150 m² wonen
  • 4 slaapkamers
€ 980.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
18 december 2020
Verkoopdatum
15 maart 2021
Looptijd
2½ maand

Omschrijving

* For english, see below*

Schitterend en zeer licht dubbel bovenhuis van 150 m2 op de derde en vierde verdieping. Met eigen ingang op de tweede verdieping. Gelegen aan het mooiste deel van de Ceintuurbaan om de hoek van de Amstel en het Sarphatiepark.

Indeling:
Eigen entree op de tweede verdieping met toegang tot de derde verdieping.
Er is van de voor- naar de achterzijde een ruime woonkamer en suite, met hoge en fraai bewerkte plafonds en dubbele beglazing. Fijn terras aan de achterzijde.
Een aparte keuken met veel werkruimte en opbergmogelijkheden.
Aan de voorzijde een zijkamer die eenvoudig om te bouwen is tot werkruimte.
De vierde verdieping heeft drie ruime slaapkamers: een L-vorm over de gehele breedte van de woning aan de voorzijde en twee aan de achterzijde waarvan een met een eigen terras.
De badkamer is ruim en aan modernisering toe.
Verder is er toestemming om een eigen dakterras te maken.

De woning staat op eigen grond.
De CV-installatie is pas vier jaar geleden nieuw geplaatst.

De VvE is kleinschalig: het bestaat uit drie leden en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De servicekosten bedragen E 100, - per maand. Er is geen onderhoudsplan op lange termijn, noch een reserve daarvoor. Het gehele pand is in goede staat.
De VvE heeft een opstalverzekering.

Kenmerken:
- Overdracht van dubbel bovenhuis van150 m2.
- 2e verdieping: eigen entree met trappenhuis.
- 3e verdieping: woonkamer en suite, dakterras, zijkamer, aparte keuken. - 4e verdieping: 3 slaapkamers, badkamer, terras.
- Volledige eigendomssituatie.
- VvE ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Locatie.
De woning staat in een heel gezellige wijk met alle voorzieningen in de directe nabijheid. Er is een zeer gevarieerd aanbod van leuke restaurantjes, bars en koffietentjes. De supermarkten voor de dagelijkse boodschappen zijn om de hoek. Net als de beroemde Albert Cuypmarkt. En in het Sarphatiepark is het heerlijk om even te relaxen.
Het openbaar vervoer met de Noord-Zuidlijn, trams en bussen maakt de woning nog aantrekkelijker. Net als de korte afstand naar de snelwegen A1, A2 en de ringweg A10.

Description.
Ceintuurbaan 179-3, 1073 EJ Amsterdam.
Superb and very bright double upper house of 150 m2 on the third and fourth floor. With its own entrance on the second floor. Located on the most beautiful part of the Ceintuurbaan around the corner of the Amstel River and the Sarphatiepark.

Layout:
Private entrance on the second floor with access to the third floor.
There is from the front to the rear a spacious living room en suite, with high and beautifully carved ceilings and double glazed windows. Fine terrace at the rear.
A separate kitchen with lots of work space and storage options.
At the front a side room that can easily be converted into a workspace.
The fourth floor has three spacious bedrooms: one L-shaped over the entire width of the house at the front and two at the rear, one with a private terrace.
The bathroom is spacious and in need of modernization.
Furthermore, there is permission to create a private roof terrace.
The house is on private land.

The VvE is small-scale: it consists of three members and is registered with the Chamber of Commerce. The service costs are E 100 per month. There is no long-term maintenance plan, nor a reserve for it. The entire building is in good condition.
The VvE has a building insurance.

Characteristics:
- Transfer of double upper house of 150 m2.
- 2nd floor: private entrance with staircase.
- 3rd floor: living room en suite, roof terrace, side room, separate kitchen. - 4th floor: 3 bedrooms, bathroom, terrace.
- Full ownership situation.
- VvE registered with the Chamber of Commerce.
Location.
The house is located in a very pleasant neighborhood with all amenities in the immediate vicinity.
There is a very varied range of nice restaurants, bars and coffee shops. The supermarkets for daily shopping are around the corner. Just like the famous Albert Cuyp market. And it is wonderful to relax in the Sarphatiepark.
Public transport with the North-South line, trams and buses makes the house even more attractive. Just like the short distance to the A1, A2 and the A10 ring road.

Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee en zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten. In dit kader merken wij op dat het Ministerie van VROM bij de basisregistraties een afwijking van 15% toelaatbaar acht. Wij gaan uit van eenzelfde toelaatbaar verschil. Hierbij zijn geen interpretatieverschillen in meegenomen. Deze kunnen leiden tot een extra verschil.

Alle genoemde maten en jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 980.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 6.533
Status
Verkocht
Bijdrage VvE
€ 100,00 per maand

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning (dubbel bovenhuis)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906
Soort dak
Zadeldak

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
150 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
9 m²
Inhoud
477 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Ligbad en douche
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Gelegen op
3e woonlaag
Voorzieningen
Rookkanaal en TV kabel

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Gas gestookt combiketel, eigendom

Kadastrale gegevens

AMSTERDAM R 6320
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Parkeervergunningen

VvE checklist

Inschrijving KvK
Ja
Jaarlijkse vergadering
Nee
Periodieke bijdrage
Ja (€ 100,00 per maand)
Reservefonds aanwezig
Nee
Onderhoudsplan
Nee
Opstalverzekering
Nee
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.