• Verkocht

Bloemstraat 46 - D 1016 LD Amsterdam Jordaan

Uitgelichte kenmerken

  • 41 m² wonen
  • 1 slaapkamer
€ 425.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
16 november 2021
Verkoopdatum
17 december 2021
Looptijd
4 weken

Omschrijving

Hoogwaardig gerenoveerd en speels appartement van ca. 41 m2, op eigen grond en gelegen in een van de meest karakteristieke straten in het hartje van de Jordaan!

Deze woning maakt onderdeel uit van een renovatieproject van in totaal 3 woningen. De appartementen zijn gelegen in een voor Jordaanse begrippen zeer breed pand. Tevens zijn de gevels geheel gerenoveerd en zijn ook de fundering en kozijnen vernieuwd. Ieder appartement is uniek van soort en biedt voor ieder wat wils. Bijzonder aan deze woningen is het behoud van het oorspronkelijke karakter, dit terwijl het toch hedendaagse appartementen zijn geworden. De indelingen zijn bovendien zeer efficiënt te noemen. De riante raampartijen zorgen voor een overdaad aan licht aan zowel de voor- als achterzijde. Bij de renovatie is veel aandacht uit gegaan naar de details en afwerking. In alle appartementen ligt een eikenhouten vloer met brede plank en zijn er dimbare inbouwspots aanwezig. Ook is er vloerverwarming welke per vertrek geregeld kan worden.

Indeling
Entree, u komt binnen in het geheel vernieuwde trappenhuis. De voordeur van het appartement is gelegen op de 2e etage. Hier heeft u uw eigen opgang en tevens de mogelijkheid om een jassen garderobe te realiseren. Via de trap komt u op de 3e etage. Direct bij binnenkomst wordt de toon gezet door de hoge plafonds en de balkenconstructie van de kapverdieping. Het leefgedeelte is aan de achterzijde van de woning en beschikt over een groot raampartij met charmante roedeverdeling. Bij het ontwerp van de woning is rekening gehouden met een innovatieve televisieopstelling tegen een van de wanden. De keuken is royaal te noemen en biedt veel opbergmogelijkheden. Tevens is er een bargedeelte om lekker aan te hangen tijdens het koken. Een mooi detail is het uitzicht op de kroon van de Westertoren welke zichtbaar is wanneer u in de keuken staat. Bovendien is er allerlei inbouwapparatuur van Bosch aanwezig zoals bijvoorbeeld een combi-magnetron, vaatwasser, inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, koelkast, vriezer en natuurlijk ook een Quooker. De opstelling van het leefgedeelte nodigt echt uit om te genieten met vrienden of bezoek.
De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement. Door het ontwerp van de woning is dit een apart gedeelte, maar toch staat het in verbinding met de rest van de woning. Vanwege de hoge plafonds is er gekozen om het bovenste gedeelte open te houden en zodoende geniet het appartement lichtinval van zowel de voor- als achterzijde. De slaapkamer is van goed formaat en beschikt over een en-suite douche en een separate wastafel. In de douche is bovendien een zitgedeelte gecreëerd. Ook hier komen de natuurtinten weer terug in het ontwerp en zijn de dakspanten een echte eye catcher. Bij de raampartij is een vensterbank gerealiseerd waar lekker in gehangen kan worden terwijl u van het uitzicht geniet op de typerende daken van de panden in de Jordaan. Tevens is er een separaat toilet en een aparte kast voor wasmachine en droger. Kenmerkend voor het appartement is de grote hoeveelheid licht en het gevoel van vrijheid dat het alom geniet.

Omgeving
Dit charmante appartement is gelegen aan de Bloemstraat, een rustige straat, gelegen in een van de mooiste delen van de Jordaan en met de Westertoren bijna in de voortuin. Bij het verlaten van het pand heeft u direct uitzicht op de toren, een mooier uitzicht vindt u niet!
De Jordaan kenmerkt zich door haar ontspannen sfeer, prachtige grachten en toegankelijke, leuke bewoners. Op loopafstand is de bekende Westerstraat gelegen, maar ook de Elandsgracht met leuke winkels, de Haarlemmerdijk en niet te vergeten de hippe Negen Straatjes. Aan mooie delicatessen winkels, winkels voor de dagelijkse boodschappen, gezellige terrassen en heerlijke restaurants dus geen tekort!
Bovendien is er de bekende zaterdagmarkt op de Noordermarkt en de woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Objectinformatie
Woonoppervlakte ca. 41 m2;
Eigen grond;
Renovatieproject;
Nieuwe fundering;
Nieuwe kozijnen, HR++ glas;
Vloerverwarming;
Veel licht;
Hoogwaardige afwerking;
Hoge plafonds;
Efficiënte indeling;
Energielabel C;
Servicekosten € 51,26 per maand

Oplevering
Oplevering in overleg, kan op korte termijn

Notaris
Projectnotaris Hartman LMH, gevestigd aan de Strawinskylaan 10 te Amsterdam.

De metrage van het verkochte wordt verkocht conform NEN2580 meetrapport wat reeds in uw bezit is. Het verkochte is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgesteld in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting. De woonruimte is gemeten door een betrouwbaar professioneel bedrijf en koper vrijwaart de medewerkers van Ter Haar Makelaars B.V. en de verkoper voor eventuele afwijkingen in de opgegeven maten. Op en of overmaat wordt niet verrekend.

Deze informatie is door ons kantoor met de nodige zorgvuldigheid samengesteld en er kan ons geen enkele aansprakelijkheid aanvaard worden voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is onze makelaar adviseur van de verkoper. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

++++++++++

High quality renovated and playful apartment of approx 41 m2, on private land and located in one of the most characteristic streets in the heart of the Jordaan!

This property is part of a renovation project of 3 apartments in total. The apartments are located in a, for Jordanian standards, very wide building. The facades have been completely renovated and also the foundation and window frames have been renewed. Each apartment is unique and offers something for everyone. Special about these houses is the preservation of the original character, while they have become contemporary apartments. The layouts are also very efficient. The big windows provide an abundance of light to both the front and rear. During the renovation, much attention was paid to the details and finish. In all apartments is an oak floor and recessed spotlights are present. There is also underfloor heating which can be controlled per room.

Layout
Entrance, you enter the completely renovated stairwell. The front door of the apartment is located on the 2nd floor. Here you have your own entrance and also the possibility to realize a wardrobe for your coats. The staircase takes you to the 3rd floor. Immediately upon entering, the high ceilings and the exposed beams stand out. The living area is at the rear of the apartment and features a large window with charming rod division. The living room has been designed in such a way that you have an innovative television setup against one of the walls. The kitchen is spacious and offers plenty of storage options. There is also a bar area to hang out while cooking. A nice detail is the view of the crown of the Westertoren which is visible when you are in the kitchen. In addition, there are all kinds of built-in Bosch appliances including a microwave oven, dishwasher, induction hob with built-in extractor, fridge, freezer and of course a Quooker. The arrangement of the living area really invites you to enjoy with friends or visitors.
The bedroom is located at the front of the apartment. Due to the design of the house, this is a separate area, yet it is connected to the rest of the house. Because of the design and high ceilings the apartment enjoys light from both the front and rear. The bedroom is sizeable and has an en-suite shower and a separate sink. In the shower a seating area has been created. Again, the natural colours are part of the design and the rafters are a real eye catcher. In the window a windowsill is realized where you can hang out while enjoying the view of the typical roofs of the buildings in the Jordaan. There is also a separate toilet and a separate closet for washing machine and dryer. Characteristic of the apartment is the large amount of light and the feeling of freedom that it enjoys.

Surroundings
This charming apartment is located on the Bloemstraat, a quiet street, situated in one of the most beautiful parts of the Jordaan and with the Westertoren almost in its front yard. When leaving the building you have a direct view of the tower, a prettier view you won't find anywhere!
The Jordaan is characterized by its relaxed atmosphere, beautiful canals and accessible, authentic residents. Within walking distance is the famous Westerstraat, but also the Elandsgracht with nice stores, the Haarlemmerdijk and not to forget the trendy Nine Streets. Beautiful delicatessens, stores for daily groceries, cozy terraces and delicious restaurants all over, so no shortage!
Moreover, there is the famous Saturday market at the Noordermarkt and the house is easily accessible by public transport.

Specifications
Living area approximately 41 m2
Free hold
Renovation project
New foundation
New window frames, HR++ glass
Underfloor heating
Lots of light
High quality finishing
High ceilings
Efficient layout
Energy label C
Service costs € 51,26 per month

Delivery
Delivery in consultation, can be transferred shortly.

Notary
Project notary Hartman LMH, located on the Strawinskylaan 10 in Amsterdam.

The floor area of the sold item is sold in accordance with NEN2580 measurement report, which is already in your possession. The item sold is measured using the Measurement Instruction, which is based on the standards as established in NEN 2580. The Measurement Instruction is intended to apply a more unambiguous way of measuring to give an indication of the usable surface. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement results due to, for example, differences in interpretation, rounding off and limitations when performing a measurement. The living space has been measured by a reliable professional company and the buyer indemnifies the employees of Ter Haar Makelaars B.V. and the seller for any deviations in the specified sizes. On and or excess is not settled.

This information has been compiled by our office with the necessary care and we cannot accept any liability for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The buyer has his own duty to investigate all matters that are important to him or her. With regard to this property, our broker is the seller's advisor. The NVM conditions apply.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 425.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 10.366
Servicekosten
€ 51 per maand
Status
Verkocht
Bijdrage VvE
€ 51,26 per maand

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning (appartement)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1864
Specifiek
Beschermd stads- of dorpsgezicht

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
41 m²
Inhoud
165 m³

Indeling

Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamer)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
4e woonlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie en TV kabel

Energie

Energielabel
C Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, HR-glas, muurisolatie en vloerisolatie
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Gas gestookt uit 2021, eigendom

Kadastrale gegevens

AMSTERDAM L 9114
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In centrum

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren en parkeervergunningen

VvE checklist

Inschrijving KvK
Ja
Jaarlijkse vergadering
Nee
Periodieke bijdrage
Nee
Reservefonds aanwezig
Nee
Onderhoudsplan
Nee
Opstalverzekering
Ja

Betrokken makelaars

NVM verkoopmakelaar

Ter Haar Makelaars B.V.

Bel +31205736000

NVM aankoopmakelaar

TIP Makelaar

Bel 020 8208778

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.