• Verkocht

Plantage Westermanlaan 7 e 1018 DK Amsterdam Weesperbuurt/Plantage

Uitgelichte kenmerken

  • 35 m² wonen
  • 1 slaapkamer
Prijs op aanvraag Veiling

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
19 februari 2021
Verkoopdatum
10 maart 2021
Looptijd
2 weken

Omschrijving

Online executieveiling op 23 maart 2021 vanaf 14:30 uur van:

Registergoed
Het appartementsrecht omvattende het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de tweede verdieping (voorzijde) van het gebouw, plaatselijk bekend Plantage Westermanlaan 7E te 1018 DK Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie O, complexaanduiding 4913-A appartementsindex 5, uitmakende een 34/266e aandeel in de gemeenschap, gevormd door het gebouw bestaande uit acht woningen met de daarbij behorende grond, plaatselijk bekend Plantage Westermanlaan 7 te 1018 DK Amsterdam, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie O nummer 610, groot 115 m².

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 23 maart 2021 vanaf 14:30 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C’M’S’ Derks Star Busmann N.V.

Aanvang veiling
Check veilingnotaris.nl of nationalevastgoedveiling.nl voor de aanvangstijd van de veiling. Het tijdstip kan tussentijds wijzigen.

Bezichtiging
Bezichtigingen zijn uitsluitend mogelijk op afspraak.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar het appartement kunnen betreden. Voor zover de directie-makelaar heeft kunnen constateren is het object in gebruik bij de eigenaar.

Locatie
Gelegen in het centrum van Amsterdam om de hoek bij Artis. Het appartement ligt op loopafstand van diverse voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen en diverse horeca. Theater Carré, de botanische tuin Hortus Botanicus, Filmhuis Kriterion en het Hermitage Museum liggen allen eveneens op loopafstand.

Bereikbaarheid
Gelegen nabij lokale uitvalswegen richting de ring Amsterdam (rijksweg A10). Op loopafstand van het openbaar vervoer (tram, bus). Slechte (betaald) parkeermogelijkheden. Parkeervergunning aanvragen mogelijk voor bewoners.

Indeling
Het studioappartement bestaat uit de entree, meterkast, open keuken, badkamer voorzien van een douche, toilet, wastafel en de wasmachineaansluiting, verblijfsruimte met een slaapgedeelte.

Woonoppervlakte
Circa 35 m².

Inhoud
Circa 105 m³.

Voorzieningen
In de woning zijn voorzieningen aanwezig voor elektra (4 groepen, 2 aardlekschakelaars), warm water en verwarming middels een cv-installatie.

Bouwjaar
Circa 1896 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Voorgevel is metselwerk (zij- en achtergevel niet waarneembaar). De houten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Vereniging van Eigenaars
De administratie van de VVE Plantage Westermanlaan te Amsterdam wordt gevoerd in eigen beheer.
Volgens opgave van de administrateur bedragen de maandelijkse servicekosten per 1 maart 2021 € 80,00.
De achterstallige servicekosten zijn voor het afgelopen en lopende boekjaar voor rekening van de koper en bedragen tot en met februari 2021 € 1.050,00.
Bij de overdracht van het appartement worden administratiekosten in rekening gebracht. Deze kosten zijn € 100,00 en worden eveneens bij koper in rekening gebracht.
Ten slotte heeft de Vereniging van Eigenaars laten weten dat de huidige laminaatvloer in het appartement van 7E overlast veroorzaakt. De VvE verzoekt de nieuwe eigenaar de vloer te isoleren conform het modelreglement.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bod
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 8 maart 2021 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C’M’S’ Derks Star Busmann N.V. t.a.v. mevrouw B. de Groot, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email:
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiling.nl.
Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper belasting overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen. Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Te zake de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs op aanvraag
Status
Verkocht
Bijdrage VvE
€ 75,00 per maand

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning (appartement)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1896

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
35 m²
Inhoud
105 m³

Indeling

Aantal kamers
1 kamer (1 slaapkamer)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche en toilet
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
2e woonlaag

Energie

Voorlopig energielabel
G Wat betekent dit?
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Gas gestookt combiketel, eigendom

Kadastrale gegevens

AMSTERDAM O 4913
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan park, aan rustige weg en in woonwijk

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren en openbaar parkeren

VvE checklist

Inschrijving KvK
Ja
Jaarlijkse vergadering
Ja
Periodieke bijdrage
Ja (€ 75,00 per maand)
Reservefonds aanwezig
Ja
Onderhoudsplan
Nee
Opstalverzekering
Ja
Betrokken makelaar

Woningmarkt Beta

Gem. vraagprijs

Weesperbuurt/Plantage

Heel Amsterdam

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Gem. vraagprijs per m2

Weesperbuurt/Plantage

Heel Amsterdam

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs / m2 te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Hulp nodig bij het kopen?

Met een makelaar krijg je meer inzichten in de woningmarkt.

arrow-right Vind een makelaar
Gebaseerd op verkochte woningen in deze buurt in het afgelopen jaar. Meer informatie

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.