• Verkocht

Jacob van Lennepstraat 27 2V 1053 HB Amsterdam Van Lennepbuurt

Uitgelichte kenmerken

  • 34 m² wonen
  • 1 slaapkamer
€ 275.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
13 augustus 2020
Verkoopdatum
7 september 2020
Looptijd
3 weken

Omschrijving

English text below

STUDIO GELEGEN OP EEN GEWELDIGE LOCATIE!

De indeling (zie eveneens de plattegronden)
Middels het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de tweede verdieping waar deze studio is gelegen. Entree, open keuken met inbouwapparatuur zoals ijs / vrieskast, combioven / magnetron, gasfornuis en afzuigkap, badkamer met toilet, douche en wastafel, wasruimte en open woonkamer met aan de voorzijde drie houten kiep – kantel ramen. Op de gang is de meterkast.
Geheel afgewerkt met een nette laminaat vloer.

Het complex
De Vereniging van Eigenaars is genaamd “Vereniging van Eigenaars Jacob van Lennepstraat 27 te Amsterdam”. De administratie wordt uitgevoerd in eigen beheer en de maandelijkse bijdrage is € 44,--.

Locatie
Deze studio ligt op een fantastische locatie middenin de geliefde Van Lennepbuurt in Amsterdam Oud West. In enkele minuten sta je middenin de Jordaan of het Vondelpark en in minder dan 10 minuten ben je bij centrale plekken als Museumplein, Leidseplein, Rembrandtplein en de Dam. Op loopafstand zijn De Hallen. Ooit was dit de plek waar de eerste elektrische trams van Amsterdam werden gestald. Nu is dit rijksmonument omgebouwd tot hotspot voor diverse hapjes en drankjes en waar tevens filmliefhebbers de laatste films kunnen zien. In de nabijgelegen Elandsgracht, Bilderdijkstraat, Kinkerstraat, Eerste Constantijn Huygensstraat en de Overtoom zijn vele leuke winkeltjes, barretjes en restaurants, en op elke hoek wel een hip koffietentje te vinden. Laten we ook de gezellige Ten Katemarkt niet vergeten.

De bereikbaarheid
Je bent zo op de Ring A10 en bus en tram verbindingen (met o.a. tramlijn 3, 7, 13, 17 en 19) liggen om de hoek, waardoor je ook met ov zo bij het centrum en stations bent.

Bijzonderheden
Oppervlakte 34m2 NEN-2580 (rapport aanwezig, bruto 38m2);
Eigen grond;
Bouwjaar 1861;
Actieve vereniging van eigenaren, servicekosten € 44,-- per maand;
Verwarming door individuele cv-installatie (Intergas 2007);
Mechanische ventilatie aanwezig;
Energielabel E;
Oplevering in overleg;
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

--------------------------------------------------------------------------------------------

STUDIO LOCATED ON A GREAT LOCATION!

The layout (see also the floor plans)
Through the common staircase you reach the second floor where this studio is located. Entrance, open kitchen with appliances including fridge / freezer, microwave / oven, stove and hood, bathroom with toilet, shower and sink, laundry room and open living room with at the front three wooden tilt - tilt windows. In the hallway is the meter cupboard.
Completely finished with a decent laminate floor.

The complex
The Association of Owners is called "Association of Owners Jacob van Lennepstraat 27 in Amsterdam". The administration is done in-house and the monthly contribution is € 44,--.

Location
This studio is located in a fantastic location in the middle of the beloved Van Lennep neighborhood in Amsterdam Oud West. In just a few minutes you're in the middle of the Jordaan or the Vondelpark and in less than 10 minutes you're at central spots like Museumplein, Leidseplein, Rembrandtplein and Dam Square. Within walking distance are De Hallen. Once upon a time this was the place where the first electric trams of Amsterdam were parked. Now this national monument has been converted into a hotspot for various snacks and drinks and where film lovers can also watch the latest films. In the nearby Elandsgracht, Bilderdijkstraat, Kinkerstraat, Eerste Constantijn Huygensstraat and the Overtoom there are many nice shops, bars and restaurants, and on every corner you can find a hip coffee shop. Let's not forget the cozy Ten Katemarkt.

The accessibility
You'll be on the Ring A10 in no time and bus and tram connections (including tram lines 3, 7, 13, 17 and 19) are just around the corner, so you can get to the city centre and stations in no time.

Details
Surface 34m2 NEN-2580 (report available, gross 38m2);
Own land;
Built in 1861;
Active association of owners, service costs € 44,-- per month;
Heating by individual central heating installation (Intergas 2007);
Mechanical ventilation available;
Energy label E; Translated with (free version)
Transfer in consultation;
Seller reserves the right to sell;

Despite the current circumstances, you are most welcome to visit us, although we will strictly observe the following measures:
- Visits we did in advance and still do so by appointment and time;
- we reserve 15 minutes per viewing for you, so please be really on time;
- you are welcome with a maximum of 2 people including children and/or purchase agent;
- if there are still viewers inside, we kindly ask you to wait outside;
- we don't shake hands;
- we keep a minimum distance of 1,5 m. during the viewing, please keep that distance for everyone's health;
- do you have a runny nose, cough or feel cold or feverish? Then we ask you to stay at home during this time.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee en zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten. In dit kader merken wij op dat het Ministerie van VROM bij de basisregistraties een afwijking van 15% toelaatbaar acht. Wij gaan uit van eenzelfde toelaatbaar verschil. Hierbij zijn geen interpretatieverschillen in meegenomen. Deze kunnen leiden tot een extra verschil.

Alle genoemde maten en jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'. De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ten verkoop aangeboden object.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 275.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 8.088
Status
Verkocht
Bijdrage VvE
€ 44,00 per maand

Bouw

Soort appartement
Tussenverdieping (appartement)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1861
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
34 m²
Inhoud
104 m³

Indeling

Aantal kamers
1 kamer (1 slaapkamer)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Douche en toilet
Aantal woonlagen
5 woonlagen
Gelegen op
3e woonlaag
Voorzieningen
Rookkanaal en TV kabel

Energie

Energielabel
E Wat betekent dit?
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Intergas (gas gestookt combiketel uit 2007, eigendom)

Kadastrale gegevens

AMSTERDAM Q 8202
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg en in centrum

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren en parkeervergunningen

VvE checklist

Inschrijving KvK
Ja
Jaarlijkse vergadering
Ja
Periodieke bijdrage
Ja (€ 44,00 per maand)
Reservefonds aanwezig
Ja
Onderhoudsplan
Nee
Opstalverzekering
Ja
Betrokken makelaar
Dhr. Jongkind
Jacob van Lennepstraat 27 2V
9,8
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Dimitri Lankhorst heeft een gedegen kennis van de markt, waarin die opereert. Zeer effectieve communicatie met zorgvuldige afwegingsprocessen. Geeft de verkopende partijen duidelijke opties en adviezen. Daarnaast ook een competitieve propositie neergelegd. Ook zeer aan te raden als aankoopmakelaar. Deze makelaar is voor iedereen een aanrader.
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
9

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.